Trabzon havaalanını galatasaray taraftarlariyla doldurtup inlettiren TG Allah belanı versin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Bu kasaar basit. Kimse yanlış anlamasın Şenol Güneş'i gömdüğümüz falan yok. Sadece edebimizle eleştiriyoruz. Elin oğlu Emre Çolak'ına güveniyor, Semih'ine güveniyor da biz bi Eren'le Sercan'a güvenemedik 25 maçtır.İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun Yanala çok salladı bu taraftar ama, onun getirdiği adamlar bu takımı bi yere taşıdı kabul etmek lazım...
Şenol hocam belliki oyunvu portföyün yok kim önerilse almışsın bu takıma, yanlış adaları almışsın kabul et...ama aykut'a eren'e sercan'a da hakkını ver...
30 kişilik kadro kurdun, 35 maçı 13-14 oyuncu üzerine yıktın...Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
Yorum
-
Forumu misafir olarak takip etmeyi tercih eden birçok Trabzonsporlu var.İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmiyordum
Ancak bu başlığın açılması nereden çıktı yeni adet mi hep kapalıydı genel başlığı
Gerekli gördüğümüz zamanlarda kapatıyoruz sadece. Elzem olduğunda.
Yorum
-
evet maalesef papaz oldu bıle burak beyİlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak Sandalyeyle Çık Maçlara İlerde Otur Top Geldimi Kalk
Yorum
-
şenol hocaya gitsin diyenler 2 sene öncesine bi gidip gelsin bakalım.
şenol hoca bugün hatalıdır.burak yılmaz gol atamadığı için değil 2 metre yanındaki defans oyuncularına pres yapmıyorsa sahada durmasının pek anlamı yok.
celustka neden yedek!volkan neden 18'de yok gibi iç gıdıklayıcı sorulara cevap vermesi lazım.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
o yalaka yonetici var ya ooooo, fuzuli yere siritmasi da yok mu, suratini pataklayasim geliyorİlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTuncay Bekiroglu degilmiydi diyen Oyunculara Trabzonspor dedikmi hemen bize gelmek istiyorlar gidip 2-3 tane dogru dürüst adam alsaydilarTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Diline saglik. Güzel özetlemissin.İlk olarak bysurmeneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hoca'nın eksileri gençleri sevmemesi oynatmaması A2 ' de harikalar yaratan bir Sercan, Henrique kadar oynayamaz mı ya da G.Antep'ten oyuncu istediğimiz de takasta ilk istedikleri Eren bu adamlar neden hiç oyna(tıl)maz... Bak Fatih Terime Semihi de Emre'yi de oynatabiliyor.
Takım zaten yorgun hep aynı futbolcular oynuyorken Volkan neden 11'de değil !!!
Takımın en büyük eskikliği de transferde yaşanan hayal kırkıklıkları P.Henrique forvet mi? Halil sol açık mı? ileri geri koşan ama bir tane isabetli orta yapamayan Serkan mı Yattaranın yerini dolduracak. kaçıp giden Egemenin yerinde kim var? Kayseriden alamadığın sol açığı 2 saatte avrupadan bulursn böyle sık sık goller yersin... Bakın Onur'a da imza attıramıyorlar. Umut gitti yerine forvet alınmadı 10 senede acaba kafayla 10 tane gol attıkmı çok merak ediyorum sonra bu 4-5-1 sistemi ne oluyor anlamış değilim olur elinde Emenike gibi bir forvetin o zaman anlarım ama burak ilerde tek oynayamaz bunları neden görmezsin şenol hoca!!!!
sol açığa bir, forvete iki, stopere bir adam acil alınmalı, ucuz diye oyuncu alınmaz eksik yerlerin bellidir o mevkinin en iyileri bulunur alınır bizde sistem tam tersi bedava mı ucuz mu mevkisi önemli değil alanzinho varken 5 milyona adrian alınır ama egemenden boşalan yere kimse alınmaz, Umut satılır ama Umutun yerine adam alınmaz gidlir ucuz diye sol açık orjinli ama ne oynadığı belli olmayan Henrique alınır böyle mi başarı olur yani!!!!
takım sağdan soldan orta yapıyor ama kale önünde kimse yok çünkü golcün yok topa kafa vurma becerisi bir giray'da var, ortadan delerek gol atmaya kalkıyorsun o da çözdüler seni daha yemiyor ne ortadan ne yadan gelemiyorsun. Serkanı sabaha kadar koştur isabetli orta atma şansı belli halil hakeza sol açık değilki adam yazık yani....
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kim attıysa elleri kırılsın pislik. Utanç verici hemde çok
Ya ona mi attilar sanki...Ne laf anlamaz adamlarsiniz...Yerde yatan Baros denen herife atildi...Oda araya girince onun yüzünde patladi...Gayse'ye karsi oynadiklari rezil futbola saysinlar...Gerci tolga böyle birseyi kesinlikle haketmedi ama sahada hak eden futbolcular vardi..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Allah aşkına şu hocaya sallayanları banla bişey yap.İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu da futbol yorumum olsun başlığa:
Şenol hocaya gitsin diyenleri ciddiye almıyorum, almayacağım.
Siz de beni ciddiye almayabilirsiniz.
Ama yazık.
Şenol hocayı böyle yerden yere vurmak ayıptır ayıp.
Ben buraya kenetlenmeye moral bulmaya geliyorum, daha fazla sinirleniyorum.
Lanet olsun böyle taraftara.
Yorum
-
* Vay be bu takımın hiç kredisi yokmuş , hani nerde benim için Avrupa önemli lig önemli değil diyenler , ayıp valla ayıp billahi ayıp !Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum