TG kendini fesh etsin, Allah belalarını versin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
ulan ben oynasam yemin ederim daha yürekli oynarım ne yürek var ne inanç içine ettiler takımın siz asıl haftaya kadıkoydeki kabusu görünBursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
18.11.2009
Yorum
-
bu fener bu kadar şike vesaire yapıp elimizden şampiyonlukları çalmasına rağmen, ben neden daha fazla şu cincondan nefret ediyorum acaba??????Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Adamlara malzeme veriyoruz..İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kim attıysa elleri kırılsın pislik. Utanç verici hemde çok
Burda Uefa maçını İstanbulda oynayalım bu taraftar hak etmiyor dedim.Küfür yedim nerdeyse hala diyorum.Hak etmiyor bjk maçına gittim.Şaşırdım maraton kale arkasına küfür etmekten takıma sövmekten başka bir işe yaramıyor
Yorum
-
İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 aydır sahip çıkıyoruz zaten ama şenol efendide tık yok...
Benim üstünde durduğum nokta takıma sahip çıkmak değil. Misafirlerden şikayet edeceğinize, bari takıma sahip çıkıyorMUŞ gibi yapmak.
Kaldı ki: Bu takıma senin benim ve tüm taraftarın vereceği emekten çok daha fazlasını vermiş bi insan için, imalı şekilde "efendi" yorumları yapmak, ne kadar etik. O da tartışılır.
İkili diyaloğa girecek halim yok.
Kötü oynarsın, kaybedersin. Lafım olmaz. Çok isteksiz bir youndu. Böylesine sıkıldığımı hatırlamıyorum.
Sebepse, üç güne bir maç yapmanın yarattığı fiziksel yordgunluk değildi bence. Sorun kafada yaşanan sorundu.
Şenol Güneş, oyuncu değişikliklerinde geç kalmış olabilir. Ancak her şeyi de teknik adam halledemiyor işte.
Her şeyi geçtim. Kompleksler yığını teknik direktör, naparsa yapsın baş tacım olan teknik ADAMı yendi görünüyor ya bugün, o koydu bana.
Sahadaki bir çift ayakkabı, ve Tolga'nın yüzünde patlayan şişe ile ilgili yoruma gerek bile duymuyorum.
Bu takım, istediği kadar çıldırtsın beni. Şunu biliyorum ki: Pek çok taraftarımsıya bu takım çok fazla!
Düzeleceğiz elbet ya, zaman alacak gibi. Hayırlısı. Her zaman seninle dualarım Trabzonum! Ne idüğü belirsiz bu ligde bile galibiyetin için dua ediyorsam, işin içinde başka bir şey var demek ki...
İyi geceler herkese."Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
Eline sağlık, maalesef bu yörumları yanlış anlayanlar var.İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kasaar basit. Kimse yanlış anlamasın Şenol Güneş'i gömdüğümüz falan yok. Sadece edebimizle eleştiriyoruz. Elin oğlu Emre Çolak'ına güveniyor, Semih'ine güveniyor da biz bi Eren'le Sercan'a güvenemedik 25 maçtır.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
iyi olacagiz su takim bir dinlesin.Adamlar ilk yari 3 sut atmis 2 si kaleyi tuttu ve gol oldu.Bu skoru ilk yari oyun olarak haketmediler.Futbol öyle bir oyunki rüzgari arkana aldin mi hersey olumlu gider,2.yariyi saymiyorum.10 kisi ve yorgun bir takim hicbir sey yapamazdi.Burda bazi arkadaslar abartmis yok gs nin kadrosu bizden iyiymis.Bu mac lille maci sonrasi degilde bir hafta sonra dinlenmis bir takim olarak oynasaydik görürdük kimin kadrosu daha iyi.Kuddusi ince ince dogramis seni frikikte verdigi faul faul degil,zokorayi attigi pozisyonda gs li oyuncuyu atmaya yüregi yetmezdi.cünkü yüreksiz bu adam hala bu ligde düdük caliyor.iho istifa.
Yorum
-
bence bu takima sallamaya kimsenin hakki yok
giden gitti bu serefsiz düzen olmasaydi geçen sezon sampiyin olur
hiçbir oyuncu kaybetmezdik
simdi yeni bir takim yeni bir sistem ve SL'de 7puan az mi?
Senol hoca ne yapsin elindekiyle en iyisini yapmaya çabaliyor
terim terim deniyor
senol hocama verin bakalim 3.5 2.5milyona oyuncu neler yapiyor
saçmalamaya gerek yok
bu takim her geçen gün daha iyi olacak
kayiplar olucak elbette
kaldiki bu ligin bitip bitmeyecegide belli degil
kimse gelip aydinlar söyle dedi felan demesin
UEFA istemezse bu lig oynanmaz
benim düsüncem zaten UEFA sezon sonunu beklemezson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum