Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TG kendini fesh etsin, Allah belalarını versin.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• ulan ben oynasam yemin ederim daha yürekli oynarım ne yürek var ne inanç içine ettiler takımın siz asıl haftaya kadıkoydeki kabusu görün
      Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
      18.11.2009

Yorum

• bu fener bu kadar şike vesaire yapıp elimizden şampiyonlukları çalmasına rağmen, ben neden daha fazla şu cincondan nefret ediyorum acaba??????
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Şuan türkiyenin en iyi kadrosu galatasarayda

Şerefsizlerin iyi olduğu bizimde kötü oldumuz bi zamana denk geldi
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kim attıysa elleri kırılsın pislik. Utanç verici hemde çok
            Adamlara malzeme veriyoruz..

Burda Uefa maçını İstanbulda oynayalım bu taraftar hak etmiyor dedim.Küfür yedim nerdeyse hala diyorum.Hak etmiyor bjk maçına gittim.Şaşırdım maraton kale arkasına küfür etmekten takıma sövmekten başka bir işe yaramıyor

Yorum

• Jaja...
              .
              .
              .
              .
              .

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                6 aydır sahip çıkıyoruz zaten ama şenol efendide tık yok...

Benim üstünde durduğum nokta takıma sahip çıkmak değil. Misafirlerden şikayet edeceğinize, bari takıma sahip çıkıyorMUŞ gibi yapmak.

Kaldı ki: Bu takıma senin benim ve tüm taraftarın vereceği emekten çok daha fazlasını vermiş bi insan için, imalı şekilde "efendi" yorumları yapmak, ne kadar etik. O da tartışılır.

İkili diyaloğa girecek halim yok.

Kötü oynarsın, kaybedersin. Lafım olmaz. Çok isteksiz bir youndu. Böylesine sıkıldığımı hatırlamıyorum.

Sebepse, üç güne bir maç yapmanın yarattığı fiziksel yordgunluk değildi bence. Sorun kafada yaşanan sorundu.

Şenol Güneş, oyuncu değişikliklerinde geç kalmış olabilir. Ancak her şeyi de teknik adam halledemiyor işte.

Her şeyi geçtim. Kompleksler yığını teknik direktör, naparsa yapsın baş tacım olan teknik ADAMı yendi görünüyor ya bugün, o koydu bana.

Sahadaki bir çift ayakkabı, ve Tolga'nın yüzünde patlayan şişe ile ilgili yoruma gerek bile duymuyorum.

Bu takım, istediği kadar çıldırtsın beni. Şunu biliyorum ki: Pek çok taraftarımsıya bu takım çok fazla!

Düzeleceğiz elbet ya, zaman alacak gibi. Hayırlısı. Her zaman seninle dualarım Trabzonum! Ne idüğü belirsiz bu ligde bile galibiyetin için dua ediyorsam, işin içinde başka bir şey var demek ki...

İyi geceler herkese.
                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• zokoraya kac mac ceza verecek federasyon cok merak ediyorum.
                  alex in elmanderin 1 maç ceza aldığı yerde buna ceza bile vermemek lazım
                  Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                  İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu kasaar basit. Kimse yanlış anlamasın Şenol Güneş'i gömdüğümüz falan yok. Sadece edebimizle eleştiriyoruz. Elin oğlu Emre Çolak'ına güveniyor, Semih'ine güveniyor da biz bi Eren'le Sercan'a güvenemedik 25 maçtır.
                    Eline sağlık, maalesef bu yörumları yanlış anlayanlar var.
                    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• ulan kadro zayıf tamam da onlarda 11 kısı sende onların da ıkı tane bacagı var senınde onlarda ruh var bizimkilerde hiçbi b.k yok...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Akıl tutulması yaşıyoruz galiba Şenol Hoca'nın bu takımın başında olması bir kenara Trabzon'da yaşıyor olması bile velinimettir değerini bilin de yine gitmesin Kore'ye falan...
                        Bordomavi.net

Yorum

• iyi olacagiz su takim bir dinlesin.Adamlar ilk yari 3 sut atmis 2 si kaleyi tuttu ve gol oldu.Bu skoru ilk yari oyun olarak haketmediler.Futbol öyle bir oyunki rüzgari arkana aldin mi hersey olumlu gider,2.yariyi saymiyorum.10 kisi ve yorgun bir takim hicbir sey yapamazdi.Burda bazi arkadaslar abartmis yok gs nin kadrosu bizden iyiymis.Bu mac lille maci sonrasi degilde bir hafta sonra dinlenmis bir takim olarak oynasaydik görürdük kimin kadrosu daha iyi.Kuddusi ince ince dogramis seni frikikte verdigi faul faul degil,zokorayi attigi pozisyonda gs li oyuncuyu atmaya yüregi yetmezdi.cünkü yüreksiz bu adam hala bu ligde düdük caliyor.
                          iho istifa.

Yorum

• bence bu takima sallamaya kimsenin hakki yok
                            giden gitti bu serefsiz düzen olmasaydi geçen sezon sampiyin olur
                            hiçbir oyuncu kaybetmezdik
                            simdi yeni bir takim yeni bir sistem ve SL'de 7puan az mi?
                            Senol hoca ne yapsin elindekiyle en iyisini yapmaya çabaliyor
                            terim terim deniyor
                            senol hocama verin bakalim 3.5 2.5milyona oyuncu neler yapiyor
                            saçmalamaya gerek yok
                            bu takim her geçen gün daha iyi olacak
                            kayiplar olucak elbette
                            kaldiki bu ligin bitip bitmeyecegide belli degil
                            kimse gelip aydinlar söyle dedi felan demesin
                            UEFA istemezse bu lig oynanmaz
                            benim düsüncem zaten UEFA sezon sonunu beklemez
                            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• 1 zokora nın 10 selçuk ettiğini gördük bugün...
                              .....

Yorum

• ne yani senol hocayi hic elestirmeyecekmiyiz bu ne sacma.....hocanin transfer konusunda cok eksigi var, ya birtane avrupada basarali youncu transfer yapsin niye yapamiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X