Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beşiktaşlı Fırat Aydınus buz gibi golümüzü yedi Beşiktaş maçında.
    Galatasaraylı Kuddusi Müftüoğlu alakasız bir kırmızı kartla Trabzonspor'a dur dedi.
    Biz izliyoruz. Bizle beraber yönetim kurulumuz da izliyor. Başkan İzliyor.
    İzliyoruz.
    Fransız Medyası haklıydı belki de; figüranız bu ligde !
    Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Misafir nereye kalin da?

Yorum

• Hak ettiğimiz bir mağlubiyetti o kadar hak ettik ki Hakemin gereksiz kımızı kartına bile bişey diemiyoruz.
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Senol hoca ilk basda bu Inadindan vazgecmeli, VOlkan Sen gecen hafta gol atmis bu hafta kadroda yok olacak ismi?

Yorum

• İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şenol Güneş e Laf etmeden once ; 1. Goldeki hatayı yapan adam . 2 . Press yapmayıp adamları ceza sahasına kadar getirip orada verkaç yaptıran ortasaha .3. Hoca tam oyuncu sokacakken ''Gerizekalı'' birinin Rakibe yumruk atması nı değerlendirin ondan sonra hocaya yüklenin yüklenen varsa taraftar değildir.
            Adam HakLı BeyLer..

Şenol Güneş <3
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• * Yenilgiden çok şurdaki yorumlar yaralayıcı benim için , hele Şenol Hoca'ya yapılan muamele çok ayıp çok...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak gtem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hoca gitsin demiyorum, daha doğrusu diyemiyorum çünkü Trabzonspora gelebilecek daha iyi bir hoca yok. Zaten takımı şampiyon yapan Hoca'nın da daha çok kredisi olmalı. Ancak biraz kendi yanlışlarında ısrar etmemeye çalışması lazım.
                Bu durumu nasıl dile getireceğimi düşünüyordum. Sen güzelce anlatmışsın banada katılmak düşüyor
                Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Eyfel kulesi ve fb ile bağlantı kurun misafirler.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Horispin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Son 3 maçımızdan 7 puan çıkarırsak tekrar toparlanırız. Fener maçında CL deki gibi defansif oynayıp kontraatak golü düşünmemiz lazım. Gençlerbirliğiyle Orduyu da yen artık kendi sahanda. Gençler maçında Burak olmucak ilerde Henriqe ve Halil in hazırlık maçlarındaki performansını göstermesini bekliyorum
                    hayal görüyorsun.

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      onu atanin ellerinden öpiyorum
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Umut Bulut Fransa'da 90.dk gol attı.

Trabzonspor bu hafta gol atamadı
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• FORUM MİSAFİRLERE KAPATILMIŞTIR.

Tuhaf tuhaf iddialar ve yakıştırmalar yapmayın yöneticilere de arkadaşlar.

Lütfen.

Yorum

• şenol güneş gidince morinho ve guardiola sıraya gecti gelmek için .....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak mcihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bi sakin olun be!
                              Hemen başladınız istifa demeye.
                              Ne kadar salak taraftarımız var bizim ya.
                              Futbolcuyu eleştir, hocayı eleştir ama herşeyin bi dozu var. Dalga geçmeler şenol hoca olmasa 5 yerdik diyenler.!
                              Haftaya feneri yenersek ne yapacaksınız?
                              Haftaya Feneri yenelim ben bu Foruma 4 hafta yazmayacagim..!

Stattaki Taraftardan bahsediyorsan aynen katiliyorum. Rakip takimi hakemi baski altina almak denen birsey yok adamlarda...! Hakem kirmiziyi cikarirken ne kadar rahatti...
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şenol Güneş e Laf etmeden once ; 1. Goldeki hatayı yapan adam . 2 . Press yapmayıp adamları ceza sahasına kadar getirip orada verkaç yaptıran ortasaha .3. Hoca tam oyuncu sokacakken ''Gerizekalı'' birinin Rakibe yumruk atması nı değerlendirin ondan sonra hocaya yüklenin yüklenen varsa taraftar değildir.
                                Arkadaşım sadece bu maçı neden ele alıyordun.Haftlardır takım top oynamıyor.
                                Bas bas bğırıyoruz.Sonuç ortada işte.Demekki bağırmalar boşa değilmiş.
                                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X