Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yapacak bisi yok tekke dustu kel gorundu..

acilen sistem degismeli..en onemlisi takim devre arasini gormeli..

20 macta 13-14 galibiyet bizi play-offlara tasir..

ilk golu yedik dagildik ne yazikki

Yorum

• Sadri Şener transfer falan yapmaz. Takımını küme düşürdüğünü kendisi de biliyor.

Yorum

• Şampiyonlar liginden elenmenin de bu ezik mağlubiyetin de en büyük sorumlusu Şenol GÜNEŞ ve onun takıntılarıdır

Yorum

• Hoca baskı yapıp devre arasında bu takıma stoper, orta saha ve en önemlisi forvet aldırmazsa play-off bile çok zor.
          33# DRAGO GABRIC
          61# IBRAHIMA YATTARA #11
          13# Steve Nash
          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Ya hocam Allah için sistem değiştir, gençleri oynat bir şey yap bahanemiz olsun bari. Bu takım maç kazanamaz bu gidişle doğru dürüst. Çift santrafor dene, değişik şeyler yapmaya çalışalım olmayacak böyle. Devre arasına kadar idare etmemiz lazım ben inanıyorum toparlarız transfer döneminden sonra.
            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• şu istifa laflarını bırakın. hocanın da yönetiminde topçuların da hatası var ama istifa bize çare olmaz.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                öncelikle şunu bi anlayalım ;

burak yılmaz forvet deildir.

kanat oyuncusudur sağ açıktır. nokta .
                İşte bunu Şenol Hocaya anlatamıyoruz.
                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Playoff falan bu lig umrumuzda olmamali.Eren-Sercan gibi isimlere sans vermeliyiz artik.Polonyalilarin tumuyle yollar ayrilmali.Radikal karar almali yonetim ve istifa etmeli.

Yorum

• Hep aynı hikaye devam ediyor.. yazık gerçekten yazık. üzülüyorum

Yorum

• Canınız sağolsun.

Gençlerbirliği maçında kötü gidişe son verebiliriz inşallah.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• herkes senol hocaya kızıyor tamamda allah askına bu takımda adam yok be kardesım kımı cıkaracanda kımı alacan ıkı tane yedegımız var bırı alan ıkıncısı sapara daha kım var üçüncüsü ve dörduncuyu soyleyın baska bır sey demıyecem ha tamam ılk onbırde toplasan zaten 5 tane adam gıbı futbolcu cıkarırsın.ama yok yıne taraftarda suç vardır.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Tolga'ya sise atan Trabzonspor taraftari (!)
                          #BorussiaDortmund
                          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
                            Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
                            Trabzonspor 0 - 1 Belediye

Trabzonspor 0 - 2 Benfica
                            Trabzonspor 0 - 3 CSKA

GOL ATAMIYORUZ , Kalite bu kadar.
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak sonsuza61 tarafından gönderildi
                              Neyseki Fenere liderlik sansi vermedik

Tebrikler Gs
                              işte bu kafalar yendı bızı bugun senın kafandakıler cunku sızler gs yalakalarınız bugun fener ıle oynasak bole olmazdı bılıyorum nedır bu geyse sempatızanlıgı

fatıh terım ıyı yapıyo soktu bır kere bıle oynamayan ceyhun u oyuna

bu mactakı ruhsuz seyırcı futbolcu her kımse varsa yazıklar olsun

senol gunes buyuk hoca falan deıl ınanınkı sınırle soylemıyorum bır takım 2-0 yenık duruma duserken hala nasıl mudahale etmıyosun takıma cozemıyorum bu nasıl mantık 6 sampıyonlar lıgı macında defans yapmaktan baska bısey yapmadık ne taktık var ne duzen at buragın onune vur burak hadı olm burak zart zurt burak dokuluyo kac mactır neden manevı oglunu kesmıyosun takımdan eyyyy hoca henrıque ne yaptı bugun sahada 90 dk oyunda kaldı ne zaman oynıcak bu goksular alt yapıdan topcular ? colman karı gıbı top oynıcak bız mac kazancaz oylemı hadı cnm yok boyle dunya bak sonuc ne mı en azından lıder fener olmadı !!!

al taraftarı vur senol gunese .

Yorum

• Kötü oYnadık ve malesef mağlup olduk olmaması gerekirdi.gs takımı hak etti ve kazandı önümüzdeki maçlara bakmalıyız.inşALLAH toparlayacağız
                                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X