Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonsporun özelliği dünyanın sayılı şehir takımlarından birisi olmasıdır.Ne olursa olsun değerlerimizi korumak ve geriden gelen nesillerin Trabzonsporlu olmasını sağlayabilmek amacı ile formaydı atkıydı fair play uğruna yada herhangi bir şeyi protesto edebilmek adına takılmamalı,giyilmemeli.Trabzona gelen takımlar deplasmana geldiğini bundan 50 yıl sonrada hissedebilmeli.Trabzonda sadece 2 renk vardır.Bordo mavi.

Gs ninde Bjk ninde ne olduğunu hepimiz biliyoruz.İddianamede bile fb den teşvik parası aldıkları yazıyor.Bu reziller her İstanbul maçımızda bizlere her türlü hakareti etmekteler.Bunlara karşı gereken duruş sergilenmeli.
    Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.

Yorum

• Rezil ettiler Trabzonu ne maç izleme iştahım kaldı ne başka şey amacları ne bu insanların çok merak ediyorum.
      NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Gayse kapanirsa duran toplar büyük önem tasiyacak. Atarsak duran toptan atariz diye düsünüyorum, diger türlü hic ihtimal bile vermiyorum. Atamazsakta saldirmaya gerek yok, yani risk almaya gerek yok bence. Bunlara karsi kaybetmek cok koyar.
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ben İstanbul'da rahatlıkla Trabzonspor formasıyla dolaşabiliyorum ama arkadaşlara sıkıyosa gidin sizde Trabzon'da formalarınızla dolaşın diye hava atıyorum. Onlardan biri şu fotoğrafları görse ne yaparım bilmiyorum. Keşke her maç tribünde Trabzonspor'u bir amaç uğruna değil sadece gönülden seven bayan ve çocuklar olsa. ( Söylediklerim tüm taraftarlarımız için geçerli değildir.)
          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• bjk 1-1 ibb kaldı bu maç guzel avantaj elde edebiliriz.

Yorum

• nasil bir fotograf bu konustugunuz göremedim ben?

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bjk 1-1 ibb kaldı bu maç guzel avantaj elde edebiliriz.
                Üstüste 3 maçımızı alırsak lideriz.
                İkisini alırsak ilk ikideyiz.
                Bu maç çok önemli.

Yorum

• bjk sonuçu güzel oldu. sıra bizde .başak şansımız yok allahın izniyle galibiyet

Yorum

• bu maçı ve gençler maçını da alırsak ... fb'nin maç fazlasını saymak isek gs,bjk ve fb den 1 puan geride kalmış olacağız... onca şeye rağmen 2 maçta 6 puan yetecek bize... Haydi fırtınam ...
                    McLas was Here

Yorum

• -------------------Tolga---------------------
                      ----------Giray------------Glowacki-----------
                      -Serkan----------------------------Celustka---
                      -----------------------------------------------
                      ---------Aykut-----------Zokora---------------
                      ------------------Colman-----------------------
                      ------------------------------------------------
                      ---Burak----------------------------Halil--------
                      ------------------Henrique----------------------

Keşke böyle çıksak..
                      Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• colman gs maçlarında iyi oynuyor. bence gol atabilir.

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Atkıyı da takmışlar, canlarım ya ne şekersiniz!

Bunlar fb yide davet ederler...Yeni grubun adı Trabzonlu Reziller olsun.Sadri Başkan boşuna demedi Quresma'nın kol hareketinden sonra "benim gençliğim deki Trabzon taraftarı olsaydı.Sahaya iner saha kapanırdı." Biz sadece o eski TS'un takım ruhunu değil.O eski TS taraftarı da kaybettik.Öncede avni akere gelen takımların ayağı titrerdi şimdi her takım 3 puan gözüyle bakıyor.

Yorum

• bunlar bu fotograflari fair play adina mi veriyorlar? eger oyleyse herkes cok geriliyor, haberleri olsun.
                            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Oh be Henrique 11'de. Hadi hayırlısı. Adrian gününde olsa bari...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oh be Henrique 11'de. Hadi hayırlısı. Adrian gününde olsa bari...
                                Kadroları yedekleri nereden bulabiliriz?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X