Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Cech, Adrian, Colman, Zokora, Halil, Hanrique, Burak
    TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Ujfalusi, Semih Kaya, Hakan Balta, Kazım, Melo, Selçuk, Emre, Baros, Elmander
    TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kadroları yedekleri nereden bulabiliriz?
      NTV Spor'da gördüm. Bizim klasik 11 sadece Celustka ve Alanzinho yedek onların yerine Henrique ve Adrian var. Ayrıca Volkan da kadroya alınmamış. GS ise FB maçı kadrosuyla...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Cech, Adrian, Colman, Zokora, Halil, Hanrique, Burak

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Ujfalusi, Semih Kaya, Hakan Balta, Kazım, Melo, Selçuk, Emre, Baros, Elmander
        Yedekler kimlerrrrrrr?

Yorum

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Cech, Adrian, Colman, Zokora, Halil, Hanrique, Burak

iki forvet güzel olmuş, ama adrian olmamış.

Yorum

• TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Cech, Adrian, Colman, Zokora, Halil, Hanrique, Burak

Cech-Celustka haric ayni benim düsündügüm kadro...Dün Mourinho gibiydim bugünde Senol Hoca gibi Hoca olacam !!!
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• sonunda halil burak henrique forvet üçlüsü.

Yorum

iyi güzel kadro hanrique olmasını sevindim ayağında top tutabilen oyunculardan biri

Yorum

• Şu Trabzonlu genclermi ne grupsa artık Trabzonu esirmi almş arkdşlar kaçtane grup var bunlara müdahele edemiyormusunuz siz..
                  NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Arkadaşlar artık şu resmi alıntı yapmayın, yeter...
                    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Hoca Adrian ve Henrique'ye güzel bir şans vermiş.
                      Umarım değerlendirirler.
                      Volkan yedeklerde de mi yok? Neden?

Yorum

• Alanzinho dışında ne yazık ki oyunu değiştirebilecek bir yedeğimiz yok. Bir Volkan Şen vardı o da altyapı kontenjanına takılmış...
                        Trabzon bir sevda,

Yorum

• Henrique oynar inşallah demiştim haftaiçinde.İlk 11'de iyi oldu...
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Volkan neden 18de yok anlamadım

Yorum

• Jan Mari'nin yanında ki Gurbetçi Gençler'in lideri Mustafa İlhan..!

Gerçekten yazıklar olsun eskiden havalimanında rakip takımı biz küfür kıyamet karşılardık şimdi bütün tribün gruplarımız gelenin geçenin atkısını boynuna geçiriyor helal olsun !!!!
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Volkan neden 18de yok anlamadım
                                Süper Lig'de yedek kulübesinde çift kaleci bulunduran tek takım olduğumuz için...
                                Trabzon bir sevda,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X