Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maci kaybedersek bizim icin cok kötü olur. Taraftar diyecegim ama görüyorum ki bazilarinin sirtinda gayse formasi atkisi var. Bakalim nasil bir islik baski olacak.
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• abartmayın olayları ve lütfen maça konsantre olalım.sinerji lazım bize.en önemli maçımız.

Yorum

• demek galatasaraylılar aramızda maç izleyecek.

tt arenadaki ilk maçta 50 bin kişi burası leş gibi hamsi kokuyor diyecek.o güne çıkarsak hep beraber göreceğiz.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abartmayın olayları ve lütfen maça konsantre olalım.sinerji lazım bize.en önemli maçımız.
          neresi abartılmıs? daha ne olsun

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abartmayın olayları ve lütfen maça konsantre olalım.sinerji lazım bize.en önemli maçımız.
            Abi yapma Allah askina. Neyi abartiyoruz? Rezil ediyorlar bizi resmen. Trabzon deplasman olmaktan cikacak yakinda.
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Değerli arkadaşlar,

Maç başlığında maça ilişkin olarak yorumlamamızı rica ederim...

Bazı tribün konularının yeri hem bu başlık değil; hem de bu forum...

Sevgiler...
              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
              Malik bin Dinar

Yorum

• Bu Jani Federasyona sikayet etmemiz lazim.Alinmayacak diyor Federasyon ama bu Jan midir nedir gelin diyor.Sen kimsin yahu.
                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  demek galatasaraylılar aramızda maç izleyecek.

tt arenadaki ilk maçta 50 bin kişi burası leş gibi hamsi kokuyor diyecek.o güne çıkarsak hep beraber göreceğiz.
                  Trabzonla türkiye kupası grup maçında alisamiyende dediler bunu . hep diyorlar

gg başkanıda o gün ordaydı.. ne yaptıklarını anlamak zor. özellikle gg den beklemezdim
                  ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                  Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonla türkiye kupası grup maçında alisamiyende dediler bunu . hep diyorlar

gg başkanıda o gün ordaydı.. ne yaptıklarını anlamak zor. özellikle gg den beklemezdim
                    gurbetçi gençler değil bunlar. bunların adı trabzonlu gençler

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gurbetçi gençler değil bunlar. bunların adı trabzonlu gençler
                      fotoğrafta mustafa ilhanda var. kendisini pek tanımam az gördüm ama o sanıyorum.

yanlış biliyorsam düzeltin ortadaki gg başkanı değilmi
                      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• biraz geniş düşünün renkdaşlar bardağın öbür tarafından bakın.

Yorum

• Maci alalim rahatlayalim...

3 puan sart...

(Henrique hucum hattinda kesinlikle oynamali diye düsünüyorum....)
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• [QUOTE=Ilelioglu;1918190924]Abi yapma Allah askina. Neyi abartiyoruz? Rezil ediyorlar bizi resmen. Trabzon deplasman olmaktan cikacak yakinda.[/QUOT
                            avn akeri cehennem yapmak istiyorsak önce kendimize bakalım. maçı oturarak izleyenlerdir bizi bu durumlara düşüren. o stad inlemeli. oraya gelen rakiplerin ayakları titremeli. böyle deplasman olunur.

Yorum

• Galatasaray Fener maçındaki gibi oynarsa rahat yeneriz.. Hem bizim üstümüze o şekilde gelemezler hemde arkada boş alan bırakırlar. Maç heyecanlı geçmez diye düşünüyorum duran toplar skoru belirler.
                              FIRTINA

Yorum

• bu arada bjk yedi

1-1

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X