Bu maci kaybedersek bizim icin cok kötü olur. Taraftar diyecegim ama görüyorum ki bazilarinin sirtinda gayse formasi atkisi var. Bakalim nasil bir islik baski olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
-
neresi abartılmıs? daha ne olsunİlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabartmayın olayları ve lütfen maça konsantre olalım.sinerji lazım bize.en önemli maçımız.
Yorum
-
Abi yapma Allah askina. Neyi abartiyoruz? Rezil ediyorlar bizi resmen. Trabzon deplasman olmaktan cikacak yakinda.İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabartmayın olayları ve lütfen maça konsantre olalım.sinerji lazım bize.en önemli maçımız.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Değerli arkadaşlar,
Maç başlığında maça ilişkin olarak yorumlamamızı rica ederim...
Bazı tribün konularının yeri hem bu başlık değil; hem de bu forum...
Sevgiler...“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Trabzonla türkiye kupası grup maçında alisamiyende dediler bunu . hep diyorlarİlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemek galatasaraylılar aramızda maç izleyecek.
tt arenadaki ilk maçta 50 bin kişi burası leş gibi hamsi kokuyor diyecek.o güne çıkarsak hep beraber göreceğiz.
gg başkanıda o gün ordaydı.. ne yaptıklarını anlamak zor. özellikle gg den beklemezdim...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
gurbetçi gençler değil bunlar. bunların adı trabzonlu gençlerİlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonla türkiye kupası grup maçında alisamiyende dediler bunu . hep diyorlar
gg başkanıda o gün ordaydı.. ne yaptıklarını anlamak zor. özellikle gg den beklemezdim
Yorum
-
fotoğrafta mustafa ilhanda var. kendisini pek tanımam az gördüm ama o sanıyorum.İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegurbetçi gençler değil bunlar. bunların adı trabzonlu gençler
yanlış biliyorsam düzeltin ortadaki gg başkanı değilmi...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
[QUOTE=Ilelioglu;1918190924]Abi yapma Allah askina. Neyi abartiyoruz? Rezil ediyorlar bizi resmen. Trabzon deplasman olmaktan cikacak yakinda.[/QUOT
avn akeri cehennem yapmak istiyorsak önce kendimize bakalım. maçı oturarak izleyenlerdir bizi bu durumlara düşüren. o stad inlemeli. oraya gelen rakiplerin ayakları titremeli. böyle deplasman olunur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum