Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maç öncesi dostluk normal ama maçta ezip geçeriz.çok abartmayalımolayları.birazsağduyu.

Yorum

• Hadi be Şenol Hocam bir kere şunu dene. Hem Burak'ı hem Adrian'ı hemde Henrique'yi kurtar. Burak rahatlar. Adrian yerinde oynar. Henrique'nin sol çizgiden getireceği toplar arka direkte muhtemel bir Burak'la etkilide olur. Halil'in top tutması ve mücadelesi Umut görevi görür artısıyla birlikte. Dene be hocam.

Serkan--Giray--Glowacki--Cech
      -----------Zokora------------
      ----Colman-------Adrian------
      -Burak--------------Henrique-
      ------------Halil-------------
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Atkıyı da takmışlar, canlarım ya ne şekersiniz!

Yaşın 37. İlk deplasman maçıma 14 yaşında evden kaçarak Sakarya'ya gitmiştim. Bunca yıldır bu yılki gibi böyle bir kepazelik görmedim. bjk, gs atkıları formalarıyla poz veren tribün liderleri (!). Yeminlen tüylerim diken diken oldu.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hadi be Şenol Hocam bir kere şunu dene. Hem Burak'ı hem Adrian'ı hemde Henrique'yi kurtar. Burak rahatlar. Adrian yerinde oynar. Henrique'nin sol çizgiden getireceği toplar arka direkte muhtemel bir Burak'la etkilide olur. Halil'in top tutması ve mücadelesi Umut görevi görür artısıyla birlikte. Dene be hocam.

Serkan--Giray--Glowacki--Cech
          -----------Zokora------------
          ----Colman-------Adrian------
          -Burak--------------Henrique-
          ------------Halil-------------
          Lig TV Celustka'ya cezalı diyor sanırım. Cezalı mı gerçekten. Ben hala anlamadım bu nedir?

Tamam düzeltmişler. Cezalı değil. Cech'in yerine Celustka olsun. Gerisi aynı kalabilir.
          En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 16:43.
          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Ben başka takımların Tribün Liderlerinin başka takımların atkılarıyla ve fotoğraflarıyla poz verdiklerini görmedim bilmiyorum siz görmüş olabilirsiniz önceden
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Neden Victory formayı giyiyoruz yahu kendi evimizde çubukluyu giyecek yerde ? Galatasaray muhtemelen Sarı formasını giyecek ve ortaya bi nevi Sarı-Kırmızı kombinasyon çıkacak..

Yorum

• arkadaşlar bu akşam maçı kaybedersek bu bizim için 2000li yılların başlangıcına dönüş olur, ama kazanırsak artık sıradan takım değiliz bizi görmezden gelemezsiniz mesajı vermiş oluruz...
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Neden Victory formayı giyiyoruz yahu kendi evimizde çubukluyu giyecek yerde ? Galatasaray muhtemelen Sarı formasını giyecek ve ortaya bi nevi Sarı-Kırmızı kombinasyon çıkacak..
                  Sefa biz maçı hayırlısıyla hele kazanalım da o yeter Sonuçda Victory forma da bizi temsil edecek

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben başka takımların Tribün Liderlerinin başka takımların atkılarıyla ve fotoğraflarıyla poz verdiklerini görmedim bilmiyorum siz görmüş olabilirsiniz önceden
                    geçen sene gfb lideri sefa ts atkısı taktı aynı şekilde yukarıdaki fotoda ultraslan lideri Sebo reis ts atkısı takmış.
                    Sadece Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      geçen sene gfb lideri sefa ts atkısı taktı aynı şekilde yukarıdaki fotoda ultraslan lideri Sebo reis ts atkısı takmış.
                      forma giydiler mi?

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lig TV Celustka'ya cezalı diyor sanırım. Cezalı mı gerçekten. Ben hala anlamadım bu nedir?
                        Cezalımı hiç bilmyorum. Kadroyu Celutska cezalı olduğu içinde yapmadım zaten. Böyle bişeyin daha farklı bir futbol oynayacağını düşünüyorum. Halil solda oynamaktan ceza sahasını unuttu. Burak'ın koşu yolları kapatılıyor. Farklı bir şey denemesi lazım hocanın.
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arık pres yapmaya başlamamız gerek yürüyerek top oynanmıyo zira. Rakipler orta sahayı gecsin diye resmen bırakıyoruz
                          evet önemli sorunumuz bu kadro ne çıkarsa çıksın koşmalı.yoksa messi olsa yine zorlanırız.

Yorum

• cihana rağren ibb müthiş oyun oynuyor
                            fenerbahçe dünya pisliğidir..
                            her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• valla şu anda skytürk te son an yolın maç özetlerini veriyo, tarafsız birine izletseniz tolganın gsye özel sempatisi mi var der...
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Celustka'nın cezası 1 maç denilmişti sanırım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X