İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Celustkanın cezasının indrilmesi çok iyi oldu.
----------------------Tolga------------------------
Celustka---------Giray------Glowacki-----------Cech
-----------------Colman----Zokora------------------
Serkan-----------------Henrique-----------------Halil
------------------------Burak-----------------------
yada
-----------------------Tolga-------------------------
Celustka-----------Giray-----Glowacki-------------Cech
---------------Serkan--Colman--Zokora----------------
Burak----------------------------------------------Halil
-----------------------Henrique------------------------
Yorum
-
Trabzon'a inen Galarasaray'a karşılamada Engin'e sen TRABZONSPORlumusun dediler.Sizce ?? http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/galatasaray-trabzonda-coskuyla-karsilandiSXTVQ29898SXQ?ref=YSX
Yorum
-
---------KAPTAN--------
Çelu----Giray---Glo-----Çeh
-----Colman---Reis------
--Volkan---Adrian----Halil--
-----------Burak--------
Benim kadrom da bu,
gs bizi yenemez diye düşünüyorum,futbol şansı yanımızda olursa kazanırız.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'a inen Galarasaray'a karşılamada Engin'e sen TRABZONSPORlumusun dediler.Sizce ?? http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/galatasaray-trabzonda-coskuyla-karsilandiSXTVQ29898SXQ?ref=YSX
bu aralar pek modern bir '' futbol '' sehri olmusuz. bir dahaki adim dernek acilmasina ve sampiyonluk kutlamalarına izin vermek herhalde...
artık bu futbol denen seyden gittice tiksinmeye basladim. bendeki yıkılmaz Trabzon efsanesinin de darma duman olmaya basladıgını gunden gune gordukce futbola yukledigim anlamlarda yavas yavas anlamsızlasıyor. Trabzonda serefsizlerin sahı gaysaraya olan bu sevgi gosterisini izlerken utandım, kahroldum ve yuregim burkuldu oradakı ozenti yalakaları gorunce.
Yorum
-
gs -fb maçında fatih terim maça çok iyi hazırlanmıştı ve maçı çok ta iyi oynayarak kazandılar.akşam için ŞENOL hocamdan böyle bir performans bekliyorum.serkan-zokara-colman-alan-halil orta sahasıyla bu maçı kazanamayız.ŞENOL hocan akşam için daha farklı bir planı olmalı.bence bu maçta burak ı sağ kanada cekip henrigue yi ilerde oynatmalı.geçen seneki sistemle.kuvetli bir henrigue rakip zavunmayı oylarken burak gerekeni yapar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum