Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kesin top umuta carpmisda iceri girmisdir....
    https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
    I never forgive, I never forget..

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beşiktaş maçının 87. dakikasında 2 stoperin arasından Burak'a indirdiği top ve son dakikada Buca'ya attığı gol gelsin aklınıza geçer diğer aklınıza gelenler. Onu beğenmeyen arkadaşlar vardı evet eksikleri var ama daha iyisini alabilecek kapasitede bir takım değiliz. Henrique mi Umut'dan daha iyi mesela yoksa Pawel mi ?
      Gs maçı Trabzon.
      Özkan SÜMER

Yorum

• O zaman biz 5 sene başka Umut izledik
        Ya da gitmek için bilerek atmadı..
        Hangisi o zaman..
        ölümüne trabzon !

Yorum

• Ahhh Umut ahhh o fener maçında gökhan ünal'a vermediğin pas yüzünden ayağım kırılıyordu stadda o anı hiç bir zaman unutamam kaç sıra aşağıya düşmüştüm koltuğa tekme atarken

Her şey böyle başladı
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• ______________Tolga

Serkan_____Giray___Glowacki___Cech

__________Zokora___Colman

_______________Halil

Volkan___________________Henrique

______________Burak
            "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ahhh Umut ahhh o fener maçında gökhan ünal'a vermediğin pas yüzünden ayağım kırılıyordu stadda o anı hiç bir zaman unutamam kaç sıra aşağıya düşmüştüm koltuğa tekme atarken

Her şey böyle başladı
              O maçta,
              Fenerbahçe'yi ezmiştik resmen Kadıköy'de..
              O zamandan beri öle oynamadık mesela..
              2 maçtır eziyorlar bizi..
              O aşırtmayı da herkes yapamaz ha..
              yani sağ yanında adam bomboş kaleye vuracakken
              dimi?
              ölümüne trabzon !

Yorum

• cincona elma şekeri
                FOREVER

TRABZONSPOR

Yorum

• Niyeyse içimde sürekli fark beklentisi var. Bugün tüm Gs lilere 4-0 4-0 dedim. Öyle hissediyorum ya ne bileyim. Gerçi şuan bişey hissedemiyorum. Barca yenince bütün hislerimi kaybettim.
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O maçta,
                    Fenerbahçe'yi ezmiştik resmen Kadıköy'de..
                    O zamandan beri öle oynamadık mesela..
                    2 maçtır eziyorlar bizi..
                    O aşırtmayı da herkes yapamaz ha..
                    yani sağ yanında adam bomboş kaleye vuracakken
                    dimi?
                    Ne maçtı yahu Cale'nin bile pozisyonu vardı bi tane soldan vurmuştu...

O Zamandan beri harbiden öyle bir maçımız yok kadıköy'de o maçta çok net pozisyonlar kaçırmıştık...

Aaah umut ahh diyorum bir kez daha
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak sirkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kesin top umuta carpmisda iceri girmisdir....
                      Ironi mi degilmi bilmiyorum ama baya iyi bir serbest vurus organizasyonu olmus valla:

"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Harika organizasyon yapmış Umut ve ekibi. Bizim de böyle şeyler yapmamız lazım, neden bizim takımda fantastik işler yapan yok Jaja gittikten sonra bireysel yada ekip olarak.
                        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• keske trabzonda yasasam selcuk ve engini karsilamaya giderdim

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O zaman biz 5 sene başka Umut izledik
                            Ya da gitmek için bilerek atmadı..
                            Hangisi o zaman..

bUNU SİZ Mİ SÖYLÜYOSUNUZ

deli olacağım yaaa

her sene ortalam 15 gol attı bu adam bizim maçlarda

Bu sene Burak2tan başka 10 üzerinde gol atan oyuncun var mı kardeşim... Kimi beğenmiyorsunda kımı savunuyorsun

Henrigue mi atacak
                            adrian mı
                            powel mi

Kım söyle

Söyleyeceksın ondan sonra eleştireceksın...

UMUT KADAR GOL ATAN BURAKTAN BAŞKA BİR TOPÇU OLSUN..

BU FORUMDA EŞŞŞŞŞEEEEEEĞİİİİMMMM DİYE ANIRACAĞIM
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Engin'i yönetim gönderdi zaten daha neyin tepkisi. Hocaya söverken iyiydi. Psikopat Engin sinirlerine hakim olamamıştı.

Yorum

• Umutun son macini izleyen biri olarak söylüyorumki Allah razi olsun bizi bu sprinterden kurtardigi icin

4 net gol pozisyonu kacirdi, 2si bire birde kaleciye nisanladi
                                Umut yanilmiyorsam sadece bir sezon 14 gol atti geri kalan sezonlarda hep 10-11
                                Umutun pres, kosma isini halil yapiyor hatta yeri geliyor ayaginda top tutuyor

Umut karakter olarak kraldir gözümde ama futbolculugu icin birsey diyemem sezen badurun santrafor subesi
                                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X