Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dünyanın en iyi futbolunu da oynasak asla ve kat'a bizim taraftarın rakibi zorlayacak bir hava yaratacağına inanmıyorum..

Gelenler sadece görüntü olsun diye orda,,

Takım 2-0 önde olmadığı müddetçe taraftar var mı yok mu belli değil...

Onlarca taraftar grubu başka işlerle uğrşacağına önce stadımızda '' amigo trübini '' kursunlar..

**

Valla ben bütün maçlaır deplasmanda oynamkatn daha keyif alıyorum, ordakı kuru kalabalığı gördükçe daha da sinirleniyorum..

taraftar dediğin, Rakibe hata yaptırır, Hakeme hata yaptırır..

Bariz golumuzun bile verilmesine ses çıkartamayan ve baskı kurmayan bir taraftar var,,

Hakemler kartlarına başvurma gereği duymuyorlar bile... neden çalsın ki taraftarın umurunda bile değil
    Aynen Hepsine katılıyorum...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Su malum gruptan simdi daha cok nefret ediyorum.
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Galatasaray,Beşiktaş,Fener,Bursa

Yanlarına Dahi Yaklaşamayız Taraftar Bakımından
        Ne kadar stat dışında ve bazen stat içinde yaptıkları hareketleri beğenmesenizde TG nin olduğu kale arkasının üstü kapalı olsa bu saydığın takımlardan fazla farkımız olmaz .

Yorum

• İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O 2-3 Kişi Sizin lehinize Abicim burda benim fikrimde dünya kadar insan vardır emin ol sizin düşüncenizde insan çok azdır bunu kabüllenseniz iyi olucak.
          Sen senol günesin dogruluguna Trabzonsporluluguna inanirsin degil mi?

Evet ise bir sorum olacak.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ne yapalım,gidip hepsine dalıp ağız burun kıralım herhalde,Ktü Türkiyede en çok öğrencisi olan üniversitelerden biri Türkiyenin heryerinden insan geliyor,biz nasıl takımımızı heryerde karşılıyorsak onlarında takımlarını karşılama hakkı var.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bunu yazdik diye Trabzonsporlulugumuz tartismaya acildi,havaalanina gelip gs yi karsilayanlarin tiz kellesi vurula demeliydik.

Senin de yazdigin gibi taraftarimiz avni akerde rakibi baski altina almayi degilde havaavalanina giden birkac capulcuyu düsünüyor,böyle bir anlayisla biz nereye varacagiz?
              Olay havaalaninda baslar statta biter. Ilk etapta kaybettik. Simdi isin 2.etapi var, yani stat etapi. Orada da kaybedersek zaten maci kaybederiz.
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonlularin eziklerde oynamasi basli basina bir hainlik zaten. Ben böyle düsünüyorum.
                O zaman en büyük hain Ali Kemal Denizci...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• trabzonda gaysenin karsilanmasini mesru gostren zihniyetle pkknin eylemlerini mesru gosterilmesi ayni seydir benim icin..

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne yapalım,gidip hepsine dalıp ağız burun kıralım herhalde,Ktü Türkiyede en çok öğrencisi olan üniversitelerden biri Türkiyenin heryerinden insan geliyor,biz nasıl takımımızı heryerde karşılıyorsak onlarında takımlarını karşılama hakkı var.
                    Biz Trabzonluyuz - Trabzonsporluyuz onlar değil. Biz her yerde istediğimizi yaparız onlar yapamaz .

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne yapalım,gidip hepsine dalıp ağız burun kıralım herhalde,Ktü Türkiyede en çok öğrencisi olan üniversitelerden biri Türkiyenin heryerinden insan geliyor,biz nasıl takımımızı heryerde karşılıyorsak onlarında takımlarını karşılama hakkı var.
                      Bizim onlardan bir farkimiz vardi. Simdi ise hersey esit. Hicbir farkimiz yok yani. Tabiki agiz burun kirmayalim ama bu kadar rahat olmalarina da izin vermeyelim.

Oraya gayselilerden önce 100 civarinda Trabzonsporlu Taraftar gelseydi gayseliler oraya yaklasabilirler miydi?

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen senol günesin dogruluguna Trabzonsporluluguna inanirsin degil mi?

Evet ise bir sorum olacak.

Ben Şenol Güneşin Trabzonsporluluğuna inanırım ama Bu Şenol Güneş Trabzonspordan kıymetlidir demek değil..
                        NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Az önce paylaştığımız videodaki Galatasaraylıların, karşılamanın hemen ardından, bir grup yürekli Trabzonspor taraftarı tarafından Trabzon sokaklarında kovalanarak, bazılarının formaların alındığının ve tartaklandığının bilgisine ulaştık.
                          Facebooktan alıntıdır .

Yorum

• yahu çocuk gibisiniz. Herkes kendine gore haklı iste, çok fazla destek alan düşünce haklı veya doğru degil. Tam tersi de ayni şekilde.
                            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Az önce paylaştığımız videodaki Galatasaraylıların, karşılamanın hemen ardından, bir grup yürekli Trabzonspor taraftarı tarafından Trabzon sokaklarında kovalanarak, bazılarının formaların alındığının ve tartaklandığının bilgisine ulaştık.

facebookta karşılama görüntülerini veren Trabzonspor isimli gruptan gelen bir durum güncellmesi renkdaşlar.
                              https://twitter.com/E_Cengz

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne kadar stat dışında ve bazen stat içinde yaptıkları hareketleri beğenmesenizde TG nin olduğu kale arkasının üstü kapalı olsa bu saydığın takımlardan fazla farkımız olmaz .
                                Yakinda o sayilan takimlar icin bagrirlar. Baksana her kiliga giriyorlar. Dün bjkli bugün gayseli...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X