Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• * En güvendiğim isim Henriqe , Burak serbest olmalı...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cok gergin gördüm seni hayirdir.
      * Aga öyle bir soru soruyorsun ki , İsviçleri bilimadamlarıyla yıllarca yaptığım araştırmalar sonucunda bu kanıya varmadığıma göre
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bunlara bu cesareti veren taraftar grubu hangisidir sizce ?
        Hamiş

Yorum

• * Ne kadar misafirperver Gençlerimiz var değilmi , onlara Her Şey Serbest

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunlara bu cesareti veren taraftar grubu hangisidir sizce ?
            yahu soyle seylere kanmaya gerek yok it urur kervan yurur...gotu yiyen dolasir gezer o zaman

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              * Ne kadar misafirperver Gençlerimiz var değilmi , onlara Her Şey Serbest
              Tabi (:
              Söz konusu taraftarlık olunca mangalda kül bırakmaz o gençlerimiz
              Hamiş

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yahu soyle seylere kanmaya gerek yok it urur kervan yurur...gotu yiyen dolasir gezer o zaman
                Yahu daha gecen bjk formasi ile Uzunsokak'ta yürüyenler vardi. Yanlis mi biliyorum beyler?

Malum grup cok iyi agirliyor misafirleri...
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yahu daha gecen bjk formasi ile Uzunsokak'ta yürüyenler vardi. Yanlis mi biliyorum beyler?

Malum grup cok iyi agirliyor misafirleri...
                  dedim ya it urur kervan yurur diye.gotu yiyen 2-3 kisi yekten dolasir . ne diyo bozo bu ulkenin ekmegini yiyip ihanet edenler ekmeegi yedigi yerden kursunu yerler.

biz diyoruz ki o sehirde tarftarlik taslayipda delikanlilik taslayanlari istanbul deplasmanlarinda gormk guzel olur..ama elbet onlarin da akli basina gelecek..

Yorum

• Galatasaray yarın ''burdan puan alabiliriz'' diye düşünürek başlarsa maça ve taraftardan da futbolcuları ateşlemesine müsade vermeyecek bir oyunla ve baskkılı başlarsa maça , puan kaybederiz..

Onun için, İlk dakılardan itibaren taraftar ve futbolcular yoğun baskı ile galatasaray'ın direncini kırmalıyız..

Erken dakikalarda gelecek bir gol ile maçı koparırız..

Bence maç her zaman olduğu gibi , kişisel hataların sonucu etkileyeceği bir maç olacak..

maçı 2-0 kazanırız yada 0-0 biter..
                    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Grubun Lideri Sen Ne Çocuğusun Anlamadım Hala...

Aklıma Bişey Geliyor Ama......
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Kım ne düşünür bilemem ama bana göre takımın defans kurgusu hala kesinlikle netleşmemiş..

Celustka kesinlikle bek futbolcusu gibi durmuyor, kanat futbolcusu gibi de durmuyor.. İleri çıkışlarda kademe de çok adam kaçırıyor.. Onun kaçırdığı noktaları da giray kapatmakta sıkıntı çekiyor..

ALANZİNYO yarın maçın kilit oyuncusu olacaktır... Lütfen Şenol Hoca onu ilk yarım saatten sonra oyun alsın...

ADRİAN hala 11 oyuncusu değil bu temposuyla da olmayacak

HALİL birisi bu futbolcuya, Tam taç çizgisinde saklanamamasını söylesin.. Çizgi oyuncusu değil aam sürekli en köşede top istiyor...

VOLKAN da maça damga vuracak oyunculardan birisi olacaktır...
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

UMUT atmaya devam ediyor

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Koçum benim be.
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Bizde atıcaktı..
                              Önemli olan o..
                              Geçen yıl 2.yarı
                              Ankaragücü ve Kayseri maçında kaçırdığı goller
                              hala gözümün önünden gitmiyor..
                              ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizde atıcaktı..
                                Önemli olan o..
                                Geçen yıl 2.yarı
                                Ankaragücü ve Kayseri maçında kaçırdığı goller
                                hala gözümün önünden gitmiyor..
                                Beşiktaş maçının 87. dakikasında 2 stoperin arasından Burak'a indirdiği top ve son dakikada Buca'ya attığı gol gelsin aklınıza geçer diğer aklınıza gelenler. Onu beğenmeyen arkadaşlar vardı evet eksikleri var ama daha iyisini alabilecek kapasitede bir takım değiliz. Henrique mi Umut'dan daha iyi mesela yoksa Pawel mi ?
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X