Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gs cok agresif sert oynuyor.Alan ve Adrian gibi Oyuncularla hic Sansimiz yok.
    Zokoranin yaninda Aykut,Forvet arkasinda Colman oynamali.
    Colman zaten gsye gol atmazsa rahat uyuyamaz.
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Celustka sol bekte oynadığı maçlarda daha iyi oynuyor bence... adam orda çok iyi oynuyor, aynı performansı sağ bekte gösteremedi şimdiye kadar bence.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eger senol günes de Trabzona gelen rakip takimin karsilanmasina izin verilmemelidir,yanlistir diyorsa ben yarin forumu terk edecegim.

Ama yok eger böyle seylere takilmamak lazim önemli olan stadda taraftarin takimi desteklemesi önemlidir diyorsa sen forumu terk edeceksin varmisin?

Ben İkisininde önemli olduğunu söylüyorum siz ise sadece taraftar desteklesin diyorsunuz..
        NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• bu maçta barış özbek oynamalı desem yani dirençli ve çok koşan bir ortasahaya ihtiyacımız var.

ortasahayı üçlemeliyiz. bence aykut olmalı 3. adam. ama barış özbeğin zamanı geldi diye düşünüyorum

Yorum

• Guardiola çok güzel bir laf söyledi. Her zaman topun arkasında 1 kişi fazla oynamak ve hızlı pas yapmak istiyoruz. Böyle oynayan takım kazanıyor zaten bütün maçları.
            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• * Gs'nin kafasının hala fener maçı kutlamasında olduğu belli, konsantre olursak yeneriz...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                * Gs'nin kafasının hala fener maçı kutlamasında olduğu belli, konsantre olursak yeneriz...
                Nasil böyle bir kaniya vardin?
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bizde birkere cabuk oynayalim.Halili cok severim ama Serkan ve Halil hep geriye oynuyor inanilmaz cok yan pas yapiyorlar.Ve yoruldular.
                  Hakan Baltayi Volkan rahat gecer oynarsa.zokora ve colmanin yaninda Aykut,Sagda Volkan solda henrique ilerde Burak.Neden hic denemiyoruz anlamiyorum.

Yorum

• Burak-Henrique-Halil şu üçlü sürekli yer değiştirse çok güzel olur
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Nasil böyle bir kaniya vardin?
                      * Kimseden yardım almadım , içimden öyle geldi , umarım ıslak imzalı evrak felan istemezsin...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizde birkere cabuk oynayalim.Halili cok severim ama Serkan ve Halil hep geriye oynuyor inanilmaz cok yan pas yapiyorlar.Ve yoruldular.
                        Hakan Baltayi Volkan rahat gecer oynarsa.zokora ve colmanin yaninda Aykut,Sagda Volkan solda henrique ilerde Burak.Neden hic denemiyoruz anlamiyorum.
                        Halilin geri pas yapmasinin nedeni dikine oynamayi düsünmemesi degil ilerde iyi cogalamayisimiz.

Halilin takim savunmasina yardimi cok fazla bu nedenle oynuyor.

Ama halili ileri alip kanatlarda sagda burak solda henrique daha faydali olur gibi.

colman zokora
                        burak alan henrique
                        halil

Yorum

• Sakin, sabirli ve disiplinli oynamaliyiz. Bunun disinda Taraftarin katkisi ile rakibi baski altina almaliyiz. Yani pres yapmaliyiz. Duran toplar herzamanki gibi önemli. Artik lige cok önem vermeliyiz ve bu mac bazi seylerin baslangici olmali diye düsünüyorum.

Benim bu mac icin ideal ilk 11'im söyle...

-------------------------Tolga-------------------------

Celustka
                          ----------Giray----------Glo---------------Cech

------------Aykut--------Zoko-------Colman-----------

Burak----------------------------------------------Volkan

--------------------------Henri--------------------------

Yedekler: Alan, Adrian, Onur, Mustafa, Ferhat, Halil, Serkan
                          En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 01:53.
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            * Kimseden yardım almadım , içimden öyle geldi , umarım ıslak imzalı evrak felan istemezsin...
                            Cok gergin gördüm seni hayirdir.

Yorum

Halilin geri pas yapmasinin nedeni dikine oynamayi düsünmemesi degil ilerde iyi cogalamayisimiz.

Halilin takim savunmasina yardimi cok fazla bu nedenle oynuyor.

Ama halili ileri alip kanatlarda sagda burak solda henrique daha faydali olur gibi.

colman zokora
                              burak alan henrique
                              halil
                              Evet Halil ilerde oynamali.Topu iyi sakliyor,iyi Sut cekiyor.Kimse sut cekemiyor diyoruz ama Halil aslinda iyi vurur.Halil cok hizli degil burakla yer degismeli.
                              Abi alan yazmissin.Sasirdim Alan her Topu kaptiriyor,gs orta sahada üstünlük saglar.Gecen Sene bazen Ceyhun oynuyordu Selcuk ve Colmanin yaninda.
                              Aykut Ceyhundan cok daha iyi.Senol Hoca Aykuta bu Macta bi Sans verse keske.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Evet Halil ilerde oynamali.Topu iyi sakliyor,iyi Sut cekiyor.Kimse sut cekemiyor diyoruz ama Halil aslinda iyi vurur.Halil cok hizli degil burakla yer degismeli.
                                Abi alan yazmissin.Sasirdim Alan her Topu kaptiriyor,gs orta sahada üstünlük saglar.Gecen Sene bazen Ceyhun oynuyordu Selcuk ve Colmanin yaninda.
                                Aykut Ceyhundan cok daha iyi.Senol Hoca Aykuta bu Macta bi Sans verse keske.
                                Evet Alan ile ilgili düsüncelerine aynen katiliyorum. Oynarsa bizim icin kötü olur.

..
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X