İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
100 kişiye gerekk yok 5 tane Trabzonlu gelse oraya yeter gözdağı için.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim onlardan bir farkimiz vardi. Simdi ise hersey esit. Hicbir farkimiz yok yani. Tabiki agiz burun kirmayalim ama bu kadar rahat olmalarina da izin vermeyelim.
Oraya gayselilerden önce 100 civarinda Trabzonsporlu Taraftar gelseydi gayseliler oraya yaklasabilirler miydi?
Yorum
-
Aynen içim gidiyor Bu Trabzonda başka takım taraftarının karşılanması yeni moda Oldu...İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim onlardan bir farkimiz vardi. Simdi ise hersey esit. Hicbir farkimiz yok yani. Tabiki agiz burun kirmayalim ama bu kadar rahat olmalarina da izin vermeyelim.
Oraya gayselilerden önce 100 civarinda Trabzonsporlu Taraftar gelseydi gayseliler oraya yaklasabilirler miydi?NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
Yorum
-
* Niye bu karşılama sorun oldu ki , en büyük taraftar grubumuz denilen abiler rakip takımın formasını giymediler mi ? Geçen senede diğer şikeci abiler çok rahat gelmişlerdi .
* Pardon ama taraftar olarak misafir edildiğimiz bir deplasman gösterebilecek varmı bana son yıllarda...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Eger senol günes de Trabzona gelen rakip takimin karsilanmasina izin verilmemelidir,yanlistir diyorsa ben yarin forumu terk edecegim.İlk olarak SADECETRABZON61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Şenol Güneşin Trabzonsporluluğuna inanırım ama Bu Şenol Güneş Trabzonspordan kıymetlidir demek değil..
Ama yok eger böyle seylere takilmamak lazim önemli olan stadda taraftarin takimi desteklemesi önemlidir diyorsa sen forumu terk edeceksin varmisin?"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
O malun grup kosturmustur peslerinden. Zira simdi sira gayse formasini giymeye geldi. Tartaklamak mi..? Polis var yahu...İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce paylaştığımız videodaki Galatasaraylıların, karşılamanın hemen ardından, bir grup yürekli Trabzonspor taraftarı tarafından Trabzon sokaklarında kovalanarak, bazılarının formaların alındığının ve tartaklandığının bilgisine ulaştık.
Facebooktan alıntıdır .
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
* Benim 11'im şöyle....
................................Büyük Kaptan......................................
Serkan(Sakat değilse Celustka).....Giray....Glo.............Cech.......
...................Aykut.....................Zokora...............................
.......Burak....................Colman........................Halil...............
................................Henriqe..............................................Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Kusura bakma ama çok boş konuşuyosun lütfen alıntılama mesajlarımı .İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO malun grup kosturmustur peslerinden. Zira simdi sira gayse formasini giymeye geldi. Tartaklamak mi..? Polis var yahu...

Yorum
-
gayse febeyi yendikten sonra baya bi havası oluştu. trabzon bu havayı alır, bu maçıda rahat kazanır.
önemli not: bu mesaj hayatımın geri kalanında bmn forumda attığım son mesajdır. bundan sonra bir daha asla bu camianın içinde yer almayacağım. buna neden olan kişi ilede elbet bigün hesaplaşıcam... ne demişler 'intikam soğuk yendiğinde lezzetli bir aştır'...
Yorum
-
rakip takımın psikolojisi sadece stadda bozulmaz, Trabzon gibi uzak bir yere gittiği andan itibaren deplasmana gittiğini hissetmelidir rakipler.
benim için futbol şiddet demek değildir, ama bu görüntüler en zor deplasman lafını hafifletiyor.
maçta umarım hakem hatası olmaz, kısır bir maç olur atan kazanır.elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...
Yorum
-
Yazdiklarimin senle bir ilgisi yok. Neden bana cevap verme geregi duydun anlamadim simdi. Yoksa sende mi destekliyorsun o malum grupun büyük icraatlarini?İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakma ama çok boş konuşuyosun lütfen alıntılama mesajlarımı .
Not: Son alinti.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum