Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maçın hakeminin bu maç için yetersiz olduğunu düşünüyorum. geçen sezon buca-sivas maçında verdiği alakasız penaltı ve kırmızı kart kararını hatırladım bir an...

Yorum

• İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Celu oynayabilecek mi bu hafta?
      Evet oynayabilecek. http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ259571SXQ
      .

Francesco
      Totti

Yorum

• İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Celu oynayabilecek mi bu hafta?
        Oynayabilecek.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oynayabilecek.
          Sağolun bilğilendirdiğiniz için..
          '9'
          fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• ah ulan su miraslov klose bize gelseydi varya leblebi gibi gol atardi.Adam italya da acayip oynuyor.
            iho istifa.

Yorum

• ilk yarinin en onemli maci alirsak cok cok iyi olacak.lakin gecen sene derbilerde aldigimiz puanlar bizi sampiyon yapti.

bu macin onemi lig acisindan taraftarinda bi nebzi olsa sirkelenmesi demektir..alirsak yine sampiyonlugun en onemli adayi biz olacagiz.alamazsak lig havlu attik deriz..

ilk yari icin 30-32 puan arasi yeter bizim icin bence..4 macta 10 puan almaliyiz en azindan yoksa fark acilir ne kadar playofflar olsada..

senol hoca bunlarin bilincinde olacagi kesin..

...............tolga

celu giray glo cech

............zoko...
              .....serkan....colman

henri................halil
              .........burak

ibne fatih colmani kilitlemeye calisir demedi demeyin..4-3-3- bu mac icin iyi sistm

Yorum

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu yazı pankart olarak 1461 Meydan Ve Trabzonlu Gençler tarafından yaptırıldı.Ama yönetim ve emniyet izin vermiyor o sorunlar aşılmaya çalışılıyor..
                m.united ne alaka daha oynamadigimiz takimi yazmak kimin fikri?
                Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  m.united ne alaka daha oynamadigimiz takimi yazmak kimin fikri?

Manchester nereden gelmiş bilmem ama bu tarz bir şey daha hoş olurdu.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Manchester nereden gelmiş bilmem ama bu tarz bir şey daha hoş olurdu.
                    Kurayı belirlemiş yapan arkadaş..

Yorum

• Manchester'la eşleştik zannediyor olabilirler.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Manchester'la eşleştik zannediyor olabilirler.
                        Kedidir o kedi..

Yorum

• ondan sonra 12 muhabbeti cikiyor karsimiza bi isi elimize yuzumuze bulastirmadan,milleti kendimize guldurmeden yapalaim. İnsallah izin cikmaz emniyettende yonetimden de rezillik baska birsey degil simdide lizbonu koymuslar. muhtemel butun rakipleri koy da bari anlam tasisin
                          Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• İlk olarak apachi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ondan sonra 12 muhabbeti cikiyor karsimiza bi isi elimize yuzumuze bulastirmadan,milleti kendimize guldurmeden yapalaim. İnsallah izin cikmaz emniyettende yonetimden de rezillik baska birsey degil simdide lizbonu koymuslar. muhtemel butun rakipleri koy da bari anlam tasisin
                            İkinciyi ben hazırladım, Lizbon'u da Benfica ile oynadığımız maçtan dolayı koydum...Zira ilkinde direkt Benfica yazıyordu.

Yorum

• bjk bizi yendi o gazla hale daha devam ediyor...gs'ye de verirsek o gazı lig bizim için biter...
                              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                              -------------
                              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• bu maci kaybedersek lig biter diyenlere aldanmayin, herkes kaybeder, kaybedecek. fener bitik zaten. cok cok gs/bjk/Ts olur lig bitimi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X