Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak admiral99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu maci kaybedersek lig biter diyenlere aldanmayin, herkes kaybeder, kaybedecek. fener bitik zaten. cok cok gs/bjk/Ts olur lig bitimi.
    matematiksel anlamda hiçbir şey bitmeyebilir.ama psikolojik olarak çok şey kaybederiz.puan vermeyi bile düşünmediğimiz gs bjk gibi takımlara sahamızda 0 çekmiş olacağız..maça bir gün kalmış ama maça ilgi yok denecek kadar az.herkes puan kaybını bekliyor.puan kaybetsek de birilerine sallasak hesabı...
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bu sene lig şikesiz ama bir şey yaptığımız yok!!!!

Aradan gs sıyrılacak gibi.

Şenol hoca haftalar önce "ben ligden bir şey beklemiyorum" diyerek zaten ligi bitirmişti.

Yorum

• Kazanmamiz gerektigi ortada ama kaybetmeye de asla tahammülümüz yok.

Yenilmemiz halinde puan farki 11 olur ki bunu kapatmak kolay olmaz.

Bu nedenle kazanamazsak bile asla kaybetmemeliyiz.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• UMUT BU HAFTAYI DA BOŞ GEÇMİYOR!

Toulouse kendi sahasında Evian Thonon Gaillard karşısında 2-1 önde. Dakika 90, gol: Umut Bulut!

Yorum

• Bu hafta Bursa Feneri yener,

Bizde Galatasaray ı yenip tepeye yaklaşırız.

Yorum

• eğer kuddusi iyi bir maç yönetirse yenilmeyiz diye düşünüyorum ama kuddusi işte kesin bir yamuk yapacaktır bize. bjk maçı gibi kaybetmeyiz inşallah.
              EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Trabzonspor 1 - 0 Galatasaray
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor 1 - 0 Galatasaray
                  Golü kim atti,mac ne zaman bitti?

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynen ya.. Buraya skor yazanlarin neyi amacladiklarini merak ediyorum acikcasi. 10-0 yazsak bare..
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bir ihtimal.
                      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Umut'un golü
                        KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bir ihtimal.
                          Trabzonspor:0

Galatasaray:4

Bir ihtimal diyorum ben.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynen ya.. Buraya skor yazanlarin neyi amacladiklarini merak ediyorum acikcasi. 10-0 yazsak bare..
                            Ben de senin her dakika "yenileceğiz" derken ki amacını çok merak ediyorum

Yorum

• Bu maci Taraftar alir diyorum ben. Umarim bütün rakibi isliklar ve hakem baski altina alirlar. Aksi halde hakem istedigini calar.
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• tolga

celustka giray glowacki cech

zokora

serkan colman

volkan burak henriqe

maça fizik gücü yüksek takımla başlamalıyız.oyun 0-0 devam ederse adrian,alanzinho gibi top tutabilen oyuncuları alabiliriz.orta saha hakimiyetini elimize geçirirsek bu maçı alırız.
                                GURUR SANA YAKIŞTIĞI GİBİ YAKIŞMAZ HİÇ KİMSEYE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X