İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
Herşey bir yana
Bu takımın bu orta sahası varken, İlerde bu kadar etkisiz olmasını ve Kitlemek isteyenlerin amaçlarına hemen ulaştıklarını görmek beni üzüyor..
Maç içinde maçı değiştirmek için, Başka bir alternatif üretememek futbolmuzun aczidir...Buna üzülüyorum.i
Halil , İnte rmaçında 90 dakka oynaıd ve tamamen bitti.. Bu maçta 85 dakka oyatılması Cinayettir..
Henrigue Mılyondolarla alınmasına rağmen , bu maçta 5 dakkadan fazla oynayamıyorsa
Volkan Mılyın dolarla alınıyır ve Şampiyonlar Liginde oynamamasına rağmen bu maçta sadece 5 dakka oynuyorsa, bunlara kahroluyorum
En üzücüsü de, Gol atmak için hiç bir çaremiz yok.. Burak bulursa atacak yada kaçıracak
NOT: 50 METREDEN KALEYE ŞUT ÇEKEN BİR FORVET BU CESARETİ NERDEN BULUYOR.. BU ÖZGÜVEN BİRAZ TEHLİKELİ DEĞİL Mİ??Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Bırakalım bu işleri.. Bunlar Küçük takım takıntıları.. Verirlerse verirler vermezler sende gider orda dil çıkarırısınİlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuna bir ceza gelmeyecekse yazıklar olsun böyle ülkeye...
Adam golü atıyor, tribüne önce dilini gösteriyor, snr da kol hareketi yapıyor!
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
penaltıdan önceki şutun sahibi hilbert nedeni ise halilin o pozisyonda kovalayacak dermanın olmamamsı.. maçı izlerken de bağırmıştım koş diye.. o dakikaya kadar oyunda kalmasına anlam veremiyorum..üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...
Yorum
-
öncelikle bütün internetde hak ederek kazandigini söyleyenlerin a........s........ sonra besiktasla beraber sevinenlerin a...........s............ondan sonra HAKEM o....c....gunun a........s.......... en sonundada besiktas formasi giyip tinercileri aramiza sokanin a.......s......... macin özeti budur Türkiye buysa bundan sonra Osmanli torunuyum etmisim böyle ülkenin icine
Yorum
-
ooooooohhİlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöncelikle bütün internetde hak ederek kazandigini söyleyenlerin a........s........ sonra besiktasla beraber sevinenlerin a...........s............ondan sonra HAKEM o....c....gunun a........s.......... en sonundada besiktas formasi giyip tinercileri aramiza sokanin a.......s......... macin özeti budur Türkiye buysa bundan sonra Osmanli torunuyum etmisim böyle ülkenin icine
içimin yağları eridi.bu denli deşarj olmamıştım
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Enteresan bir şey
Bütün takımların butun oyuncuları bizim maçta ilkleri yaşıyorlar..
İlk bize gol atıyorlar
İlk bizim maçlarda forma şansı buluyorlar..
Beşiktaş , bugun o yabacı çocuğu oyuna almakla bizimle resmen dalga geçti..
ben daha 19 resmi maçta
barış
sezer
sercan
eren
onur
murat tosun
piotr
sahada göremedim
1 dakka bile..
At hepsini çöp tenekesine..
Tayfun Cora hadi , Sülalesinden torpilli.. Diğerleri neden maaş alıyorlar???Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Armağaaaan ! Etma Armağaaaan ! Sektiriyorsa önünde 2 tane stoper var uzaklaştırsınlar...
Hem arayrım açmaysın gusgid delefonini
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
göstermedi zaten gösterecekte bi durum yoktu...İlk olarak vse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada hakem ilk yarıda uzatma gösterdi mi?
Yorum
-
Sübhanallah kardeşim ibretlik paylaşım.İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİDDA
Bize karşı yenılmemeye oynayan her takıma YENİLİRİZ..
Bize karşı kazanmaya oynayan her takıma karşı YENİLRİİZ
sonuç
Defansımız BOKTAN
Muhteşem tespit.
+Rep
Kap şukunu.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Kusura bakma Yiğit üzgünüm açamadım..İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmağaaaan ! Etma Armağaaaan ! Sektiriyorsa önünde 2 tane stoper var uzaklaştırsınlar...
Hem arayrım açmaysın gusgid delefonini
Sessizdeydi telefon akşamına gördüm yorgundum yatıyordum...
Bu arada
5,5'luk Adrian,4'lük Volkan Şen,4'lük Henrique son 20 dk'lar için alınmışlar..
Aldıkları ücret hariç bonservis bedelleri..
14 milyon euro ver işe bak...ölümüne trabzon !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum