Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ha bu arada Tolga'ya da Helal Olsun..
    Aynı maçta 5 top sektirdi..
    bazen Tolga'da vasat olmalı Armağan kardeşim.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Herşey bir yana

Bu takımın bu orta sahası varken, İlerde bu kadar etkisiz olmasını ve Kitlemek isteyenlerin amaçlarına hemen ulaştıklarını görmek beni üzüyor..

Maç içinde maçı değiştirmek için, Başka bir alternatif üretememek futbolmuzun aczidir...Buna üzülüyorum.i

Halil , İnte rmaçında 90 dakka oynaıd ve tamamen bitti.. Bu maçta 85 dakka oyatılması Cinayettir..

Henrigue Mılyondolarla alınmasına rağmen , bu maçta 5 dakkadan fazla oynayamıyorsa

Volkan Mılyın dolarla alınıyır ve Şampiyonlar Liginde oynamamasına rağmen bu maçta sadece 5 dakka oynuyorsa, bunlara kahroluyorum

En üzücüsü de, Gol atmak için hiç bir çaremiz yok.. Burak bulursa atacak yada kaçıracak

NOT: 50 METREDEN KALEYE ŞUT ÇEKEN BİR FORVET BU CESARETİ NERDEN BULUYOR.. BU ÖZGÜVEN BİRAZ TEHLİKELİ DEĞİL Mİ??
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• ismail'e bakin, o.ç mal, kendini bir fuski saniyor
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Buna bir ceza gelmeyecekse yazıklar olsun böyle ülkeye...

Adam golü atıyor, tribüne önce dilini gösteriyor, snr da kol hareketi yapıyor!

Bırakalım bu işleri.. Bunlar Küçük takım takıntıları.. Verirlerse verirler vermezler sende gider orda dil çıkarırısın
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• penaltıdan önceki şutun sahibi hilbert nedeni ise halilin o pozisyonda kovalayacak dermanın olmamamsı.. maçı izlerken de bağırmıştım koş diye.. o dakikaya kadar oyunda kalmasına anlam veremiyorum..
            üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• öncelikle bütün internetde hak ederek kazandigini söyleyenlerin a........s........ sonra besiktasla beraber sevinenlerin a...........s............ondan sonra HAKEM o....c....gunun a........s.......... en sonundada besiktas formasi giyip tinercileri aramiza sokanin a.......s......... macin özeti budur Türkiye buysa bundan sonra Osmanli torunuyum etmisim böyle ülkenin icine

Yorum

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                öncelikle bütün internetde hak ederek kazandigini söyleyenlerin a........s........ sonra besiktasla beraber sevinenlerin a...........s............ondan sonra HAKEM o....c....gunun a........s.......... en sonundada besiktas formasi giyip tinercileri aramiza sokanin a.......s......... macin özeti budur Türkiye buysa bundan sonra Osmanli torunuyum etmisim böyle ülkenin icine
                ooooooohh

içimin yağları eridi.bu denli deşarj olmamıştım
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Enteresan bir şey

Bütün takımların butun oyuncuları bizim maçta ilkleri yaşıyorlar..

İlk bize gol atıyorlar
                  İlk bizim maçlarda forma şansı buluyorlar..

Beşiktaş , bugun o yabacı çocuğu oyuna almakla bizimle resmen dalga geçti..

ben daha 19 resmi maçta

barış
                  sezer
                  sercan
                  eren
                  onur
                  murat tosun
                  piotr

sahada göremedim

1 dakka bile..

At hepsini çöp tenekesine..

Tayfun Cora hadi , Sülalesinden torpilli.. Diğerleri neden maaş alıyorlar???

Yorum

• Armağaaaan ! Etma Armağaaaan ! Sektiriyorsa önünde 2 tane stoper var uzaklaştırsınlar...

Hem arayrım açmaysın gusgid delefonini
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Bu arada hakem ilk yarıda uzatma gösterdi mi?

Yorum

• İDDA

Bize karşı yenılmemeye oynayan her takıma YENİLİRİZ..

Bize karşı kazanmaya oynayan her takıma karşı YENİLRİİZ

sonuç

Defansımız BOKTAN

Yorum

• İlk olarak vse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada hakem ilk yarıda uzatma gösterdi mi?
                          göstermedi zaten gösterecekte bi durum yoktu...

Yorum

• Şenol hocanın devre arasındaki planını merak ediyorum.
                            Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                            Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                            Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İDDA

Bize karşı yenılmemeye oynayan her takıma YENİLİRİZ..

Bize karşı kazanmaya oynayan her takıma karşı YENİLRİİZ

sonuç

Defansımız BOKTAN
                              Sübhanallah kardeşim ibretlik paylaşım.

Muhteşem tespit.

+Rep

Kap şukunu.
                              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Armağaaaan ! Etma Armağaaaan ! Sektiriyorsa önünde 2 tane stoper var uzaklaştırsınlar...

Hem arayrım açmaysın gusgid delefonini
                                Kusura bakma Yiğit üzgünüm açamadım..
                                Sessizdeydi telefon akşamına gördüm yorgundum yatıyordum...

Bu arada
                                5,5'luk Adrian,4'lük Volkan Şen,4'lük Henrique son 20 dk'lar için alınmışlar..
                                Aldıkları ücret hariç bonservis bedelleri..
                                14 milyon euro ver işe bak...
                                ölümüne trabzon !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X