Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    takımın % 70'i yeni.

futbolcuların gönderilmesi hocanın hatası değil.

hoca sıfırdan yeni takım oluşturdu.takım yeni yeni oturuyor.sabırla beklemek zorundayız.tabiki ara dönemde önemli oyuncular alınacak.

sabırla beklemek zorundayız.ve ligin şu halimizle bile en iyi oynayan takımı biziz.o kadar hakkımızın gasbedilmesine rağmen.

be gidenleden bahsetmiyorum..Giden gitmiştir ve gelenleri ve ellerindkeı malzemeyi doğru kullanmasını bileceksin..

Gidenlerde payı yok bunu anladık da gelenlerde ve yedekte bekleyenlerde katkısı da yok mu...

Şenol Hoca futbolcular konusunda katkısız olarak kazanması gereken yada kaybetmemesi gereken bir maçtan yada maçlardan başarı elde edemiyorsa burda taktiği de sorgularım..

Bugun o kadroyu İnter maçı sonrası 85 dakka sahada tutumak acizliğin bir göstergesidir.. Ben Bu takımın yedek oyuncusu olsam intihar ederdim.. bu şartlarda da oynamayacaksam ne zaman oynayacağım... Haaa bunu hak etmiyorsam da benı alanlar düşünsün..

Brozekler..

saparalar

Volkanlar

Henriguler

sercanlar

barışlar

bu maçlarda oynamyacaksa ne zaman oynayacak

yazık çok yazık.. Bu takımı resmen yıpratiyorlar.. Bittiler artık sahada koşacak takataları kalmadı..
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Burak Yılmaz daki İNANILMAZ DÜŞÜŞ devam ediyor...
      Maçı istemedik..
      İnter maçındaki Colman ile bu maçtaki Colmanı kıyaslayın..
      Ya da Alanzinho
      Maç seçiyor oyuncular...
      Egemen'e de hem Helal Olsun diyorum..
      Hem de son pozisyon için Haram Olsun diyorum..
      ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonu durdurmak için 7 defans oyuncusuyla çıktılar ula takımımdan gurur duydum. Hele ki o penaltı ve verilmeyen golümüzden sonra
        Bu maçtır, gerekirse 11 kişi ile durdurusun yendiler mi yendiler..

Biz ilk inter maçında çok mu farklı oynadık????
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol Hoca'nın bir bildiği vardır!!!!!!!!!!!!!

Kım ne yazmış neler söylenmiş bilmiyorum ama Topla raks etmekten ibaret olan ve hiç bir atağını olumlu sonuçlandırmayan kalye şut çekmeden maçı tamamlayan , Böyle olacağını bildiğimiz halde oyun içinde hiç bir hamlesi olmayan ve sadece Burak2la gol arayan bir takımdan ibaret olan bir takımız,

Şenol hoca ne biliyor merak etmeye başladım..
          Şenol Güneş:
          - Ligde en çok gol atan takımlardan biriyiz. Daha fazla gol atabiliriz. 3 günde bir maç oynayan takım olarak, şu andaki oyun formatımızın dışına çıkma şansı yok. Devreye kadar böyle devam edeceğiz '' ifadelerini kullandı.
          ofsayta bak çay demle http://youtu.be/PNSKrhF0Dng
          verilmeyen penaltımız http://youtu.be/nfNm6r9SxuU
          Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk

Yorum

• Egemen Korkmaz'ı Bursaspor seyircisine havale ediyorum...
            22 Mustafa Yumlu

Yorum

• Hakeme o kadar sallamayin neticede adam bjkli firsatini buldugu an calacak düdügü. Buraka cok iyimser yaklasti bence. Burak adeta itirazdan bana sari karti ver diye yalvardi ama firat vermedi karti. Onun disinda bakalim celutskaya kac mac ceza verecekler. en fazla 1 mac olmasi lazim sonucta sert müdahalesi olmadi veya sportmenlige aykiri hareketide olmadi firat aydinusa göre sadece bariz gol sansini engelledi bu türde 1 mac ceza almasi gerekiyor.
              Aksi olursa top yönetimde...itiraz edebilirler sonucta bir engin baytar veya elmander iki mac ceza yerde celutskada yerse o zaman itirazda elmander ve enginin hareketlerini örnek olarak gösterip celutskanin bu denli bir hareketi olmadigindan dolayi cezayi düsürmek icin itiraz edebilir.
              ...imza...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burak Yılmaz daki İNANILMAZ DÜŞÜŞ devam ediyor...
                Maçı istemedik..
                İnter maçındaki Colman ile bu maçtaki Colmanı kıyaslayın..
                Ya da Alanzinho
                Maç seçiyor oyuncular...
                Egemen'e de hem Helal Olsun diyorum..
                Hem de son pozisyon için Haram Olsun diyorum..
                Colman ve Alanzinyo bence şahane oynadılar ama Burak resmen takımın el freni gibi oynadı...

Bizim takımın ana problemi 4. SINIF DEFANSA SAHİP OLMAMIZDIR..MAALESEF ÇOK AMATÖRCE HATALAR YAPIP AMATÖRCE GOLLER YİYORUZ.. BUGUN BJK BİRAZ ŞANSLI OLSA FARK YERDİK

Yorum

Şenol Hoca'nın bir bildiği vardır!!!!!!!!!!!!!

Kım ne yazmış neler söylenmiş bilmiyorum ama Topla raks etmekten ibaret olan ve hiç bir atağını olumlu sonuçlandırmayan kalye şut çekmeden maçı tamamlayan , Böyle olacağını bildiğimiz halde oyun içinde hiç bir hamlesi olmayan ve sadece Burak2la gol arayan bir takımdan ibaret olan bir takımız,

Şenol hoca ne biliyor merak etmeye başladım..
                  agabey bir çok yorumunu begeniyorum onayliyorum, su yorumuna da çok itiraz edemiyecegim ancak ilk elestirimiz bu olmamali, elestirecegimiz daha önemli o kadar sey var ki.....
                  Senol hoca 100% dogru is yapsa bile, degisen ne olacak ??
                  1. sivas'i elestirdik fbliler stadlarini doldurdu diye, biz ne yapiyoruz ?? bjk formasi giyen grup baskanimiz var gurur duyalim ^^ güya centilmeniz
                  2. hakemler Avni Aker'e senelerdir resmen komedi yapmaya geliyorlar, Avni Aker stadi stadliktan çikmis sirke dönüsmüs artik, 2metre geriden gelen adamimiza ofsayt çalmayi biliyorlar, 1metre ileride olan rakip adamin golünü veriyorlar, topla alakasi olmayip oyuncumuza dalan rakibe göz yumuyorlar, rakibe az biraz dokunan oyuncumuza faul + kart verme cesaretini gösteriyorlar utanmadan..... daha neler neler, oyuncumuz rakip taraftarla tartisir ceza yer, 1 tane görüntüsü bile yok olayin, rakip herkesin önünde tahrik edici hareket yapar sari ile yirtar ayriyeten ceza yemez büyük ihtimal...
                  rakip taraftar gelip sehirimizi gezer rahat rahat, biz anca küfür yeriz.....
                  yaz yaz bitmez

yalniz sunu yazmadan edemem : tesekkürler akp ve uzantisi tg
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Bu maçtır, gerekirse 11 kişi ile durdurusun yendiler mi yendiler..

Biz ilk inter maçında çok mu farklı oynadık????
                    Biz İnter miyiz ? Ya siz kabasakal mısınız ? Karanlıklar prensi misiniz ? Kara haberci misiniz ?

Bu takımın doğru yaptığı hiç bir iş yok ! Ama her nasılsa ŞL'de gruptan çıkması kendi elinde, ligde işler gayet de istediği gibi gidiyor... İlginç valla !
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Ha bu arada Tolga'ya da Helal Olsun..
                      Aynı maçta 5 top sektirdi..
                      ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak haltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şenol Güneş:
                        - Ligde en çok gol atan takımlardan biriyiz. Daha fazla gol atabiliriz. 3 günde bir maç oynayan takım olarak, şu andaki oyun formatımızın dışına çıkma şansı yok. Devreye kadar böyle devam edeceğiz '' ifadelerini kullandı.
                        Devre arasında BİR taneden fazla oyuncu alacaklarını sananlara sesleniyorum..

Inanmayın..

Brozekler gider...

yerine Brozek tarzı biileir gelir

Yada Anakargücü gibi takımalrın süprüntüleri gelir...

Yorum

be gidenleden bahsetmiyorum..Giden gitmiştir ve gelenleri ve ellerindkeı malzemeyi doğru kullanmasını bileceksin..

Gidenlerde payı yok bunu anladık da gelenlerde ve yedekte bekleyenlerde katkısı da yok mu...

Şenol Hoca futbolcular konusunda katkısız olarak kazanması gereken yada kaybetmemesi gereken bir maçtan yada maçlardan başarı elde edemiyorsa burda taktiği de sorgularım..

Bugun o kadroyu İnter maçı sonrası 85 dakka sahada tutumak acizliğin bir göstergesidir.. Ben Bu takımın yedek oyuncusu olsam intihar ederdim.. bu şartlarda da oynamayacaksam ne zaman oynayacağım... Haaa bunu hak etmiyorsam da benı alanlar düşünsün..

Brozekler..

saparalar

Volkanlar

Henriguler

sercanlar

barışlar

bu maçlarda oynamyacaksa ne zaman oynayacak

yazık çok yazık.. Bu takımı resmen yıpratiyorlar.. Bittiler artık sahada koşacak takataları kalmadı..
                          bencede bu maç hocamızın mutlaka rotasyona gitmesi lazımdı.o konuda haklısın.ben maçtan önce rotasyonun şart olduğunu belirtmiştim.alanizho halil ve burak bu maça yedek çıksa çok şey kaybetmezdik.henrique ve volkanın artık ilk 11 oyuncusu olarak sahaya çıkması lazım.sivas maçında bunu görebiliriz.hocamızda hata yapabilir.evet bugün hatalıydı.ama telafisi mümkündür.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Burak Yılmazda düşüş varmış; 13 gol atmış bu haftaya kadar düşüş varmış pas vermiyormuş bencil oynuyormuş.kendinize güldürtmeyin kardeşim ya.adam daha ne yapacak varını yogunu koyuyor ortaya.13 gol atmış unutmayınki o da insan.
                            22 Mustafa Yumlu

Yorum

• Sapara nerde Allah aşkına..
                              Dökülen Halil niye oyundan geç çıkıyor..
                              Volkan ve Henrique daha erken girebilirlerdi..
                              Hoca oyunu geç okuyor..
                              o değişiklikler 60.dk da olmalıydı..
                              ölümüne trabzon !

Yorum

• Buna bir ceza gelmeyecekse yazıklar olsun böyle ülkeye...

Adam golü atıyor, tribüne önce dilini gösteriyor, snr da kol hareketi yapıyor!

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X