Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• valla skor yorumculuğunu bırakmak lazım.. ben takımın durumundan genel hatlarıyla gayet memnunum..
    üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok abi ya biz sakaciyiz baksana sende gül bana

burda hic kimse konusmuyor Senol hoca oyuncu degisiklini yarim saat önce yapsaydik yenerdik diye bahane hazir hakem suclu hemen, ben hakemin iyi oldunu yazmadim hic biryerde ama o iki karari dogruydu bana göre burda bazi arkadaslar at gözlügle baktiyi icin olaya göremiyor malesef dogrulari

Yok yok iyi gördün gercekten.

Fakat Senol Hoca gercekten degisikligi biraz erken yapabilirdi.Canlari sagolsun biz takimimizin arkasindayiz.Lille macina gelecekmisin?

Yorum

• Bu arada Celustka'nın cezasını özellikle merak ediyorum. Eğer iki maç ceza alırsa hatta ceza bile alırsa bu bir kıyımdır !
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Besiktas gecen hafta Galatasarayi parcaladi ve cok iyi futbol oynadi.Bugun Maci biz domine ettik ve gecen haftadaki Besiktas yoktu sahada.Bu demek oluyorki kötü oynamadik aslinda gayet iyidi fakat malesef yenildik.

Yorum

• tekrar ediyorum carsı esrarkeslerin grubudur..Kendilerini sosyal olaylara adadıklarını iddia eden CAKMA GÜZİN ABLA GRUBU Carsı..
            En son Ömer Kibar tarafından düzenlendi; 28.11.2011, 00:44.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              içten içe yanıyorlar, kimse bizi çekemiyor.
              harbiden böyle açıkca söyleyemiyorlar belki tüm hal hareket ve yorumlarda bu adamların burda ne işi var nasıl bu kadar başarılı olurlar yeter artık diye bağıran bir ruh halinin etkisi görülüyor
              bunu anlayan bir yönetim olsa şu an elimize geçen şansla 10 değil 20 yılımızı kurtaracak hamleler yapardı.
              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada Celustka'nın cezasını özellikle merak ediyorum. Eğer iki maç ceza alırsa hatta ceza bile alırsa bu bir kıyımdır !
                Engine 2 Maç Çeluşkayada 2 Maç Düşünemiyorummmmmm
                En son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 28.11.2011, 00:45.
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yok abi ya biz sakaciyiz baksana sende gül bana

burda hic kimse konusmuyor Senol hoca oyuncu degisiklini yarim saat önce yapsaydik yenerdik diye bahane hazir hakem suclu hemen, ben hakemin iyi oldunu yazmadim hic biryerde ama o iki karari dogruydu bana göre burda bazi arkadaslar at gözlügle baktiyi icin olaya göremiyor malesef dogrulari
                  tabii tabii Pektemek'in yerinde Burak olsaydi görürdüm senin gibilerini kendini kolayca yere birakti yok rakip dokunmadi falan filan
                  ben bir kere yorum yapanlara biraz hayret ediyorum çünkü çok yakindan ve açik bir sekilde olayi görüntüleyen bir açi göremedim ben, ne oldugu belli degil, kartal firat kanatlarini açip uçtu resmen o dakikadan sonra, kirmiziyi verdi eksik kaldik sonrasinda hilbert'e vermedigi kirmizi felaket oglu felaket bu kadar da belli edilmez yahu ayni geçen sene kariköy'de oynadigimiz fb karsilasmasindaki bünyo serefsizi gibi, tekmelerle durdurdular göz yumdu.....
                  ve attigimiz gol, yahu Egemen'e havadayken o müdahale yapilsa ayni geçen seneki Umut gibi, ibb'ye karsi penalti almisti, o zaman tamam, ama glo ona dokunduktan sonra ona bir sey olmuyor atliyor ve topu alamiyor hoooop garip bir sekilde yere düsüyor, sonrasinda pust gibi siritmalar, ne lan bu ?? firat'in yönettigi ve lugano'nun rakiplerini yaka paça indirip gol attigi karsilasma var mi yok mu merak ediyorum, nasil faul verdi Glowacki'nin hareketine hayret ediyorum !.........
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• bu yan yana izlemek kesinlikle yanlistir, biz heryerde kufur yiyelim hele de istanbul oglanlarindan onlar da trabzonda rahat rahat mac izlesinler zevk yapsinlar ikinci yarida ki bjk macinda inonu de bakin ne kufurler yicez

maca gelince besiktas top oynamadan 3 puani aldi ama biraz da biz hediye ettik onlara bunu o kadar pas yapiyorsun iyi guzel ama paslarda yuksek tempo yoktu bu yuzden de bjlk rahat rahat 10 kisi defansa yerlesi 70 den sonra biz yorulunca daha cok gelmeye basladilar. pozisyona penalti veriliyorsa artik her macta en 5 penalti var demektir bizim golde sanki egemen trampolin de ziplar gibi kendini oyle havaya atti ki hakem mecbur kaldi faul calmaya

Yorum

• Şenol Hoca'nın bir bildiği vardır!!!!!!!!!!!!!

Kım ne yazmış neler söylenmiş bilmiyorum ama Topla raks etmekten ibaret olan ve hiç bir atağını olumlu sonuçlandırmayan kalye şut çekmeden maçı tamamlayan , Böyle olacağını bildiğimiz halde oyun içinde hiç bir hamlesi olmayan ve sadece Burak2la gol arayan bir takımdan ibaret olan bir takımız,

Şenol hoca ne biliyor merak etmeye başladım..
                      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Bir maç nasıl ve ne şekılde oynanaırsa kazanılırın güzel bir örneğini gördük. Beşiktaş, oyuna hukmetmeden fark kaçırdı..

Biz ise sadece orta sahada orta sıçan oynadık..

70. dakka dan sonra oyundan düşeceği belli olan bir takım eğer Inte rmaçındakı 11 le maçı 85. dakkaya kadar getiriyorsa kımse kusura bakmasın bu takımın 13 taneden başka futbolcusu yoktur..

bu maçta eğer Volkan ve henrigue oynamayacaksa başka maçta oynamasınlar..

Bu maçta yedeklerde orta sahaya ve forvete takviye yapacak ve oyunu açacak bir hamle gelmeyecekse başka maçtan gelmesin..

oynadığımız hemen hemen her maçta kaleci TOLGA maçın yıldızı oluyorsa onu yıldızlaştıran defansımıza da yazıklar olsun..
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şenol Hoca'nın bir bildiği vardır!!!!!!!!!!!!!

Kım ne yazmış neler söylenmiş bilmiyorum ama Topla raks etmekten ibaret olan ve hiç bir atağını olumlu sonuçlandırmayan kalye şut çekmeden maçı tamamlayan , Böyle olacağını bildiğimiz halde oyun içinde hiç bir hamlesi olmayan ve sadece Burak2la gol arayan bir takımdan ibaret olan bir takımız,

Sizin şu an bilemediğiniz şeyi işte...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şenol Hoca'nın bir bildiği vardır!!!!!!!!!!!!!

takımın % 70'i yeni.

futbolcuların gönderilmesi hocanın hatası değil.

hoca sıfırdan yeni takım oluşturdu.takım yeni yeni oturuyor.sabırla beklemek zorundayız.tabiki ara dönemde önemli oyuncular alınacak.

sabırla beklemek zorundayız.ve ligin şu halimizle bile en iyi oynayan takımı biziz.o kadar hakkımızın gasbedilmesine rağmen.

Yorum

• Bir takım maça ya yenmek için yeda yenılmemek için?????????

Biz maça yenke için çıktık ama Burak'tan başka hucum oyuncumuz yok

Yenilmeyelim diye çıkan takım ise, 65 den sonra 2 tane forvet daha aldı

Bu maçlada ya yenılmeyeceksın yada yeneceksın

Defansımız mutlak gol pozisyonu sayılacak 5 tane hata yaptı ve acemice harcamasa rakip fark yerdik..

He rmaçta 5 tane mutlak gol kurtarıyorsa bir takımın kalecisi burda bir halt vardır... haaaa çok yiyim ama çok atacağım diyorsan burak'tan başka gol atacak oyuncun da olacak..

Yorum

• Trabzonu durdurmak için 7 defans oyuncusuyla çıktılar ula takımımdan gurur duydum. Hele ki o penaltı ve verilmeyen golümüzden sonra
                                FIRTINA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X