Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Kartal Fırat" ın şahsi şovuna tanıklık ettik... Topçularımızın kafası yine bu ligde değil belli... Kızamıyorum bu yüzden. Yine iyi mücadele ettik. Teşekkürler uşaklar !
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu kadarda olmazki ya...Bütün kanallar birleşmiş aynı şeyi söylüyolar resmen....Şimdi yıldıztvden izledim trt1 ve ligtv...Penaltı penaltı gol pozisyonu net faul diyolar yuh bee yuh....

Dogru bencede sende biraz dogru gözle bajarsan olaya sende görürsün olayi.

Yorum

• adamlar konyaspor gibi oynadı konyanın tek eksiği kuaresma
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dogru bencede sende biraz dogru gözle bajarsan olaya sende görürsün olayi.
          Doğru olanı anlatsana...Doğrusu ne...

Yorum

• ah be hocam serkan ve Halilin dili dısarı cıkmıs yorgunluktan oyun merkezde kilitlenmis.Elinde volkan ve henrique gibi iki tane kaliteli alternatif var..
            Ne olur ikinci yarıya 2 degisiklikle cıksan..Alacagımız macı verdik..Saglık olsun..Takım olarak besiktastan cok ustunuz..Q7 midi 8 midir her ne karın agrısıysa ben onu adam bilirdim.Yaptıgı bu hareket yakısmadı..Bu arada mactan sonra Burak a tribune satastı diye bir mac ceza verenler İnsallah tüm kameraların onunde tribune hareket ceken Q6 yı esgecmezler..
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Takımın en büyük eksiklerinden biride final paslarındaki tercih hataları ve yapılan tercihlerdeki başarısız paslar ikincisi bitirici vuruşu yapamamak.bunların acısını maç içinde çok çekiyoruz ve saç baş yolmamıza sebep oluyor.topu ceza sahasına kadar getiriyoruz o andan sonra son pası yapacak futbolcumuz ya topun şiddetini ayarlayamıyor ya tercih hatası yapıyor yada topu rakibe nişanlıyor..

Yorum

• 10 kusurlu hareketi bırakın, 100 kusurlu hareket olsa attığımı golde yine faul bulamazlar.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Doğru olanı anlatsana...Doğrusu ne...

bizim golde glo top gelmeden egemeni itiyor arka kamaradan görünüyor penaltiyi hic konusmuyorum penalti ve son adam kirmizi kartda dogru, ben sade merak etdim olay o penalti poziyon bize olsaydi ozamanda aynisini söylicekmiydiniz yok degildi diye, gercekci olun, bizim bugün kötü oynamadik iyi oynadik ama olmadi hoca oyuncu degisiklini öncelerden yapsaydi ben inaniyorumki biz bu maci kesin alirdik, bjknin golu bas bas bagiriyordu geliyorum diye
                  En son MetiN08 tarafından düzenlendi; 28.11.2011, 00:21.

Yorum

• Ben bir Trabzonspor taraftarı olarak bıktım artık bu ''Dostluk'', ''Hoşgörü'', ''Kardeşlik'' ayaklarından.. Şunu artık anlamamız lazım, bizim bizden başka dostumuz yok!.. Nerde o eski Trabzonun Karizması? O karizma azalıyor bu yapılan saçma sapan işler nedeniyle.. Nerde o eski Trabzon kimliği? Kimliğimizde yok oluyor artık hoşgörü, kardeşlik, dostluk vs. derken herşeyi daha çok elimize yüzümüze bulaştırıyoruz.. ve Nerde o eski ''Özel'' Trabzon? 'özel'liğimiz ciddi şekilde azalıyor artık herşeyi içimize sindirir olduk elaleme yüz vere vere.. Yüz verdik artık astar istiyorlar.. Eskiden Trabzonda rakip takım taraftarları takımlarını karşılar mıydı? Eskiden gezebilirler miydi? Bu söyleyeceğim benim kendi özel fikrimdir. Ben 3 istanbul takımı taraftarlarının Trabzonun hiçbiryerinde rahat bir şekilde gezmelerini, takımlarını karşılamalarını vb istemiyorum! Bu faşistlik değil, hoşgörüsüzlük ve anlayışsızlık da değil, çağdışılık asla değil. Kimseye kötü davranalım demiyorum. Kimseye zarar verelimde demiyorum. Tek istediğim artık ''Eski Trabzon'' geri gelsin, o eski hava, eski atmosfer geri gelsin.. Tekrar ediyorum, kimseye zarar verelim demiyorum ama artık kimse bu kadar rahat olmasın, özelliklede 3 istanbul takımı taraftarları artık bu kadar rahat olmamalı, üzerlerinde eskiden baskı vardı kimse formayla sokağa çıkmak şöyle dursun, takımı karşılamaya dahi gidemezlerdi, AYAKLARI TİTRERDİ sokağa adım attıkları andan itibaren.. Ben o Trabzonu istiyorum. Ve o Trabzonu Özlüyorum!..
                    En son Haçkalı tarafından düzenlendi; 28.11.2011, 00:22.
                    Biz kendimize inandıkça, başkaları da bize inanacaktır..

Yorum

• Sivasi yenemezsek cok kötü olur.fb,Gs ve bjk de hic is yok aslinda ama farki aciyorlar.
                      Biz kendi kendimizi yeniyoruz.
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Serkan tam saymamakla birlikte yaklaşık 30 defa oyunu başlatan oyuncu oldu . Bu toplam sayının yaklaşık yarısı ediyor . Neden Serkan , sürekli pas alabilecek pozisyonda boşa çıkan oyuncu o . Bu durumda onun oyun başlatma konusundaki zaafını eleştirmek istemiyorum . Zira bu konuda pek yetenekli futbolcularımızın sahadaki varlığı gözler önünde . Serkan'a özverisi için teşekkür ediyorum .

Zokora'nın drpling yaptığı pozisyonların her biri bir aksiyona , atağa yardımcı oldu . Bu tespit dahi takımın neye ihtiyacı olduğunu ortaya koyuyor . Orta alanla forvet arasında derin bir boşluk var . Üstelik santraforsuz oynamamıza rağmen bu kadar kopuk bir görüntü oluşması gelecek haftalara dönük iyi bir sinyal değil . Burak'ın takımın birinci gol opsiyonu olarak takımın bu yapısal sorunundan ötürü rahatça golcü kimliğinden uzaklaşabiliyor olması da iyi bir sinyal değil .

Oyunkurucu forvete ihtiyaç var . Bu su götürmez bir gerçek . Ne Umut'u arıyoruz şu an , ne Egemen'i ne de Selçuk'u . Aradığımız adam Trabzon'un doğusunda kaldı , batısında değil .
                        agzın bal yesin..Selcuk ta Egemeninde acıgı coktan kapandı.Ama o adamın eksigi kapanmadı..Su an gruptan cıkmayı coktan garantilemistik o yada onun meziyetlerinde bir adam olsaydı..
                        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Haçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben bir Trabzonspor taraftarı olarak bıktım artık bu ''Dostluk'', ''Hoşgörü'', ''Kardeşlik'' ayaklarından.. Şunu artık anlamamız lazım, bizim bizden başka dostumuz yok!.. Nerde o eski Trabzonun Karizması? O karizma azalıyor bu yapılan saçma sapan işler nedeniyle.. Nerde o eski Trabzon kimliği? Kimliğimizde yok oluyor artık hoşgörü, kardeşlik, dostluk vs. derken herşeyi daha çok elimize yüzümüze bulaştırıyoruz.. ve Nerde o eski ''Özel'' Trabzon? özelliğimiz ciddi şekilde azalıyor artık herşeyi içimize sindirir olduk elaleme yüz vere vere.. Yüz verdik artık astar istiyorlar.. Eskiden Trabzonda rakip takım taraftarları takımlarını karşılanır mıydı? Eskiden gezebilirler miydi? Bu söyleyeceğim benim kendi özel fikrimdir. Ben 3 istanbul takımı taraftarlarının Trabzonun hiçbiryerinde rahat bir şekilde gezmelerini, takımlarını karşılamalarını vb istemiyorum! Bu faşistlik değil, hoşgörüsüzlük ve anlayışsızlık da değil, çağdışılık asla değil. Kimseye kötü davranalım demiyorum. Kimseye zarar verelimde demiyorum. Tek istediğim artık ''Eski Trabzon'' geri gelsin, o eski hava, eski atmosfer geri gelsin.. Tekrar ediyorum, kimseye zarar verelim demiyorum ama artık kimse bu kadar rahat olmasın, özelliklede 3 istanbul takımı taraftarları artık bu kadar rahat olmamalı, üzerlerinde eskiden baskı vardı kimse formayla sokağa çıkmak şöyle dursun, takımı karşılamaya dahi gidemezlerdi, AYAKLARI TİTRERDİ sokağa adım attıkları andan itibaren.. Ben o Trabzonu istiyorum. Ve o Trabzonu Özlüyorum!..
                          Noktasına kadar katılıyorum.

Yorum

• içten içe yanıyorlar, kimse bizi çekemiyor.
                            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bizim golde glo top gelmeden egemeni itiyor arka kamaradan görünüyor penaltiyi hic konusmuyorum penalti ve son adam dogru, ben sade merak etdim olay o penalti poziyon bize olsaydi ozamanda aynisini dicekmidiniz yok degildi diye
                              aynı maçı izlemiş olamayız.celustka en ufak bir müdahalede bulunmuyor.beşiktaşın forveti kendi ayağına ayağını takıyor.glowacki pozsiyon gereği sadece dokunuyor.itme çekme yaslanma yok.sadece dokunmak var.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ah be hocam serkan ve Halilin dili dısarı cıkmıs yorgunluktan oyun merkezde kilitlenmis.Elinde volkan ve henrique gibi iki tane kaliteli alternatif var..
                                Ne olur ikinci yarıya 2 degisiklikle cıksan..Alacagımız macı verdik..Saglık olsun..Takım olarak besiktastan cok ustunuz..Q7 midi 8 midir her ne karın agrısıysa ben onu adam bilirdim.Yaptıgı bu hareket yakısmadı..Bu arada mactan sonra Burak a tribune satastı diye bir mac ceza verenler İnsallah tüm kameraların onunde tribune hareket ceken Q6 yı esgecmezler..

Yakismadi mi? Ya aralarina Bjklileri alip maci izleyenler? Onlar yakisti mi oraya? Quaresma'ya TG'ye yaptigi hareketten dolayi ödül verilmeli.
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X