Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trt1 de çarşı şov vardı
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      iyide sapara defansin d sini bilmiyor
      -----Zokora----
      --SAP-----COL--

Baya etkili olur aslinda, Colman ve Sapara hücuma yönelik, Zoko defansa yönelik. Bugün Zokora'nin cabalarini gördük hatta bir pozisyonda kimse yardim etmeyince ceza sahasina kadar topü sürdü.

Colman'in yanina iyi bir oyuncu gelirse bunlara gerek kalmaz ve Zokora defansi iyice rahatlatabilir. Sapara bu isi yapabilir mi orasini bilemem.
      #BorussiaDortmund
      #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Atıığımız bariz golün iptalinde Oscarlık oyunculuk gösteren Egemen Korkmaz ve kendi eline çarpan topta penaltı itirazı yapıp önündeki topu bırakan burak Yılmaz maçın en mide bulandırıcı futbolcularıydı.
        Oyunlarına değil, poziyonlardaki hareketlerine göre yzıyorum bu yazdıklarımı.
        Biz bu ligin takımı değiliz diye hisstemeye başladım.
        Bizden daha iyi takımların olduğu liglerde daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum.
        Kos kocaman Bjk bile 9 defansif oyuncuyla karşımıza çıkıp, bizi oynatmamaya çalışıyor.
        Penaltı pozisyonu tartışmalı.
        Aşağıdan da yukarıdan da Mustafa Pektemek'i o şekilde düşürecek bir müdahale göremedim ben.

Yorum

• Hafra İçi Başka Taraftar Hafta Sonu Başka Yapmayın Yahu

Şerefsiz Hakemler Yüzündendi
          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Play off denen rezalette biz bu 3 ezikleri ezeriz ezmesine de işte kara gömlekliler bu geceki gibi kıyma yapar bizi. Bunu benim yönecilerim bilmez mi.Neden tek başına da kalsanız muhalefet yapmazsınız. Siz Türkiyede yaşamıyor musunuz. Kaç şampiyonluğumuz çalındı eyyyy Sadri Şener.Sen bunu bilmiyor musun.Her şeye okey çekiyorsun.Bedavaya futbolcu satıp, 5-6 milyon avrolara sıradan topçu almaktan başka ne yaparsın sen....
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Serkan tam saymamakla birlikte yaklaşık 30 defa oyunu başlatan oyuncu oldu . Bu toplam sayının yaklaşık yarısı ediyor . Neden Serkan , sürekli pas alabilecek pozisyonda boşa çıkan oyuncu o . Bu durumda onun oyun başlatma konusundaki zaafını eleştirmek istemiyorum . Zira bu konuda pek yetenekli futbolcularımızın sahadaki varlığı gözler önünde . Serkan'a özverisi için teşekkür ediyorum .

Zokora'nın drpling yaptığı pozisyonların her biri bir aksiyona , atağa yardımcı oldu . Bu tespit dahi takımın neye ihtiyacı olduğunu ortaya koyuyor . Orta alanla forvet arasında derin bir boşluk var . Üstelik santraforsuz oynamamıza rağmen bu kadar kopuk bir görüntü oluşması gelecek haftalara dönük iyi bir sinyal değil . Burak'ın takımın birinci gol opsiyonu olarak takımın bu yapısal sorunundan ötürü rahatça golcü kimliğinden uzaklaşabiliyor olması da iyi bir sinyal değil .

Oyunkurucu forvete ihtiyaç var . Bu su götürmez bir gerçek . Ne Umut'u arıyoruz şu an , ne Egemen'i ne de Selçuk'u . Aradığımız adam Trabzon'un doğusunda kaldı , batısında değil .

Yorum

• Hakemi bir kez daha anarak bir şey daha söylemek istiyorum.

O kadar atak yaptık bütün yük Halil ve Serkan'a bindi. Adamlar çatladı. Halil ve Serkan. Dümdüz iki oyuncu. Burada büyük yanlış yapıyoruz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• takim iyi sinyaller veriyor
                  böyle oynayip yenilmeyi kötü ve isteksiz oyun ve 3 puana tercih ederim

bu ligin en iyi top oynayan takimiyiz biz
                  kim ne derse desin

Yorum

• geçen sezondan bu yana verilmeyen gollerimizle ilgili bi çalışma varmı en az on golümüz verilmedi
                    bursa deplasmanı 2 tane geçen sezon bu sezon
                    e$e$ 2 tane
                    kayseri 2 tane biri geçensezon
                    benfica maçlarında var
                    ..
                    .
                    .
                    .
                    bu ne arkadaş ya bizim futbolcular kurallarımı bilmiyor
                    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                    Eze eze 2021-2022.
                    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• bu çarşıyı kim gezdirdi sokaklarda bilen varmı ? hangi gurup ?

Yorum

• bjk taraftarıyla en ufak bir münasebete giren trabzonlular ..size cevabı kazım koyuncu veriyor

İstanbul'u bir daha getir bize trabzon.. Eze eze kupa karadeniz'e trabzon..
                        Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• İlk olarak kürşat şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu çarşıyı kim gezdirdi sokaklarda bilen varmı ? hangi gurup ?
                          Trabzonlu (!) Genşşler

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            takim iyi sinyaller veriyor
                            böyle oynayip yenilmeyi kötü ve isteksiz oyun ve 3 puana tercih ederim

bu ligin en iyi top oynayan takimiyiz biz
                            kim ne derse desin
                            Bu kadar pozisyon veren takıma iyi demek çok büyük iyimserlik. 5-6 tane net pozisyonları var.

Geçen yıl bazı maçları hiç pozisyon vermeden bitirdik. Mesela hiç 3-4 net pozisyon verdiğimiz bir maç hatırlamıyorum. Eksiklerimiz giderilince daha iyi olacağız ama şu anlık iyi değiliz.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Serkan tam saymamakla birlikte yaklaşık 30 defa oyunu başlatan oyuncu oldu . Bu toplam sayının yaklaşık yarısı ediyor . Neden Serkan , sürekli pas alabilecek pozisyonda boşa çıkan oyuncu o . Bu durumda onun oyun başlatma konusundaki zaafını eleştirmek istemiyorum . Zira bu konuda pek yetenekli futbolcularımızın sahadaki varlığı gözler önünde . Serkan'a özverisi için teşekkür ediyorum .

Zokora'nın drpling yaptığı pozisyonların her biri bir aksiyona , atağa yardımcı oldu . Bu tespit dahi takımın neye ihtiyacı olduğunu ortaya koyuyor . Orta alanla forvet arasında derin bir boşluk var . Üstelik santraforsuz oynamamıza rağmen bu kadar kopuk bir görüntü oluşması gelecek haftalara dönük iyi bir sinyal değil . Burak'ın takımın birinci gol opsiyonu olarak takımın bu yapısal sorunundan ötürü rahatça golcü kimliğinden uzaklaşabiliyor olması da iyi bir sinyal değil .

Oyunkurucu forvete ihtiyaç var . Bu su götürmez bir gerçek . Ne Umut'u arıyoruz şu an , ne Egemen'i ne de Selçuk'u . Aradığımız adam Trabzon'un doğusunda kaldı , batısında değil .

yazılarını özlüyoruz abi lütfen daha sık yaz
                              Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Serkan tam saymamakla birlikte yaklaşık 30 defa oyunu başlatan oyuncu oldu . Bu toplam sayının yaklaşık yarısı ediyor . Neden Serkan , sürekli pas alabilecek pozisyonda boşa çıkan oyuncu o . Bu durumda onun oyun başlatma konusundaki zaafını eleştirmek istemiyorum . Zira bu konuda pek yetenekli futbolcularımızın sahadaki varlığı gözler önünde . Serkan'a özverisi için teşekkür ediyorum .

Serdar abi dediklerine katılmakla beraber Fırat Aydınus'un bugünkü performansına ne diyorsun? Takım yorumlayasım gelmiyor yemin ederim. Hazmedemiyorum.
                                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X