Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir Trabzonsporlu olarak benim bile penaltı sandığım Burak -ibrahim Toraman mücadelesinde Burak'ın tepkisini kabullenemiorum arkadaş.
    Medyadaki yavşakların ağzına sakız oldu yine Burak.

Yorum

• İlk olarak tscengiz53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      trabzon da tribün diye bişe kalmamış herkes ayrı bi kendi aleminde deniz tarafında kapalıya yakın yerde 5-6 kişi beşiktaş formalı vardı maçta nasıl iş bu ya sanki dersin burası sıradan anadolu takımının stadı adamlar evlerinde dersin sanki nerde o eski cehennem adamlar attı golu koydum mu diye çekti hareketi milet ondan sonra başladı iş işten geçtikten sonra. eskidenden grublar çoktu ama gene tribün etki ediyodu şimdi fos bütün grupların hepsi
      Trabzonlu Gencler diye bir grup var...Ne olduysa zaten bu bizim Yönetim ve TG'den sonra oldu...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        siz görmuyormusunuz bilmiyorum ama şenol güneş o korkak tam bir korkak hep tek forvet oynuyoruz ileri çıkamıyoruz bir turlu en baskılı anlarmızda bile 2. forveti veya oyunu haraketlendırcek adamları almıyor 80 de sonra adamları alıyor oyuna
        yıllardır aynı mentalite aynı oyuncular sahada diğerleri çürüyor
        Burak'in yanina 2. bir isim olarak kimi koyabilirdi? Henri'yi...Henri'yi 80'de degilde 60'da oyuna alsaydi yine hicbirsey olmazdi. Henri'nin ayakta duracak hali yok.

..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bir tartışma konusu daha çıkardılar.
          ''Attığımız golden önce hilbert fal yaptı mı yapmadı mı? Yapmadı diyor bünyamin Gezer.
          Ama attığımız golde faul olduğunu iddia ediyor.

Yorum

• O Bünyamin Gezer'e, Lincoln'ün korner direği ile dans ettiği pozisyonu da yorumlatsalar ya.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir tartışma konusu daha çıkardılar.
              ''Attığımız golden önce hilbert fal yaptı mı yapmadı mı? Yapmadı diyor bünyamin Gezer.
              Bu da hakemdi bi zamanlar bunlar yuzunden bu durumlara dusuyoruz işte !!
              İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burak'in yanina 2. bir isim olarak kimi koyabilirdi? Henri'yi...Henri'yi 80'de degilde 60'da oyuna alsaydi yine hicbirsey olmazdi. Henri'nin ayakta duracak hali yok.

..

katılmıyorum yıllardır böyle o futbolcuları alanda kabullenende o adam alsaydı o zaman burak forvet bıle oynamıyor kanat oynuyor henri de kanat halilde
                En son Joacivil tarafından düzenlendi; 28.11.2011, 00:02.

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir tartışma konusu daha çıkardılar.
                  Ben de onu izliyordum şimdi. Cinnet getirecem artık terk edecem bu ülkeyi ya da vatan haini olacam. Nasıl bir medya düzeni var bu ülkede. Herkes "güc"ün yanında. Söğüşlenmeye iliklerine kadar alışmışlar. Allah cezanızı versin. Faul yokmuş. Hakemken kusursuzdun sanki goril.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Artik unutalim bu maci, yöneticiler Sivas maci basligini acsinda oraya odaklanalim.
                    #BorussiaDortmund
                    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Egemen O Harketinden Sonra Trübündekiler Sövdü Mü Ben Mi Öyle Duydum ?
                      Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• nasıl iyiyken övüyoruz kötüykende uyarmalıyız. buraktaki bu savrukluğun sebebi nedir? her pozisyonda itiraz, toplara 2. müdahaleleri yapmamalar falan değişti dediğimiz burak gene istanbuldaki burak gibi olmaya başladı sanki, bu söylediklerimin mağlubiyetle alakası yok. bu akşam için söylenebilecek fazla bişe yok. rakip arkayı kalabalık tuttup burağın yakasına toramanı taktılar ondan gayrıda bişe yapmadılar biz nasıl burağa yaslıyorsak ileride topları onlarda quarizmaya yaslıyorlar oyunu.
                        şenol hocanın şu oyun şablonu genelde tutuyor ama bizim ayarımızdaki takımlara yediremiyoruz bu sezon.

Yorum

• Bu ülke tribünlerinde açıktan ırkçılık suçu işleniyor . Farzı misal , bir Paris kulübünün tribünlerinde , Fransanın Kuzeybatısındaki etnik unsuru Britonlar'ı yahut mesela Güneydeki Korsika'lıları Fransız milletinin dışında ilan edersen , burası leş gibi balık kokuyor dersen , bir etnik unsuru kastederek -aşağılayıcı amaç ile- hayvan benzetmesi yaptırırsan , o kulübe federasyonca gerekli ceza verilir , sorumlular yargı önünde hesap verir .

Bu durum ülkemizde ise o kadar sıradanlaştırılmış ve o kadar masumane gösterilmektedir ki bunun bir suç unsuru olduğu sürekli örtbas edilmektedir .

Akşam üzeri yazdıklarım ve bu ülke tribünlerinin düştüğü acınası durum bir yana dursun bu konu dahi Trabzon gençliğinin neden istanbul ekolünden ayrık durması gerektiğini açıklar .

Holiganizm taraftarı kesinlikle değilim ve futbolun rakibe saygıyı teşvik eden , sportmen yönünün her daim ön plana çıkarılması taraftarıyım . Ancak Kulübün misyonu ve Trabzon halkının kendi varlığına saygısı aynı kapsam içerisindedir ve bir bütün olarak değerlendirilmelidir .

Bugün Trabzon'daki taraftar yapılanmalarının önemli kısmında görünen , fazlasıyla şoven , taklitçi , özensiz , güdümlü organizasyonlardır . Üstelik hiç bir meşruiyeti olmadığı halde , Trabzonspor taraftarını temsil ettiklerini iddiaa etmektedirler .

Yorum

• Göz göre göre katlediliyor ya puanlarımız.Bi de bu satılmışların şikecilerin formasını giyiyor ya bi Trabzonlu,üstüne küfürleri yiyoruz ya onlardan.

Hazmedemiyorum ,sinirleniyorum,utanıyorum sizden..rezil ediyorsunuz bizi rezil..
                            Yeterki ONUR'suz
                            olmasın
                            aŞk
                            !

Yorum

• Bu kadarda olmazki ya...Bütün kanallar birleşmiş aynı şeyi söylüyolar resmen....Şimdi yıldıztvden izledim trt1 ve ligtv...Penaltı penaltı gol pozisyonu net faul diyolar yuh bee yuh....

Yorum

• burak'ın penaltı itirazı yaptığı pozisyonda burak'ı yerin dibine sokanlar, Egemen'in muhteşem oyunculuğunda aynı şeyleri neden söylemezler?
                                2 pozisyonun da ahlaki yönden birbirinden farkı yok halbuki.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X