Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Hocaya söven varsa Allah hepsinin belasını versin...
    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• anası belli olmayan toraman ''Burak'ın nasıl bi insan oldugunu herkes biliyo demiş'' penaltı pozisyonu için

Yorum

• Yenilmemizdeki en büyük etken YORGUNLUK. Bizden sonra en çok maç yapan takım bck. Yanlış hatırlamıyorsam da aramızda da 7 maç fark var. bck de bunu hesaplayarak oynadı. Şu ana kadar bu duruma da tek ses çıkartan Şenol hoca oldu. Başkan ve yöneticiler şu haksız rekabet ortamına karşı çıkıp seslerini yükselteceklerine goygoyculuk yapıyorlar. En çok ta buna sinir oluyorum.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşım Adrian'ın ligi küçümsediği falan yok Trabzonspor için ye - ter- siz . Bu kadar basit. Kullandığı kornerlere frikiklere bak yemin ediyorum Tolga kullansa bu kadar kötü orta yapamaz. Bir kere olsa hata dersin ama sürekli oluyor bu demektirki adam beceremiyor. Zaten dikkat ettiysen son topu Zokora Adrian'a kullandırmadı kendi kullandı ve gol attık.
          abi vasat diyorum kabul ediyorum yanlış yorumladın şöyle diyeyim o mesajda adrian evet vasat oynuyor dedim
          yalnız sonlara dogru demek istedigim şu Burak ve Tolga başarılı sonuç olunca göğe cıkartıyoruz şimdi bu sonuç gelince onlara laf atmayalım dedim
          yoksa kabul adrian benfica ilk mac harici iyi oynamıyor oradaki ofsayt olmayan golü ile manisa macındaki asist i harici bi numara yok maalesef.
          ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
          NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2 sayfa önce yazdım adrian etkili olamıyor evet cünkü ligi kolay zannediyordu artı sıkışık maç programı iyice etkisizleştirdi(yanlış anlamayın savunmuyorum ) cok vasat oynuyor maclarda bu da kabul ama şundan vazgeçelim bir gün iyi bir gün kötü olunca göğe cıkartıp sonra petrol aramak icin sondaj vurur gibi yerin dibine sokmayalım
            bunu Tolga ve Burak'a laf atanlar icin dedim !
            birazda sorunu başka yerlerde arayalım yönetim mesala ....
            Ya arkadaşım adrian kim ki bu ligi küçümseyecek sanki ispanya liginden geldi adrian gibi futbolcu her takımda 2şer 3er tane var. Adamı bize kakaladılar bu kadar basit.

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O bu değil de kanat oyuncumuz olsa ne olacak ki??
              Kim kafa vuracak?
              Kanatlara ne zaman top inse duruyorlar geriye veriyorlar adamlar haklı içeride kafa vurma şansımız yok ki?
              Yan toplardan kanatlardan tehdidi olmayan takımı da böyle kilitlerler maalesef..
              hakkaten kanatlara indikleri zaman pozisyon bitmiş oluyor ...
              Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• Hakemden önce konuşmamız gerekenler var. Takım çok kötüydü. Ne savunmayı ne hücumu beğenmek mümkün değildi. Tolga hatalı sayılabilecek bir gol(sektirdiği için) yemesine rağmen en az 4 tane karşı karşıya kurtardı. Quaresma hallaç pamuğu gibi attı bizi.

Şenol Hocam bizi bugünlere getiren adamdır. Ama bugün değişiklikleri geç yapması sonumuzu hazırladı. Bu sadece ufak bir eleştiridir. Şenol Hoca dan iyisi yok biliyorum keza.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Getafe - Barcelona maçını izliyor gibiyim.

Barcelona ( Trabzonspor ) - Getafe ( Beşiktaş )

Umarım sonucuda aynı olmaz .
                  aynı oldu

Yorum

• Tolga kardesim iyisin hossun, ama bu kadar top sektirilmez...

Yalniz tüm takima Henrique haric helal olsun..

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O bu değil de kanat oyuncumuz olsa ne olacak ki??
                      Kim kafa vuracak?
                      Kanatlara ne zaman top inse duruyorlar geriye veriyorlar adamlar haklı içeride kafa vurma şansımız yok ki?
                      Yan toplardan kanatlardan tehdidi olmayan takımı da böyle kilitlerler maalesef..
                      Kimsenin beğenmedi Pawel bu takımın en iyi kafacısı.

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kardeşim Bu Takım Barcelona olsaydı gene eleştirilirdi.Barcelonanın forumu var mı? Getafeye yenildiler bugün bir bakalım forumlarına
                        Biz taraftar simdi Messi'yi 1-2 milyona satmaya kalkardi
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• bugünkü takımı beğenmeyen varsa, önceki maçlarımıza ne yorum yapar çok merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adrian ı anadolu takımına gönder, 2 sene sonra bank asyaya gider. görünen köy kılavuz istemez. Adrianın stili Trabzona uymaz. Bu lige de uymaz. Kim buluyor bunları ? Gs li iliç gibi güçsüz. Grosicki orda dururken gidip bu adamı 5m euro ya getirenlere helal(!) olsun. sonrada forma al lisanslı ürün al diyorlar.
                            İlic dediğimiz adam 2 sene oynadı gs'de 10 golu geçiyordu her sene kaç asisti var bilmiyorum. Adrian'da kötü oynasın ama yeterki skoru değiştirsin bu kadar eleştirilmez. Ben katlanırdım yinede. Adrian ne efektif oluyor ne bitirici oluyor hucüma ne gibi bir katkı yapıyor duran topları mahvetmekten başka soruyorum ?
                            - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar yapmayn gurur duyun medyaya federasyona hukuka karşı büyük mücadele veriyrz EN BÜYÜK TRABZON..
                              Takımımla gurur duyuyorum da, maalesef federasyona ve medyaya karşı kulüp yetkilileri mücadele vermiyor işlerini kolaylaştırıyolar. Baksana Aziz çıksın diye bizim başkan bile imza veriyorsa gerisini varın siz düşünün.

Yorum

• tolga bugun bikac top cikardi ama 3 here top sektirdi ucuncu gol oldu bi kaleci bukadar top sektirmemeli
                                https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X