Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• maç başladığından beri herkes bck nin çok defansif oynadığını söylüyor, bu nasıl büyük takım deniliyor da, nedir bu şut farkı?

Yorum

• Şu maçı veriyorsak sırf yorgunluktan veriyoruz.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• adrian öyle bir orta kesiyoki dersin degaj yapıyo
        √ OKAN™ 1987

Yorum

• digiturk web tv çöktü resmen. yarın arayıp iptal ediyorum yeter artık. paramı vermezlerse geri mahkemeye gidicem...

Yorum

• 78 de gol yiyoruz 85 te iki oyuncu değişiyoruz. hocam hemen alsan olmazmıydı? golü son 5 dk. değilde son 12 dk. arasaydık olmazmıydı?
            Trabzonspor

Yorum

• maç öncesi Cenkten hiç bir halt olmaz diyen bir arkadaş vardı burada

Yorum

• Celuska bikere topa degimedi gelen futbolcuyu engelledi ve rakibin ayagina müdahale var..bence yine izleyen pozisyonu
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Burak'a yakistiramadim o vurusu..Topa vurmadan ben bu golu attim havalarina giriyor..

Yorum

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    digiturk web tv çöktü resmen. yarın arayıp iptal ediyorum yeter artık. paramı vermezlerse geri mahkemeye gidicem...
                    Yemin ederim şerefsizzlik bu 100 tl yi çöpe attık resmen onun bunun çocukları haram olsun o para
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• TG Egemeni çağırda üçlü çektirsin maç sonu

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Arkadas hicmi orta calismasi yapmaz bunlar

Yorum

• digiturkwebtv yi tasarlayanın ....

Yorum

• hilberte 2 sariyi veremedi serefsiz
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Hilbert'in kirmizisini atladi..

Yorum

• Golumüzü yediler resmen. Egemen'e bir şey yok.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X