Lig falan umrumda değil,galibiyet olursa elbette seviniriz orası ayrı..Umarım Egemen'e küfür falan edilmez..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
kardeşim ben de trabzonspor taraftarını tanıyorsam bu forumda ne konuşuluyorsa tersini yapar.kesin egemen'e yuh çekilir.Zaten başkan bile hedef gösterdi adamları taraftara kimse kızamaz."Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
Beşiktaş'ın hocası İnter maçında tribünden Trabzonumuzu izledi. Bugünkü gazetelerde de Carvalhal Trabzon'u çözdü, ikinci yarı işi bitiririz gibi açıklamaları var...
Bu açıklamalrdan da anlaşılacağı üzere biz ilk yarıda Beşiktaş'a bulduğumuz pozisyonları atmalıyız. Öyleki adamlar ikinci yarı bize gol atsalar bile maçı biz kazanalım
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Tolga
Celo-Glo-Giray-Cech
Zokora-colman-
Alanzinho- Halil -Volkan
Burak
Tribünlere kesinlikle bjk li alınmamalı.Olurda bjk bir gol atarsa ve tribündeki bjk liler sevinirse bütün tribünler üzerine çullanır.Durduk yere başımıza iş almayalım.
Egemen ne yuhalansın nede tribünlere çağrılsın boşverin gitsin.Bizim için hiç bir değeri yok artık.Tribünler bütün nefesini Takım için tüketsin.
CL maçları sonrası genelde iyi oynuyoruz 4 günlük bir ara olması bizim için avantaj.Güzel bir futbolla iyi bir sonuç alırız inşAllah.Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR
Yorum
-
bjk orta sahası hiç beklemediğim şekilde gs'nin orta sahasına büyük üstünlük kurmuştu. Orta sahada güçlü olursak, Colman yine tango yaparsa alırız maçı. Son dakikalarda çok ciddi yorgunluk bekliyorum. Özellikle Burak yorulunca hiç koşu yapamıyor, kısaca sürpriz yapacak oyuncu lazım. Henrique çok sürpriz olmaz ama şimdi 1 gol 1 asist falan yapsa fena olmaz mesela.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
trabzonspor yorgun olacak gibi söylemler çok komik geliyor bana...fiziksel yorgunluğun etkilemesi imkansız.zaten 3 günde 1 maç oynayan bir takımız ve 5 gün var iki maç arasında...maça gelirsek bjk'nin ciddi bir handikapı var ...veli ve necip yok...belki kağıt üzerinde çok önemli oyuncu olarak gözükmüyorlar ama bjk orta sahasının yaş,koşu vs olarak en diri adamları.aurelio ve ernsten kurulu orta saha daha çabuk yorulacak.ve onları tamamlayacak isim simao olacakmış.yapmamız gereken tek şey;
serkan zokora colmanİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
egemene tepki olmalı evet ama bizden ayrıldığı için değil , takımı şampiyonluğa oynarken en kritik dönemlerde başka takımlar ile transfer görüşmesi yaptığı için.ve tepki göstereceğim de...ayrıca avni akerde ne zaman gerilim yükseldiyse takıma olumlu yansıyorİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum