Colman süper su ana kadar. Sayilamiyacak kadar top caldi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
En kritik yerlerde top Halil'e veya Serkan'a geliyor. Daha bir şey söylemeye gerek yok.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Fırat aydınus Son pozisyonda Glowacki ne yaptı Almeidaya da faul çaldın.Ulan arkadaş çıldırtmak için mi geldiniz bu dünyaya? Frikiği kullandırtıyor maçı bitiriyor..."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
Sorun Burak'ta değil güzel kardeşim gol atma adına her topu adama atıp duruyoruz. Rakipler de Burak'ın önüne 3 kişi dikiliyor ne yapsın...İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak Mersin maçındaki oyununu oynuyor. Hele taa uzaktan şut denemesi çıldırttı beni. Devre arasında 17 milyon € teklif gelirse gerçekten satılabilir bence. Takımı beğendim, Volkan'ın girmesi lazım bence.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
kesinlikle haklısın burakla ugrasırken olusacak boslukların birini degerlendirip golu bulursak bakın sonra burak da neler yapar.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun Burak'ta değil güzel kardeşim gol atma adına her topu adama atıp duruyoruz. Rakipler de Burak'ın önüne 3 kişi dikiliyor ne yapsın...bize heryer TrabzonSpor
Yorum
-
İyi paslaşıyoruz ama son vuruşlarda başarılı değiliz. Halil mesela kafa atması gerekirken kalenin içinden nerdeyse içeriye çıkarmaya çalışıyor. Serkan iyi niyetli mücadele ediyor ama kalabalık arasında zayıf tekniğiyle kayboluyor. Ah Jaja ah diyorum
Bu arada takımda bariz bir yorgunluk var.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Ben topu kaptırdıktan sonra sadece bakmasına, her zaman topu istemesine kızıyorum. Fazla büyük görüyor gibi kendini takım içinde. O kadar uzaktan şut vurmanın manası nedir?İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun Burak'ta değil güzel kardeşim gol atma adına her topu adama atıp duruyoruz. Rakipler de Burak'ın önüne 3 kişi dikiliyor ne yapsın...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum