İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
toplanacan bi dalacan onlara görecekler karga kuş kedi formasıyla şehirde gezmeyiİlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇarşı ve Tg elele şehirde tezehuratlar eşliğinde ilerliyolarmış.
Bir zamanlar Trabzonda İstanbul takımlarının formasıyla gezilemez efsanesi vardı,şakşakçılar sağolsun şimdi kendi ellerimizle gezdiriyoruz.
Ne mutlu Tg'liyim diyene!
Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Ne demek dalmak?İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületoplanacan bi dalacan onlara görecekler karga kuş kedi formasıyla şehirde gezmeyi

Tg Trabzon'un tek hakimi,Jan padişahın yanındaki adamlara dalmak kimin haddine.
Trabzon değil İstanbul'da Karadeniz Mahallesinde gezmeye kalksalar bi araba dayak yerler.
Yorum
-
sevgili renkdaşım bekirİlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe demek dalmak?
Tg Trabzon'un tek hakimi,Jan padişahın yanındaki adamlara dalmak kimin haddine.
Trabzon değil İstanbul'da Karadeniz Mahallesinde gezmeye kalksalar bi araba dayak yerler.
vallaha adamın zoruna gidiyor bir önceki mesajındaki durum geciciligini yitirmesi
Trabzonda ist takımları forması giyip gezilmez artık rafa kalktı bunlar sayesinde
Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Evet beyler haklısınız alalım tabancaları,yakalım mermileri,çıkalım insanlıktan. Üstümüze yapıştı zaten Trabzon insanı adamı vurur,pisliktir. Trabzon'da bjk formasıyla geziyormuş ee ne olmuş, sen mi ben mi bjk'li Olduk. Futbolumuzun zaten buna ihtiyacı var. Futbolu geçtim ülkemizin birliğe ihtiyacı var. Bu spor ya, eğlenmek için izliyoruz, takımımızı seviyorum evet ama o kadar. Bu işte bile birbirimize bu kadar düşmansak biz nasıl bu ülkede kardeşlikten,insanlıktan bahsedebiliriz.
Yorum
-
Adamların yaptıkları tam anlamıyla fiyasko. Bunların Trabzonspor'un misyonundan, tarihinden, farklılıklarından hiç bir haberi yok. Gerçek Trabzonspor taraftarını bu ve buna benzer (parti forması giyme, düzenin taraftarı olma vs.) yaptıkları saçmalıklarla utanca boğuyorlar. Birileri bunları durdursun.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
bjk taraftarı bize kac kere insanlık yapmıs eglence birlik beraberlik olsn diyeİlk olarak A.Kemal Göksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet beyler haklısınız alalım tabancaları,yakalım mermileri,çıkalım insanlıktan. Üstümüze yapıştı zaten Trabzon insanı adamı vurur,pisliktir. Trabzon'da bjk formasıyla geziyormuş ee ne olmuş, sen mi ben mi bjk'li Olduk. Futbolumuzun zaten buna ihtiyacı var. Futbolu geçtim ülkemizin birliğe ihtiyacı var. Bu spor ya, eğlenmek için izliyoruz, takımımızı seviyorum evet ama o kadar. Bu işte bile birbirimize bu kadar düşmansak biz nasıl bu ülkede kardeşlikten,insanlıktan bahsedebiliriz.
adamların video paylaşım sitesinde 61.dakika çarşı adamı birşey eder diye videosu var
daha neler neler.Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
-
Sen bu kargaların beraber maç izlemeyi hakettiğini mi düşünüyorsun?İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületürbünde kavga küfür hakaret taşlama olmuyor, beraber maç izleniyor diye kızanlarlar, türbüncülük ayağına rakibe tahammül edemeyenlerin acil tedaviye ihtiyacı var malesef.
Bunlar değil mi 2-3 tane yaşlı adamın bulunduğu kahveye girip yıllarca Trabzonda kahve bastık diye böbürlenen?
Bunlar değil mi Tüm Trabzonspor maçlarına İstanbul'da ne kadar döner bıçağı varsa toplayıp gelen?
Bunlar değil mi Uyy,Hamsi gibi sıfatlar kullanarak Karadenizliliğin üzerinden seni aşağılamaya çalışan?
Bunlar değil mi Tribünlerinde Şenol Hocanın olmasına bile tahammul edemeyen?
Ben Çarşıdan nefret etmem ama hiçbir İstanbul takımıyla elele Trabzonda yürümek,yanyana Trabzonda maç seyretmek Trabzonspor'un ideolojisine,varoluş sebebine yakışmıyor.
Hem biz bunları bu şekilde karşılıyoruz ama onlar Bize bu şekilde davranmazlar,beceremezler.En son Bekir tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 18:00.
Yorum
-
basit bir protostoyu bile bu kadar büyüttünüz ya pes doğrusu madem o kadar hassassınız şu şampiyonluk kupamızı niye vermiyorlar. o kupa bizden başka kimin olsa şimdiye alırdı. şu muhabbeti bırakın daa yeter daaİlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇarşı ve Tg elele şehirde tezehuratlar eşliğinde ilerliyolarmış.
Bir zamanlar Trabzonda İstanbul takımlarının formasıyla gezilemez efsanesi vardı,şakşakçılar sağolsun şimdi kendi ellerimizle gezdiriyoruz.
Ne mutlu Tg'liyim diyene!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum