Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fernandes umarım bu zamana kadar oynatılmamasının acısını bizden çıkarmaz. Çok tehlikeli bir adam
    Evet normaldede çok iyi orta sahada fernandes
    Liverpool FC Trabzonspor
    Steven Gerrard

Yorum

• Rezilsiniz, iğrençsiniz, tiksinti veriyorsunuz
      adı geçen taraftar grubu artık benim gözümde bitmiştir..

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çarşı ve Tg elele şehirde tezehuratlar eşliğinde ilerliyolarmış.

Bir zamanlar Trabzonda İstanbul takımlarının formasıyla gezilemez efsanesi vardı,şakşakçılar sağolsun şimdi kendi ellerimizle gezdiriyoruz.

Ne mutlu Tg'liyim diyene!
        toplanacan bi dalacan onlara görecekler karga kuş kedi formasıyla şehirde gezmeyi
        ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
        NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          toplanacan bi dalacan onlara görecekler karga kuş kedi formasıyla şehirde gezmeyi
          Ne demek dalmak?

Tg Trabzon'un tek hakimi,Jan padişahın yanındaki adamlara dalmak kimin haddine.

Trabzon değil İstanbul'da Karadeniz Mahallesinde gezmeye kalksalar bi araba dayak yerler.

Yorum

• türbünde kavga küfür hakaret taşlama olmuyor, beraber maç izleniyor diye kızanlarlar, türbüncülük ayağına rakibe tahammül edemeyenlerin acil tedaviye ihtiyacı var malesef.

Yorum

• Yazıklar olsun TG grubuna.Utandım ben bugün onlardan...
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• bu pankartın anlam ve önemi de kalmadı bu yaşananlardan sonra..

Yorum

• yazdik yazdik elestirdik, neredeyse suçlu ilan edilecektik, ahan size tg
                  onlar Ts degil tg taraftari
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Ne demek dalmak?

Tg Trabzon'un tek hakimi,Jan padişahın yanındaki adamlara dalmak kimin haddine.

Trabzon değil İstanbul'da Karadeniz Mahallesinde gezmeye kalksalar bi araba dayak yerler.
                    sevgili renkdaşım bekir
                    vallaha adamın zoruna gidiyor bir önceki mesajındaki durum geciciligini yitirmesi
                    Trabzonda ist takımları forması giyip gezilmez artık rafa kalktı bunlar sayesinde
                    ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                    NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Evet beyler haklısınız alalım tabancaları,yakalım mermileri,çıkalım insanlıktan. Üstümüze yapıştı zaten Trabzon insanı adamı vurur,pisliktir. Trabzon'da bjk formasıyla geziyormuş ee ne olmuş, sen mi ben mi bjk'li Olduk. Futbolumuzun zaten buna ihtiyacı var. Futbolu geçtim ülkemizin birliğe ihtiyacı var. Bu spor ya, eğlenmek için izliyoruz, takımımızı seviyorum evet ama o kadar. Bu işte bile birbirimize bu kadar düşmansak biz nasıl bu ülkede kardeşlikten,insanlıktan bahsedebiliriz.

Yorum

• Adamların yaptıkları tam anlamıyla fiyasko. Bunların Trabzonspor'un misyonundan, tarihinden, farklılıklarından hiç bir haberi yok. Gerçek Trabzonspor taraftarını bu ve buna benzer (parti forması giyme, düzenin taraftarı olma vs.) yaptıkları saçmalıklarla utanca boğuyorlar. Birileri bunları durdursun.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak A.Kemal Göksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet beyler haklısınız alalım tabancaları,yakalım mermileri,çıkalım insanlıktan. Üstümüze yapıştı zaten Trabzon insanı adamı vurur,pisliktir. Trabzon'da bjk formasıyla geziyormuş ee ne olmuş, sen mi ben mi bjk'li Olduk. Futbolumuzun zaten buna ihtiyacı var. Futbolu geçtim ülkemizin birliğe ihtiyacı var. Bu spor ya, eğlenmek için izliyoruz, takımımızı seviyorum evet ama o kadar. Bu işte bile birbirimize bu kadar düşmansak biz nasıl bu ülkede kardeşlikten,insanlıktan bahsedebiliriz.
                          bjk taraftarı bize kac kere insanlık yapmıs eglence birlik beraberlik olsn diye
                          adamların video paylaşım sitesinde 61.dakika çarşı adamı birşey eder diye videosu var
                          daha neler neler.
                          NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            türbünde kavga küfür hakaret taşlama olmuyor, beraber maç izleniyor diye kızanlarlar, türbüncülük ayağına rakibe tahammül edemeyenlerin acil tedaviye ihtiyacı var malesef.
                            Sen bu kargaların beraber maç izlemeyi hakettiğini mi düşünüyorsun?

Bunlar değil mi 2-3 tane yaşlı adamın bulunduğu kahveye girip yıllarca Trabzonda kahve bastık diye böbürlenen?
                            Bunlar değil mi Tüm Trabzonspor maçlarına İstanbul'da ne kadar döner bıçağı varsa toplayıp gelen?
                            Bunlar değil mi Uyy,Hamsi gibi sıfatlar kullanarak Karadenizliliğin üzerinden seni aşağılamaya çalışan?
                            Bunlar değil mi Tribünlerinde Şenol Hocanın olmasına bile tahammul edemeyen?

Ben Çarşıdan nefret etmem ama hiçbir İstanbul takımıyla elele Trabzonda yürümek,yanyana Trabzonda maç seyretmek Trabzonspor'un ideolojisine,varoluş sebebine yakışmıyor.

Hem biz bunları bu şekilde karşılıyoruz ama onlar Bize bu şekilde davranmazlar,beceremezler.
                            En son Bekir tarafından düzenlendi; 27.11.2011, 18:00.

Yorum

• Bravo Tg siz 8jklileri iyi karsilayin, 8jk formasi giyin, Inönüde Senol Hocamiza saldirsinlar.
                              Yaziklar olsun.
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Çarşı ve Tg elele şehirde tezehuratlar eşliğinde ilerliyolarmış.

Bir zamanlar Trabzonda İstanbul takımlarının formasıyla gezilemez efsanesi vardı,şakşakçılar sağolsun şimdi kendi ellerimizle gezdiriyoruz.

Ne mutlu Tg'liyim diyene!
                                basit bir protostoyu bile bu kadar büyüttünüz ya pes doğrusu madem o kadar hassassınız şu şampiyonluk kupamızı niye vermiyorlar. o kupa bizden başka kimin olsa şimdiye alırdı. şu muhabbeti bırakın daa yeter daa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X