İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
evet 2 sene önce 54 . dakkada bejeke ilk şutunu ernst attı. gol oldu. belkide bu ernst in attığı ilk ve son goldur. bizim öyle ilginç istatistiklerimiz vardı. avni akerdeİlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebejeke maçlarında diğer maçlarda olduğu gibi konsantre olamıyorum birde dün trt de eski maçları izlerken bişeye dikkat ettim çok güzel oynadığımız çok pozisyon bulduğumuz maçlarda bile yenilmişiz bunlara şansımız tutmuyor adamların 3 pozisyonu var 3 de gol olmuş biz pozisyon üstüne pozisyon bulmusuz ama atamamışız en son ernstin attığı maçı hatırlıyorum öle ama bu akşam için herşey bizim lehimize gerçekleşir umarım.
ilk golünü atanmı ararsın
ilk kez kaleye geçip penaltı kurtaranmı ararsın
attığı tek şut gol olanmı ararsın
hepsi vardır
Yorum
-
Bu kararı verdilerse bunun da sonucunu düşünmeleri lazım.Ben olay çıkacağını sanmıyorum.İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk liler maçı Trabzonlu Gençler arasında izlicekmiş.Çok büyük tehlike valla Allah göstermesin yenilirsek ne olcakKadir Has Üniversitesi
Yorum
-
Ceza düşürülmesi çalışmaları beni futboldan soğuttu,bjk ile maç yapacağız ne hırslanabiliyorum,ne şampiyonluk,ne 3 puanı alırsak yerimiz neresi olur sıralamada hesabı yapabiliyorum.Sen bana şifa ver yarabbi,sen beni normale döndür yarabbi
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
hic bi druba karsi yakinligim yok ama bu "deplasmana gitmeme" mevzusu hakkinda bi yorumum olacak.
ne deplasmana gitmesi ya.. sizler Trabzon'u halledin orayi doldurun buralari dusunmeyin.. bize her yer trabzon.. oradan buraya zahmet etmenize gerek yok.. her yerde yeterli trabzonlular mevcut
Yorum
-
tamamen gerici ve düm düz bir mantıkİlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene alakası var. trabzon ile bursayı kıyaslaman abes. ayrıca türkiyede ki tek şehir takımı trabzonspor. trabzonda herhangi bir taraftarın şov yapmasına musade etmemeli sen şimdi şampiyonluk kutlamasıda yapsınlar dersin. ama biz o şehirde kimseye bunu yaptırmadık şimdiki gençlerde acayip bir yumuşaklık var . trabzonda yaşayan öğrenci vs herkimse trabzonda yaşamanın bedelini ödemeli ne işi var havaalanında şov yapıyor. gitsin maçını izlesin. ne güzel aralarınada alacaklar ki bence doğru bir düşünce. ama olayı şova dönüştürmek yanlış. sonra onları çağıranlar sorumlu olur.Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
18.11.2009
Yorum
-
Trabzonlu gencleri bulursan bjk lilere yakin olursun,carsi ile beraber maci izleyeceklermis.İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler beşiktaşa yakın bir yerde nerede maç izliyebilirim varsa birileri beraber izliyelim
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
ben yaptım.stant up yaptım.İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTG deplasmanlara gitmiyor şakasını kim yaptı burada.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler beşiktaşa yakın bir yerde nerede maç izliyebilirim varsa birileri beraber izliyelimççç ççç ççç çççİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonlu gencleri bulursan bjk lilere yakin olursun,carsi ile beraber maci izleyeceklermis.
Bu konunun çok uzatıldığını düşünmekle beraber , kahkaha atmaktan geri kalamadım
Harikasın Cafer Abi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum