Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Şenol Güneş geldikten sonra büyük maçlara daha iyi motive oluyor takım ve çoğu büyük maçları da kazandık zaten başımızda Şenol hoca varken.İnşallah bu galibiyetlere bir tanesini daha ekleriz.
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beşiktaş perşembe günü oynamıyor bildiğim kadarıyla ( http://www.bjk.com.tr/tr/fikstur/1/1/26/29 ) Avrupa Ligi maçını.1 Aralık'ta oynayacaklar Tel Aviv maçını.
      Doğru kardeşim ben bizim CL var diye bi an onların EL maçı da bu hafta diye düşündüm.
      Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

Walla çok zor maç. Bjk takım olarak bizden iyi. İşimiz çok zor. Ama sonuçta derbi maçı olduğu için 3 ihtimalli maç iki takımda kazanabilir ama bjk nın kazanma ihtimali bizim kazanma ihtimalimizden daha fazla.

Yorum

Beyoğlu'nda gezersin..
          Trabzon'a gelmezsin.

Inter maçını güzel bir şekilde atlatalım. Beşiktaş maçı bugünkü Mersin maçından çok farklı olacak.

İstanbul uşakları için Trabzon'un çıkışı olmayacak.

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Walla çok zor maç. Bjk takım olarak bizden iyi. İşimiz çok zor. Ama sonuçta derbi maçı olduğu için 3 ihtimalli maç iki takımda kazanabilir ama bjk nın kazanma ihtimali bizim kazanma ihtimalimizden daha fazla.
            Tamamen objektif düşünerek söylüyorum, Beşiktaş bizden iyi takım mı?

quresma varsa var olan beşiktaştan bahsediyoruz dimi? 2-0 dan gençlere 4-2 yenilen, geçen yıldan da kötü beşiktastan bahsediyoruz dimi, yani bu sartlarda düşündümde başka mı bir takımdan mı bahsettin bi an!
            "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beyoğlu'nda gezersin..
              Trabzon'a gelmezsin.

Inter maçını güzel bir şekilde atlatalım. Beşiktaş maçı bugünkü Mersin maçından çok farklı olacak.

İstanbul uşakları için Trabzon'un çıkışı olmayacak.

http://www.youtube.com/watch?v=YtfPhcdoSqA

Her mac öncesi "büyük" konusmak zorundamiyiz? Önemli olan hangi sistem, hangi Futbolcular? Taraftar olarak nasil olmaliyiz? Olasi bir Inter maglubiyeti bizi nasil etkiler mesela? Bunlar daha önemli. "Ezecegiz", "kesin yenecegiz" yada "cikis yok" gibi laflar artik eskide kaldi bence, ki hicbir yararida yok.

Bütün bunlari genel anlamda söylüyorum.

..
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tamamen objektif düşünerek söylüyorum, Beşiktaş bizden iyi takım mı?

quresma varsa var olan beşiktaştan bahsediyoruz dimi? 2-0 dan gençlere 4-2 yenilen, geçen yıldan da kötü beşiktastan bahsediyoruz dimi, yani bu sartlarda düşündümde başka mı bir takımdan mı bahsettin bi an!
                Geçen yılki bjk den iyi takımız. Ama bu yılki özellikle son birkaç maçtır oynayan bjk takım oyununu bizden daha iyi oynuyor. Defansif anlamda daha iyiler. Fb ve dinamo kiev maçlarını hatırlayalım. Bizde ne var ki takım olarak defansımız kötü, sistem yok, ilerde bir organizasyon yok. Maçı kazanmamız 2-3 oyuncunun o gün iyi oynamasına bağlı. Zaten o oyuncuları tuttular mı bişey yapamayız. Kısacası işimiz çok zor diyorum.

Yorum

İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Her mac öncesi "büyük" konusmak zorundamiyiz? Önemli olan hangi sistem, hangi Futbolcular? Taraftar olarak nasil olmaliyiz? Olasi bir Inter maglubiyeti bizi nasil etkiler mesela? Bunlar daha önemli. "Ezecegiz", "kesin yenecegiz" yada "cikis yok" gibi laflar artik eskide kaldi bence, ki hicbir yararida yok.

..
                  Bence tam tersi taraftarın her maç için yeneceğiz ezeceğiz coşkusunu hissetmesi lazım ve bunu tribünlere de yansıması lazım böylelikle.
                  Dediğiniz şeyi futbolcuların düşünmesi gerekli aksine taraftar hep o havada olmaı gerekir her maç için.

Yorum

İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geçen yılki bjk den iyi takımız. Ama bu yılki özellikle son birkaç maçtır oynayan bjk takım oyununu bizden daha iyi oynuyor. Defansif anlamda daha iyiler. Fb ve dinamo kiev maçlarını hatırlayalım. Bizde ne var ki takım olarak defansımız kötü, sistem yok, ilerde bir organizasyon yok. Maçı kazanmamız 2-3 oyuncunun o gün iyi oynamasına bağlı. Zaten o oyuncuları tuttular mı bişey yapamayız. Kısacası işimiz çok zor diyorum.
                    Evt ikinci kiev maçını örnek olabilir, bizimde kayseri maçı olabileceği gibi, fakat fener maçı bjk için iyi değil kötü bir örnek çünkü o kötü fenerden kendi sahasında 2 gol yiyen bir takımdan bahsediyoruz. Haftaya çok rahat bir galibiyet alacağız. Çünkü beşiktaşta büyük takım havası kalmadı. forma daha maç kazanamıyor. 3 günde bir maç yapan takım olarak çok da kötü değiliz inan

Yorum

İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence tam tersi taraftarın her maç için yeneceğiz ezeceğiz coşkusunu hissetmesi lazım ve bunu tribünlere de yansıması lazım böylelikle.
                      Dediğiniz şeyi futbolcuların düşünmesi gerekli aksine taraftar hep o havada olmaı gerekir her maç için.
                      Tribündeki Taraftar tabiki farkli olmali. Biz Tribünde degiliz yanliz.

..
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Tribündeki Taraftar tabiki farkli olmali. Biz Tribünde degiliz yanliz.

..
                        Valla ben tribünde olacağım Olmasam da aynı coşkuyu hissederdim.Demek istediğim dediğin şey futbolcu ve teknik heyet için geçerli, taraftar bu konuda kendisini sınırlamasına gerek yok.

Yorum

..
                          O ne demek yahu. Avni Aker'de derbi maçına çıkacağız farkındaysanız. Trabzonspor bu maça tam konsantre çıkacak ve Beşiktaş'ı yenecek. Geçen sene 6 derbinin 5'ini kazanıp nasıl şampiyon olduysak bu sene de olacağız. Konu takımların durumuysa biz Beşiktaş'tan daha iyi bir takımız. Gereksiz yere kendimizi küçümsemek bir anlam ifade etmiyor. Aksine böyle bir imaj yaratmak onları cesaretlendiriyor.

Ayrıca bu derbilerin gerekliliğidir. Her zaman iddialı olacaksın, iddialı konuşacaksın. Kendine de güvenmek zorundasın. Ne taraftar tırsacak, ne de başka biri. Şuan tırsması gereken, Avni Aker deplasmanına çıkarken bir yandan da aklında 4 gün sonraki Maccabi deplasmanı olacak olan Beşiktaş oyuncusu ve taraftarı.

Inter karşısında mağlup olursak, bu maça konsantrasyon daha da tavan yapacaktır. Kaldı ki Inter'i yine yenebileceğimize, en kötü beraberlik alacağımıza sonuna kadar inanıyorum. Siz de inanın, inanın ki futbolcu da inansın.

Inter'i yenersek ise o moralle, o güvenle yine Beşiktaş'ın Avni Aker'den çıkması çok zor olacaktır. 2 kere 2 dört. Trabzonspor bu maçta her şeyini ortaya koyacak, koymak zorunda. Sezonun ilk derbisi, bir anlamı olmalı sonuçta, öyle değil mi?

Bu arada ben hiçbir zaman kesin konuşmadım, konuşmam da. Hatta burada yenileceğiz, puan almamız zor dediğim pek çok maç olmuştur, ama onlarda bile galibiyete inanmışımdır. Bu maç için de ben kesin konuşmuyorum. Sonuçta derbi, herkesin bildiği gibi her zaman için zorlu olmuştur, olacaktır. Ben sadece Trabzonsporluluğunun gereği olarak iddia ediyorum. Güveniyorum. Israr ediyorum.

Burası Trabzon'sa buradan çıkış yok.
                          -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            BJK'nin takım oyunundan çekincem yok ama Quaresma ister istemez bir endişe oluşturuyor. Unutmayalım ki geçen sene ligde oynadığımız iki BJK maçında da Quaresma yoktu. Kupada bir oynadı şovunu da yaptı...
                            evet kupada quaresma nın karşısında tayfun vardı bide ferhat.

gerçekten gösterdi gücünü quaresma

Yorum

İlk olarak Cihan Ucar 29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pazar günü bjkda kim sari kart görürse sari kart cezalisi oliyor??
                              Sadece Quaresma...

İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evet kupada quaresma nın karşısında tayfun vardı bide ferhat.

gerçekten gösterdi gücünü quaresma
                              Ha Cech ve Celustka olursa Quaresma'yı kilitler diye bir iddiada mı bulunuyorsun? Quaresma bir takım oyuncusu değil ama günündeyse bizim Yattara gibi tek başına takımı taşıyabiliyor...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

Simao ve quaresma formsuz umarım adamları canlandırmayız....
                                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X