Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bejeke maçlarında diğer maçlarda olduğu gibi konsantre olamıyorum birde dün trt de eski maçları izlerken bişeye dikkat ettim çok güzel oynadığımız çok pozisyon bulduğumuz maçlarda bile yenilmişiz bunlara şansımız tutmuyor adamların 3 pozisyonu var 3 de gol olmuş biz pozisyon üstüne pozisyon bulmusuz ama atamamışız en son ernstin attığı maçı hatırlıyorum öle ama bu akşam için herşey bizim lehimize gerçekleşir umarım.
    Şansımız tutmuyor diye bişey yok. Sadece son dönemlerde biraz ters gelmişler. Genel tabloda ligde biz onlardan daha fazla galibiyet almışız aramızdaki maçlarda...
    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bejeke maçlarında diğer maçlarda olduğu gibi konsantre olamıyorum birde dün trt de eski maçları izlerken bişeye dikkat ettim çok güzel oynadığımız çok pozisyon bulduğumuz maçlarda bile yenilmişiz bunlara şansımız tutmuyor adamların 3 pozisyonu var 3 de gol olmuş biz pozisyon üstüne pozisyon bulmusuz ama atamamışız en son ernstin attığı maçı hatırlıyorum öle ama bu akşam için herşey bizim lehimize gerçekleşir umarım.
      evet 2 sene önce 54 . dakkada bejeke ilk şutunu ernst attı. gol oldu. belkide bu ernst in attığı ilk ve son goldur. bizim öyle ilginç istatistiklerimiz vardı. avni akerde
      ilk golünü atanmı ararsın
      ilk kez kaleye geçip penaltı kurtaranmı ararsın
      attığı tek şut gol olanmı ararsın
      hepsi vardır

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bjk liler maçı Trabzonlu Gençler arasında izlicekmiş.Çok büyük tehlike valla Allah göstermesin yenilirsek ne olcak
        Bu kararı verdilerse bunun da sonucunu düşünmeleri lazım.Ben olay çıkacağını sanmıyorum.
        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Bu aksam tribünler dolacakmis,bu güzel bir haber.

Taraftarimizla tekvücut olursak takimin isi cok daha kolay olacak.

Bu aksam güzel bir derbi galibiyeti alip moral bulmaliyiz.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Çok önemli bir mücadele inşALLAH yeneceğiz haydi Trabzonsporum
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Ceza düşürülmesi çalışmaları beni futboldan soğuttu,bjk ile maç yapacağız ne hırslanabiliyorum,ne şampiyonluk,ne 3 puanı alırsak yerimiz neresi olur sıralamada hesabı yapabiliyorum.Sen bana şifa ver yarabbi,sen beni normale döndür yarabbi
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• hic bi druba karsi yakinligim yok ama bu "deplasmana gitmeme" mevzusu hakkinda bi yorumum olacak.
                ne deplasmana gitmesi ya.. sizler Trabzon'u halledin orayi doldurun buralari dusunmeyin.. bize her yer trabzon.. oradan buraya zahmet etmenize gerek yok.. her yerde yeterli trabzonlular mevcut

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ne alakası var. trabzon ile bursayı kıyaslaman abes. ayrıca türkiyede ki tek şehir takımı trabzonspor. trabzonda herhangi bir taraftarın şov yapmasına musade etmemeli sen şimdi şampiyonluk kutlamasıda yapsınlar dersin. ama biz o şehirde kimseye bunu yaptırmadık şimdiki gençlerde acayip bir yumuşaklık var . trabzonda yaşayan öğrenci vs herkimse trabzonda yaşamanın bedelini ödemeli ne işi var havaalanında şov yapıyor. gitsin maçını izlesin. ne güzel aralarınada alacaklar ki bence doğru bir düşünce. ama olayı şova dönüştürmek yanlış. sonra onları çağıranlar sorumlu olur.
                  tamamen gerici ve düm düz bir mantık
                  Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
                  18.11.2009

Yorum

• Burak'tan yine gol bekliyorum inşallah...
                    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• beyler beşiktaşa yakın bir yerde nerede maç izliyebilirim varsa birileri beraber izliyelim

Yorum

• İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        beyler beşiktaşa yakın bir yerde nerede maç izliyebilirim varsa birileri beraber izliyelim
                        Trabzonlu gencleri bulursan bjk lilere yakin olursun,carsi ile beraber maci izleyeceklermis.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• iyi nasıl bagırılır ogrensınler o zaman bşzşmkiler anlamıyor bu ısten

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TG deplasmanlara gitmiyor şakasını kim yaptı burada.
                            ben yaptım.stant up yaptım.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• şimdi bu forumda TG'nin davranışına genel tepki nedir ? Hayır Bmn yapsa çok güzel olay olurdu muhtemelen bence samimiyeti gösterecek çok önemli adım eğer başarılabilirse.. ters tepme olasılığı da yok değil..

Yorum

• İlk olarak Joacivil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                beyler beşiktaşa yakın bir yerde nerede maç izliyebilirim varsa birileri beraber izliyelim
                                İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonlu gencleri bulursan bjk lilere yakin olursun,carsi ile beraber maci izleyeceklermis.
                                ççç ççç ççç ççç

Bu konunun çok uzatıldığını düşünmekle beraber , kahkaha atmaktan geri kalamadım

Harikasın Cafer Abi
                                Twitter Adresim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X