bu sezon yine dayanamadım ilk kez maç izleyeceğim. hayırlısıyla kazanırız inşallah
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
kim dedi????????İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk gibi dev bir takımı ağırlamanın heyecanıymış hadi ordan...
Yorum
-
nesi korkutuyor seni renktaş ?İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadroları beni korkutuyor.
korkması gereken biri var ise onlardır biz değil , sıkma canını ...McLas was Here
Yorum
-
Futbol sadece oyundur. Baska taraftarla disarida kavga etsen ne yazar. Futbolcu etkilenmez. Ben destekliyorum beraber maca girmeyi. Ama mac baslayinca ayri. Iceride baski kuracaksintut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
şu futbolcuların sahaya pankartla çıkma işi sadece bana mı saçma geliyor. hadi pankartla çıktın, şimdi tekrar girdiler içeri iki takım birlikte çıkıyor, nasıl bir saçmalıktır bu.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
Lig tv spikeri melih galiba..İlk olarak Ahmet Selvi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekim dedi????????
ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum