Tribünlere rakip takım seyircisinin alınmasını doğru bulmuyorum. Çünkü bu ülkede bu ve bunun gibi tepkiler asla sonucu değiştirmez. Değil 30, 300 beşiktaşlı girse tribünlerimize yine de hiç bir şey değişmeyecek. Bu yasağın çıkma sebebi bana kalırsa sadece ama sadece Trabzonspor-fener maçlarıdır. Geri kalan maçlar da bir aksilik zaten olmaz, olmuyordu da...
Ey TG
mac içinde bjk li bir futbolcu olaki tribüne densiz bi hareket yaptı...
macın atmosferiyle tüm stad bjk ye küfür ederken ...siz Trabzonsporlulugun gerektirdiği
tepkiyi ortaya koyacakmısınız ...
yoksa misafir edeceğiniz 30 kişiye sirinlik yapmak için ...
kendi insanınızı ıslıklayıp susturmayamı calısacaksınız ..?
aslında cevap belli bkz: 2010-2011 18. hafta Avni Akerde ankaragücü macı... :@
hee diyeceksinizki.. ozaman selcuk ada tepki göstermeyelim... acıkcası benim gözümde bir kurusluk bile degeri yok artık selçuk beyin... onun için ıslıgımı bırak suratına tükürük atmaya deymeyecek kadar basit birisidir benim için...
egemene tepki gösterirsen bursalılardan ne farkın var.....
aynen katiliyorum soylediklerine renktas biz zaten egemeni bedava aldik bizdede parlamadi bu adam esas ayibi bizim yonetim bursaya yapti egemeni ayartarak bursa buldu adami parlatti bedava bize geldi ben kesinlikle egemene kizmiyorum adam zaten karektersiz asil bu karaktersizleri butakima alanlari sorgulamak lazim
hani bizde bi soz vardir benim icin baskasini satan yarin bir baskasi icinde beni satar
bu is bukadar basit
Ne icraat yaptınız ki? bedava bilet almaktan başka( sana demiyorum sen almamış olabilrsin) Suat Kılıç'a Bayraktar'a ''yaklaşmaktan'' başka
Sanane kardeşim bu biletlerin parası ödenmedi mi klube ? Babalarının hayrına mı verdiler ?Ben bu biletleri alıp vitrine mi koydum ?
Harbi işinize bakın ya...
Trabzonsporun dostu bu ligde yok benim gözümde karadeniz takımları da dahil,hele hele istanbullular hiç değil.Bu dost ayaklarını geçin gsninde bjkninde zamanında ne naneler yediklerini hepimiz biliyoruz saydırmayın burda bana,onlar birbirlerinin düşmanı gibi görünürler ama hiçbir zaman birbirlerinin kötülüğünü istemezler.
Yorum