Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kısmet olursa bir gün böyle bir çalışma yaparım belki. Tümel bir sorun küfür konusu.

Not: Uzman değilim ama Sosyoloji mezunuyum.
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      özellikle stada gelecek taraftarlar için söylüyorum şu dostluk muhabbetlerinden kurtulsunlar ve derbinin hakkını verecek şekilde gelsinler.maç geldi çattı ve hala daha bu forumda kadro yazmaya bile geçilmemiş.

iste kadro , yedektede henrique,adrian,volkan sen gibi adamlar var,
      saha icinde paramparca edecez besiktasi

Yorum

• Egemende ne futbolcuymus be, sanirsiniz hint kumasi.

Egemen disinda baska sorunumuz yok mu simdi bizim?

Macta kayseri maci gibi tezaruhat olsun (pozitif anlamda), benim icin yeter. Kimseye küfür edilmesin, protestoyada gerek yok. Herkes görevini yerine getirse yeter. Senol Günesin dediklerini hic mi anlamiyorsunuz?

Yorum

• İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kısmet olursa bir gün böyle bir çalışma yaparım belki. Tümel bir sorun küfür konusu.

Not: Uzman değilim ama Sosyoloji mezunuyum.

Allah yardımcın olsun... Türk milletinin temel sorunudur aslında bu küfür...

merakla bekliyorum şimdiden...
          Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• onu bunu bilmem kargalara en az 3 atmamız lazım...
            Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• yüklenmeyin cendelsahinov kardese....

haksiz degil dedikleriyle...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Egemen bu takımdan istanbula kaçtı. İhanet etti bu kadar basit. Profosyonel numaralarına kimse yatmasın. Nasıl geldiği de umrumda değil. Sahada yaptıkları karşılığı çatır çatır parasını aldı. Ama şike karşısında bir şehrin kalbi kararırken, o istanbula kaçmaktan geri durmadı. Biz de bunun karşılığını vermeliyiz. Bu kadar basit.
                İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kimse hatırlamıyor sanırım o günleri. Karabükten bir gece yarısı dönüyoruz. Saat 1-2. Biz gene de olsun çocuklar mücadele etti ulan diyoruz.

Selçuk Egemen kalırsa bir daha yaparız diyoruz. Hem delikanlı çocuklar, biz bu acıyı yaşarken bırakıp gitmezler diyoruz. Bu haksızlıkları gördükten sonra gitmezler istanbula diyoruz.

Çok geçmiyor, paşalarımız şehirden kaçıyor. Sahada mücadele edebilirsin, o senin aldığın paranın karşılığıdır. Ama saha dışındayaptıkların adamlığını gösterir.

Takım çökerken resmen kaçtılar. Pişman olmalılar, olacaklar da. Her türlü protestoyı kabul ederim.
                Ben de aynen ve aynen böyle düşünüyorum .
                Egemen olayını kapatsak iyi olur .
                Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yüklenmeyin cendelsahinov kardese....

haksiz degil dedikleriyle...
                  Kendine göre haklı olması hakaret etme, hele ki başka bir Trabzonspor taraftarına hakaret etme hakkı vermez.
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Yine bazı şeyleri insanca konuşamamışız anlaşılan , bir kaç gündür düşünüyorum bu egemen konusunu.

Bence yapılması düşünülmesi ve uygulanması gereken şudur ;

Egemen Trabzonspor forması giyerken başka bir takımla anlaşarak yanlış yapmıştır , Trabzonspor taraftarı olarak egemenin yanlış yaptığını bilmeliyiz , ancak egemenin oynadığı takım Trabzona geldiğinde egemene küfür etmememiz gerektiğini düşünüyorum.

Fakat bu düşüncem egemene duyduğum bir acıma duygusundan değil , en son bursa küfür etti egemene , ne oldu o gerginlikle egemen daha enteresan daha iyi daha motive oynadı hatta kırmızı kart bile gösterttirdi , bursalı oyuncular bile kendi taraftarının gazına geldi.

Ya ben takımımın oynayacağı maçtayım , bu küfürün etki ettiğini biliyorsam edilmesini mantıklı bulmam , ha normal şartlarda küfürü hak ediyordur hemde sonuna kadar , selçukta öyle enginde öyle , ama gerek yok yani çok darlanıldıysa maç çıkışında efendi efendi gidersin bu futbolcular şehri terkederken küfür edersin olur biter , illa olayı stada taşımaya gerek yok git hava alanına felan küfür et oda karşılık versin neden desin sen de bu yüzden bir daha söv bence bu daha mantıklı ve daha etkili.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Arkadaslar bizim yapimiz malesef öyle, topcu gitmis niye gitmis, takim yenilmis niye yenilmis vs. bunlari cok abartiyoruz.

Almanyada liginin taraftar yapisini örnek almaliyiz. Böyle seyleri hicbir zaman mesele yapim takinti haline getirmezler.
                      Adam gibi maci izlerler desteklerler ya sevinirler yada üzülürler, bitti.

Iki sene önceydi galiba, bortmund 3 mac üst üst e mac kaybetmis.

4. mac stad yine 80.000 kisi. !!!!!

Yorum

• Genel bir algı var. Stada gidersin küfür duyarsın, nette gezinirsin küfür okursun, youtube'da video izler altındaki yorumlara bakarsın hep küfür, hakaret.

Eleştirmeyi bilmiyoruz ki. İnsana insan olduğu için değer vermemekten kaynaklanıyor bu. Küfredenin, dayılık yapanın, bas bas bağıranın 'mert'lik yaptığı çocukluktan beri çevre tarafından empoze ediliyor bizlere. İnsanları takdir etmek, iyi yönlerini görmek, alkışlamak 'erkekliğe' sığmıyor. İlla ki küfredeceğiz.

Bir maç başlığında bile yok yere hakaretler, küfürler, kanından şüphe etmeleri okuyoruz. Allah ıslah etsin hepimizi.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Haksiz.

Egemeni protesto ekmek isteyen tüm düsünceler haksizdir. Bitti!

Neden mi?

Maca Egemen icin gidilmiyor, Trabzonsporumuz icin gidiliyor. Görevimiz takimimizi desteklemektir. Ha mactan sonra, internette, disarda Egemen icin ayri bir protesto olur, ama 90 dakkamizin bir dakkasini bile karsi takim icin degil, bizim icin harcamamiz lazim.

Lütfen uzatmayalim artik bu konuyu. Meseleyi kan davasina dönüstürmeyin!
                          En son leavemealone tarafından düzenlendi; 25.11.2011, 22:57.

Yorum

• Şikeciler 1 puan daha buldular.

Onları tepelerde yalnız bırakmak olmaz.

Ne yap et, 3 puanı al demiştim Kayseri maçında. Bu maç için de aynısı geçerli. Başka bir ihtimal yok.

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Egemen protesto edeceğine meclisi etsek , en büyük şikeyi onlar yaptı.

9 ayda hangi yasa değişti bu ülkede.
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şikeciler 1 puan daha buldular.

Onları tepelerde yalnız bırakmak olmaz.

Ne yap et, 3 puanı al demiştim Kayseri maçında. Bu maç için de aynısı geçerli. Başka bir ihtimal yok.

Belediye (3) Eskişehir (3) Gençler (1)

Bu 3 maçı yürüye yürüye, 7 puan kazandı.
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X