Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    beşiktaşlı ibrahim toraman orta alana yakın oynayacakmış.akşama eğlence var eğlence
    Güzeldi abi bu
    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Tribünler içinde bölücülük yapmakta üstünüze yok.
      Yazıklar olsun.

Yorum

• ''Beşiktaşlı Genşler Delije Shever..''

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Akşam kale arkasında Siyah-Beyaz kaşkol şov olursa hiç şaşırmayın!
          34.dakikada da özel sov olabilir.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ruyamda gordum yeniliyoruz kesin en iyi beraberlik galibiyet imkansiz

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Alanzinho 2.yarı girmeli. iyi dediğimiz inter maçının bile ilk yarısında dökülmüş ikinci yarı iyi oynamıştı.

Adrian da son 20 dk oynasın. ilk 11 de başlamayı kaldıracak fizik yok. boşa harcamayalım 1 kişilik hakkımızı.

Volkan Şen sahada olmalı.
              katılıyorum
              Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Ales Sınavından çıktım Vefa'daydım..
                kapıda 61 plakayı görmenin mutluluğu tam geçmemişti ki
                Aksaray'da başka bir arabanın ön koltuğunda Bordo-Mavi atkıyı görünce..
                İnanılmaz mutlu oldum...

Maça gelince umarım iyi futbol oynarız..
                Başarılar Trabzonspor..
                ölümüne trabzon !

Yorum

• Bu yapılan hareketlerden etkilenip kararlarını değiştirecek yönetici var mı Türkiye de?

TG nin yaptığı çok antipatik ve çok gereksiz bir davranış olmuş....

sonuç alınsa tamam da ... sonuç alınamayacağını bile bile kendimizi rezil ediyoruz...

daha çok reklam kokan hareketler gibi duruyor... Allah ıslah etsin...
                  elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Kurban olayım sevmediğimiz Bursaspor taraftarına.. Adamlar kayıtsız şartsız takımlarını savunuyorlar, hiç böyle muhabbetlere girdiklerini görmedim senelerdir buradayım.

Yorum

• İstanbuldaki son maçda yapılan tezahuratları hatırlıyorumda bunlara değermi acaba

Yorum

• Ben Trabzon'sam o şehirde bırak başka takım taraftarı görmeyi başka takımın adı dahi geçmemli sokaklarda.Belki bugün BJK taraftarlarını aramıza alma kararı örnek, güzel bir davranış.Ama istemiyorum işte güzel bir şey de olmasını istemiyorum.Orası Trabzon!Her şeyi geçtim Trabzon'da rakip takım hatta İstanbul takımının formasını giymek de nedir?!
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Amokachi'li dönemi hatırlıyorum da Beşiktaş'ın..
                          Hep bizi yenmişlerdir..
                          Tabir-i caizse ''Yırtıcı forvet'' lakabı en çok yakışan kişidir..
                          ölümüne trabzon !

Yorum

• 7-1 5-0...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Amokachi'li dönemi hatırlıyorum da Beşiktaş'ın..
                              Hep bizi yenmişlerdir..
                              Tabir-i caizse ''Yırtıcı forvet'' lakabı en çok yakışan kişidir..
                              Lig maclarinda bizim daha cok galibiyetimiz var,onu da hatirliyormusun?

Ezikler diyoruz istanbul takimlarina ama bazilarimiz onlardan farksiz degil....
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Trabzondaki en sağlam ve en sevdiğim grup olan TGnin büyük lideri sevdiğim kişikik Jan Mari davamıza ihanet etmiştir
                                Sadece Trabzonspor !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X