Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Aleyna Yemenici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Q7'nin peşine takalım bütün defansı. Herif topu ayağına geçirince affetmiyor.
    Nerde ya ? Quaresmayi Ronaldo saniyorlar.Adam 0.Bisey yaptigi yok.
    1-2 Adam geciyor beli ama yattara 4-5 geciyordu.
    Yattaradan iyi degil bu Adam.
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Yattarada iyiydi ama bizim takımda Q7'nin çelmelerine cevap verecek kadar güçlü bir savunma yok malesef.

Yorum

• celustka ve cech var.quaresmanin oynamasi iyi.Takima hic yardim etmiyor.
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Q7'i dünya yildizi yaptiniz ya, helal olsun. Q7'nin celmeleriymis ahahaha.
          #BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Başarılar Trabzonspor'um...

Tribünlere rakip takım seyircisinin alınmasını doğru bulmuyorum. Çünkü bu ülkede bu ve bunun gibi tepkiler asla sonucu değiştirmez. Değil 30, 300 beşiktaşlı girse tribünlerimize yine de hiç bir şey değişmeyecek. Bu yasağın çıkma sebebi bana kalırsa sadece ama sadece Trabzonspor-fener maçlarıdır. Geri kalan maçlar da bir aksilik zaten olmaz, olmuyordu da...
            Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Ey TG
              mac içinde bjk li bir futbolcu olaki tribüne densiz bi hareket yaptı...
              macın atmosferiyle tüm stad bjk ye küfür ederken ...siz Trabzonsporlulugun gerektirdiği
              tepkiyi ortaya koyacakmısınız ...
              yoksa misafir edeceğiniz 30 kişiye sirinlik yapmak için ...
              kendi insanınızı ıslıklayıp susturmayamı calısacaksınız ..?
              aslında cevap belli bkz: 2010-2011 18. hafta Avni Akerde ankaragücü macı... :@

Yorum

• beşiktaş taraftarndan daha çok abartıyoruz q7 yi, işin garip tarafıda bu.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  beşiktaş taraftarndan daha çok abartıyoruz q7 yi, işin garip tarafıda bu.
                  Katılıyorum.
                  Tamam çok iyi de oynayabilir ama bu adam bu sene ne yapmış yahu?
                  Hangi maçta iyi oynamış?

Yorum

• Q7den falan korkmayın. Hikaye daha bir golü bile yok. Bu arada kesinlikle Egemen protesto edilmeli.
                    7

Yorum

• İlk olarak cendelsahinov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Q7den falan korkmayın. Hikaye daha bir golü bile yok. Bu arada kesinlikle Egemen protesto edilmeli.
                      niye ne yapmış egemen ?
                      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• egemene tepki gösterirsen bursalılardan ne farkın var.....
                        Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• hee diyeceksinizki.. ozaman selcuk ada tepki göstermeyelim... acıkcası benim gözümde bir kurusluk bile degeri yok artık selçuk beyin... onun için ıslıgımı bırak suratına tükürük atmaya deymeyecek kadar basit birisidir benim için...

ıslaıklarsan kendini bir nimetden sayar bu sefer
                          Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            egemene tepki gösterirsen bursalılardan ne farkın var.....
                            aynen katiliyorum soylediklerine renktas biz zaten egemeni bedava aldik bizdede parlamadi bu adam esas ayibi bizim yonetim bursaya yapti egemeni ayartarak bursa buldu adami parlatti bedava bize geldi ben kesinlikle egemene kizmiyorum adam zaten karektersiz asil bu karaktersizleri butakima alanlari sorgulamak lazim
                            hani bizde bi soz vardir benim icin baskasini satan yarin bir baskasi icinde beni satar
                            bu is bukadar basit

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne icraat yaptınız ki? bedava bilet almaktan başka( sana demiyorum sen almamış olabilrsin) Suat Kılıç'a Bayraktar'a ''yaklaşmaktan'' başka
                              Sanane kardeşim bu biletlerin parası ödenmedi mi klube ? Babalarının hayrına mı verdiler ?Ben bu biletleri alıp vitrine mi koydum ?
                              Harbi işinize bakın ya...
                              Trabzon'un gençleri yollara düştü.Sokaklara sığmıyoruz senin peşinde...

Yorum

• Trabzonsporun dostu bu ligde yok benim gözümde karadeniz takımları da dahil,hele hele istanbullular hiç değil.Bu dost ayaklarını geçin gsninde bjkninde zamanında ne naneler yediklerini hepimiz biliyoruz saydırmayın burda bana,onlar birbirlerinin düşmanı gibi görünürler ama hiçbir zaman birbirlerinin kötülüğünü istemezler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X