İlk olarak Sefa tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Beşiktaş
Daraltma
X
-
Egemeni rahat birakin arkadaslar, bize bonservissiz geldi 3 sene cok iyi katki yapti her mac tekmeye kafasini koydu ve bunu son maca kadar yapti. Biraz mantikli olun ya adam futbolcu Trabzonsporlu degil ya! Bende devamli ayni isyerinde calismadan hoslanmam mesela, 2-3 sene maximum calisip isyerimi degistiririm ama her ayrildigim isyerindekilerle devamli konusurum, zamanim oldukca yanlarina ugrayip bir kahvelerini icerim hatta istesem tekrar onlarla calisirim.
Rahat birakalim Egemeni takimimizi destekliyelim sadece yeter.Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
Bence egemen bizde oynadığı sürece,elinden geldiği kadar işini doğru yapmış,aldığı paranın hakkını vermeye çalışmıştır..
Eğer tribünde,taraftarlığın hakkını veriyorum,sonuna kadar elimden geldiğince takımı destekliyorum,90 dk. sesim çıktığı kadar bağırıyorum diyen renktaşlarım varsa buyursun protesto mu ediyolar napıyolarsa yapsınlar.Hiç itirazım olmaz,saygı duyarım..
Ama lütfedip mabadını koltuktan kaldırmadan,tiyatro izler gibi maç izleyen sevgili renktaşlarım da önce kendilerine bi sorsunlar,egemen kadar emek sarfettimmi bu takım için diye..
Neticede bunlar işin magazin kısmı,duygusal kısmı..Biz aslanlar gibi oynayıp beşiktaşı yenelim,3 puanı alalım gerisi hikayedir..Hayat; TEK başına mücadele sanatıdır
Yorum
-
-
Bjk forumuna göz attım da..Adamların bu taraftar Trabzonspor'a yakışmıyor diye genel bir kanıları var.İnter ma.çında bile gerekli katkıyı yapamadığımızdan bahsediyorlar.Bence de haklılar. Tuncay Bekiroğlu'na da taraftar hakkında bir projeniz varmı diye sorduğumuzda ben ilgilenmiyorum demişti.Yazık ya..Yönetimin tribünlere el atması şart.Bence bu konuda bir çalışma yapmamız lazım..Bir taslak hazırlayıp yönetime mail atalım..Olaya SEYİRCİ kalmayalım ve TARAFTAR olalım...İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ
Yorum
-
İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemeni rahat birakin arkadaslar, bize bonservissiz geldi 3 sene cok iyi katki yapti her mac tekmeye kafasini koydu ve bunu son maca kadar yapti. Biraz mantikli olun ya adam futbolcu Trabzonsporlu degil ya! Bende devamli ayni isyerinde calismadan hoslanmam mesela, 2-3 sene maximum calisip isyerimi degistiririm ama her ayrildigim isyerindekilerle devamli konusurum, zamanim oldukca yanlarina ugrayip bir kahvelerini icerim hatta istesem tekrar onlarla calisirim.
Rahat birakalim Egemeni takimimizi destekliyelim sadece yeter.
Aynen öyle.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
ben o maçtaydım beşiktaş taraftarının maça karşı hiçbir olumsuz tavrı olmadı hatta bizim taraftarın o kadar küfür etmesine ramen olmadı. şenol hocaya o davranışı yapan daha sonra ortaya çıktı fenerli bir şıllık beşiktaş bizim maçta trabzona çelme takma amacı ile bir futbol asla oynamadı. yenebilse yeneceklerdi. ama beraberliğe yatıp çirkef yapmadılar. taraftarda yapmadıİlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegecen yıl hocamıza küfür edip,ayakkabı fırlatan ve her maçta bize küfredenlerle kolkola maç izleyeceğiz hee oldu başka?
Yorum
-
Gecen yıl etmemiş olabilir ondan önceki maçları hatırlayın açın youtube dan videolara bakın yemişim bjksini..İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben o maçtaydım beşiktaş taraftarının maça karşı hiçbir olumsuz tavrı olmadı hatta bizim taraftarın o kadar küfür etmesine ramen olmadı. şenol hocaya o davranışı yapan daha sonra ortaya çıktı fenerli bir şıllık beşiktaş bizim maçta trabzona çelme takma amacı ile bir futbol asla oynamadı. yenebilse yeneceklerdi. ama beraberliğe yatıp çirkef yapmadılar. taraftarda yapmadı
Yönetimi,partileri,m.vekillerini protesto edeceklerine deplasman yasagını protesto ediyorlarEn son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 25.11.2011, 16:54.
Yorum
-
Protesto edilecek onca şey varken 'deplasman yasağı' mı konuşuluyor, ilginç. Bjk'li taraftarlarla birlikte maç izlemek de herkesin hoşuna gitmeyebilir, bakarsınız federasyona 'yasak' için haklı sebepler çıkar; şahsi fikrim bunlara hiç gerek yok.Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
işi başka yerlere çekmeyin bize yıllarca etmediği küfür kalmayan Rizeyle de izledik ve izleyeceğiz ,evet izleyeceğiz itirazın mı var laf değil icraat üretiyoruz#deplasmanımadokunma ortalığı galeyana getirmeye gerek yok amacımız belli deplasman..İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegecen yıl hocamıza küfür edip,ayakkabı fırlatan ve her maçta bize küfredenlerle kolkola maç izleyeceğiz hee oldu başka?En son Mustafa K. Demirbaş tarafından düzenlendi; 25.11.2011, 17:13.
Yorum
-
Zaten deplasmanda gruplara bişey olmazki , böyle senin benim gibi adamları sıkıştırırlar , yaşı varmış , hanımı çocuğu varmış ,Allah yarattı demezler...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum