Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kötüde oynasak kaybetmiyoruz bu bile bizim büyük takım olduğumuzu kanıtlar. Önümüzde çok önemli maçlar var. Bunlardan en az kayıpla sıyrılırsak olası bir elenme durumunda (Avrupa'dan bahsediyorum) tek kulvar lig kalıyor ve rahat bir şekilde maçlarımıza devam edeceğiz. Ondan sonra daha güzel oyun oynar bu takım. Devre arasında gönderilmesi gereken oyuncular var bunları hepimiz biliyoruz.. Onların gönderilip 1 forvet 1 defans ve birde yaratıcı ortasaha transferi ile şampiyonluğu kovalarız. Olmadı gelecek senenin takımını devre arasında kurmuş oluruz.

Demek istediğim bir takım hem avrupada hem ligde aynı başarıda gitmesi gerçekten zordur. En yakın örnek İntere bakın.. İyiler avrupada ama liglerinde bizden çok çok kötü durumdalar. Zamanında bjk fbb gs avrupada oynarken ligde o kadar iyi değildi. Bursa gecen sene ne yaptı? Her 2 kulvarda da döküldü şampiyon gibi oynamadı. 2 kulvar zordur. Oyuncuların aklı hep diğer tarafta olur maçlarda.Biraz anlayış..
    En son SALDIRAY tarafından düzenlendi; 19.11.2011, 08:58.
    Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• takmayın kafanızaaa... mersini düşürecekler biz yine alacağız 3 puanı.. sıkıntı yokkk
      Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• idman yapmak içinde taa mersine gidilmez o kadar yol tepmişsin a oynada al 3 puanını bu kadar kötü oynadığımız maç çok azdır. pozisyonsuz maç bitirdik

Yorum

• İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          macı izleyecegim için kazanacagımızı pek sanmıyorum kazanırsakda 90+2 de atar kazanırız... izleyecegim artık izlemeye izlemeye artık sıkıntı geldi banada totem yapıp özetlerle idare ediyorum.. yine izlediğim halde puan kaybedersek bir daha canlı mac izlemeyecegim...

İlk olarak samet güven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Üstat bu yapılır mı bize

takipteyim...

ilbeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu beraberliğin sorumlusu sensin

ben totem yaparken donumu bile değişmiyorum be yawççç

tamam ben sorumluyu buldum. ( gücenmece yok)
          Oscar CARDOZO
          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Muhalif;1918149850[B tarafından gönderildi
            ]* Burak hedef forvet değil, olmamalı. Bir an önce de gol krallığı yarışından vazgeçmesini temenni ederim. Yoksa ligin ilerleyen günlerinde Burak'la sorunlar yaşayacağız. Halil en uçta, Burak sağda, Henriqe solda en ideal kurgu mevcut kadroda bence[/B].
            * Bence bu maça çok daha yedek ağırlıklı kadroyla çıkabilirdik. Zira as kadrodaki oyuncular maç seçiyor. İyi rakibe iyi oyun, zayıf rakibe kötü oyun. Volkan-Sapara-Henriqe-Aykut falan 11 de olabilirdi yani.
            * Adrian'dan ümidi kesmek üzereyim. Tomas Jun gibi bir kazık olmasından korkmaya başladım.
            * Kanatlar tamamen sıfır, hiç çalışmıyor. Hoş çalışsa da ortaları değerlendirebilecek forvet tipi yok elimizde şu an. Ama yine de kanatlardan hücumu genişletme bile denenmiyor doğru dürüst. Tüm oyun planımız göbekten ve defans arkalarına atılan toplar. Bu sistemi de rakipler çözü artık.
            * Mersin taraftarına teşekkür ediyorum buradan. Güzel bir pankart açtılar ve karşılıklı Mersin-Trabzon tezahüratları yapıldı. Belki de hiç küfür duymadan bir staddan ayrıldım ömrümde. Her iki taraftar da gayet iyiydi bugün. Biz epey ıslansak da yine de sesimizi duyurmaya çalıştık işte.
            * Önümüzdeki maçlara bakıyoruz
            ilk paragrafına şiddetle katılıyorum. burak bu sene oyuna katkıda bulunmuyor sadece gol atıyor. ama geçen sene sağ açıktayken hem oyuna hem takıma katkı yapıyor ayrıca golde atıyordu.
            Oscar CARDOZO
            İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
            Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İleri üçlü sistemi barça gibi yani geçen sene ki hucum hattımız gibi olmalı. Burak tek forvet oldukça işimiz kolay değil.

Burak-------------Henriue
              --------Halil

şeklinde dizilmesi lazım. Burak ve henrique açıklarda olmalı
              Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• burak ta eleştirildi ya pes yani!...serkan'ı çok beğenmem fakat adrian'ı gördükçe kimseye kızamıyorum...
                poetricus

Yorum

• Burak çok isteksizdi sanırım sakatlığınında etkisi vardı.Alanzinho bir çok pozisyonda gerekli pasları atamadı , Volkan ve Adrian ile başlasak bence çok rahat yenebilirdik.
                  ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Lider Fb en az hakemlerle 3,4 maç kazandı,Sadece Türkiyede mücadele ediyor.
                    Çok fazla desteği var,Medya desteği var,Taraftar desteği aşırı fazla,Fenerasyon yanında hazır ve nazır,Siyasiler FB nin yanında,Hakemler hala FB den korkuyor,
                    Anadolu Takımlarında bir sürü FB yalakası Yönetici başkan var.Kulüpler birliği Başkanı Tüpçü "Görevim Fb markasını korumak" diye kendini FB ye adamış durumda Buna rağmen adamlar bir kaç maçını hakemle kazandı ve kötü oynuyorlar, Tahkim 6-1 PDFK 4-3 fenerli
                    Trabzonspor FB nin Şuan 1 puan gerisinde
                    Medya desteği yok,Hakemler biçiyor,Fenerasyon ceza kesmek için Fırsat kolluyor,
                    Ligde mücadele,Şampiyonlar liginde Mücadele Yinede Kötü durumda değiliz
                    Ligde 2.sırada Şampiyonlar liginde Gruptan Çıkacak pozisyondayız.
                    Ama Şunuda gördükki Bu takımın Taraftar desteğide Yokmuş
                    Herkes Teknik direktör,
                    Herkes Süper Futbolcu,
                    Burak sanki her maç 2,3 gol atacak,Uzun yıllardan beridir İlk defa Çok gol atan bir golcü bulmuşuz,
                    Milletin bir sezonda attığı golü 9 maçta atmış bir golcü Bulmuşuz,Hemde Gökhanı verip Üstünede 2,5 milyon euro para alarak bir oyuncu gelmiş Burak bile idam edilecek nerdeyse.
                    Eğer Hakem Şrefsizi O gol öncesi eli verse Golü yemesek bir gol atsak herkes methiyeler düzecekti..
                    Skor taraftarlığını Bırakmadığımız Müddetçe Bir Arpa boyu yol almamız mümkün değil.
                    Ben Skor taraftarı değil Trabzonspor taraftarıyım.
                    Elbette Bende eleştiriyorum,
                    Benimde eleştirdiğim yönler var.
                    Yönetimi eleştiriyorum halada eleştiriyorum Bu takımda Elde Tutulması gereken 1,2 oyuncuyu elde tutmadı ve Şampiyonlar ligi için gerekli kadroyu kurmadı diye.
                    Ama Şu an eldeki mevcut Bu bunla yetinip desteklemek zorundayız.
                    Özellikle Bu günlerde bu takımı daha fazla desteklemek zorundayız.
                    Geçen sene Şike ile elinden Şampiyonluk çalınmış takım hala dim dik ayakta,
                    Fenerasyona karşı bu takımı desteklemek zorundayız,
                    Bizans medyasına karşı,Hakemlere karşı,FB hayranı anadolu takımlarına karşı,Şikecilere karşı FB li siyasitçilere karşı Tüm şer güçlere karşı Bu takımı 10.sırda bile olsa desteklemek zorundayız.
                    Mersinle berabere kaldı İdam edelim.
                    Alanzinho sahada basmadık yer bırakmamış Sahada en güzel Oynayan adamdı bana göre adamı bir idam etmediğimiz kaldı.
                    Adrian Girdikten Sonra Gol attkı gol poziasyonuna girdik adamı idam ettik.
                    Burakı at
                    Şenol İstifa
                    Halil gitsin
                    Henriqu yaramaz
                    Giray ne işe yarar
                    Serkan Topçu değil.
                    Buna benze bir sürü Zırva.
                    Gerçekten ayıp oluyor ve yazık oluyor,
                    FB liler bizle aynı durumda olsa Şike İle Şampiyonluk ellerinden alınsa Takım sonuncu bile olsa O oyuncuları alıp her maç omuzlarında gezdirirdi.
                    Biz 1 maçta idam sehpasına yolluyoruz Ondan sonra Kendimizi Başkaları ile kıyaslıyoruz.
                    Bu takım son 6-7 senedir hep zirveye oynuyor Arkadaşlar,
                    Bu 6-7 senede 3 kez Şampiyonluğu elinden gasbedildi.
                    1-2 kezde Yönetimin transfer hatalarından Şampiyonluk gitti.
                    Yeter artık bu kin öfke nefret nedir.
                    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• burak tek başına ilerde çok sıkıntı çekiyor ve resmen dayak yiyor...tabi hakemlerimiz de bunu seyrediyor...
                      特拉布宗冠軍

Yorum

• İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        * Burak hedef forvet değil, olmamalı. Bir an önce de gol krallığı yarışından vazgeçmesini temenni ederim. Yoksa ligin ilerleyen günlerinde Burak'la sorunlar yaşayacağız. Halil en uçta, Burak sağda, Henriqe solda en ideal kurgu mevcut kadroda bence.
                        * Bence bu maça çok daha yedek ağırlıklı kadroyla çıkabilirdik. Zira as kadrodaki oyuncular maç seçiyor. İyi rakibe iyi oyun, zayıf rakibe kötü oyun. Volkan-Sapara-Henriqe-Aykut falan 11 de olabilirdi yani.
                        * Adrian'dan ümidi kesmek üzereyim. Tomas Jun gibi bir kazık olmasından korkmaya başladım.
                        * Kanatlar tamamen sıfır, hiç çalışmıyor. Hoş çalışsa da ortaları değerlendirebilecek forvet tipi yok elimizde şu an. Ama yine de kanatlardan hücumu genişletme bile denenmiyor doğru dürüst. Tüm oyun planımız göbekten ve defans arkalarına atılan toplar. Bu sistemi de rakipler çözü artık.
                        * Mersin taraftarına teşekkür ediyorum buradan. Güzel bir pankart açtılar ve karşılıklı Mersin-Trabzon tezahüratları yapıldı. Belki de hiç küfür duymadan bir staddan ayrıldım ömrümde. Her iki taraftar da gayet iyiydi bugün. Biz epey ıslansak da yine de sesimizi duyurmaya çalıştık işte.
                        * Önümüzdeki maçlara bakıyoruz
                        1,2 ve 4 yorumlara katılıyorum özellikle 1.yorumda kesinlikle hemfikirim. burak sağ açığa kaymalı, halil tek forvet oynamalı. adrian fiyatı kadar edip etmeyeceği tartışılır ama dün sert ve dönerek yaptığı ortayla golü bulduk, çok da kötü değildi. bizim beklentimiz yüksek olduğu için bekleneni veremiyor diye düşünüyorum.
                        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Şenol Güneş bile kötü oynadığımızı kimi zaman açık açık kimi zaman üstü kapalı şekilde söylüyor. Ama hala bunu kabullenemeyenler, belki takıma konduramayanlar var.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Maçı izlemedim, umrumda da değil zaten.

Birkaç yorum okudum da.Varsa zamanı olan bir arkadaş açsın, araştırsın.Türk Futbol tarihinde hiçbir takım bu kadar sık maç yapmamıştır.Beşiktaş bizden sonra maç yapmaya başladı.Sezonu açtığımız günden bugüne kadar kaç maç yapmış takım ?

İnter'i yenelim, herşey güzel olacak.Ligi sallayın gitsin.

Yorum

• İlk olarak samet güven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ilbeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu beraberliğin sorumlusu sensin

ben totem yaparken donumu bile değişmiyorum be yawççç

tamam ben sorumluyu buldum. ( gücenmece yok)

inter macını 108 ekrana karsı izlettirmeyin beni.... ..

takım dan ziyade burak ve halil cok yorgun ve isteksizdi ikiside ...takım iyiyidi...

bu ara yine ben mac izlememmeye devam etsem fena olmayacak... özetler le idare edecegiz artık...
                              Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Henrique-Halil-Burak şeklinde olmalı ileri 3'lümüz.
                                Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X