Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Buraktan frikikçi olursa olacağı budur. Bu adam iyi olabilir her işi yapma serbestisi vermek saçmalık. Şenol hoca hiçmi sen şunu yap bunu yapma demiyor anlamıyorum.

9 şut 0 isabet rezalet.

Kayseri gibi berbat bir takımı yenince fazla heveslenilmemesi gerektiğini belirtmiştik.

ne alakası var saçma sapan yorumlar yapmayın, penaltı kaçırdı sanki adam. her frikiği atmasını mı bekliyorsunuz, adam frikikleride güzel kullanıyor işte daha iyi vuran adamın var sanki, topu kaldırmaktan aciz adrian mı vuracak ? kim vuracak ?
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ne alakası var saçma sapan yorumlar yapmayın, penaltı kaçırdı sanki adam. her frikiği atmasını mı bekliyorsunuz, adam frikikleride güzel kullanıyor işte daha iyi vuran adamın var sanki, topu kaldırmaktan aciz adrian mı vuracak ? kim vuracak ?

Orda Alanzinho deneyebilirdi.Burağın heryerden Frikik kullanmasına gerek yok..
      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Maçın yıldızı 82. dakikada oyuna girdikten sonra ilk fırsatta sarı kartını yeme başarısı gösteren Hasan Üçüncü'dür.
        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• * Kimse kusura bakmasın ben bu taraftar kadar nankör , bir haftası bir haftasına uymayan , bu kadar skor yorumcusu insanlar topluluğu görmedim , ha sakın bana eleştiriyoruz demeyin , sizin yaptığınızın ismi belgesellerde çokça geçiyorda neyse !
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bu Volkan kardeşimiz kadroya neden giremiyor bilgisi olan birisi varsa burada açıklalarsa sevinirim. Adam çok hareketli ve rakibi ısıran top oynuyor. Takımdaki tek kanat oyuncumuz da diyebiliriz rahatlıkla ama yedek.

Yorum

• burak yılmaz olmasa şu an ankaragücü ile aynı puanda olacaktık. burak yılmaz a eleştri yapanlara hayret ediyorum. acaba maksatları nedir.

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                burak yılmaz olmasa şu an ankaragücü ile aynı puanda olacaktık. burak yılmaz a eleştri yapanlara hayret ediyorum. acaba maksatları nedir.
                Merak etme. Haftaya bir gol atar, Ronaldo ile kiyaslamaya baslarlar.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Cska yenilmis...Lille berabere..

S.ligi öncesi ve sonrasi hep böyledir...

Süpriz olmadi..

Inter macinda zaten farkli takim olacakdir...
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• hala anlamakta güçlük çekenler var. biz zaten iyi oynamıyoruz.ancak maçın ilk 15 dakikasını izleyebildim. ve son bir senenin en iyi topunu uynadık taktik anlayış olarak.mersin hiç kalemize gelemedi. ancak sorun burakın top kayıpları nedeniyle gol atamadık.ve halil çok pasifti. ama orta sahamız ilk defa ilerde alan savunması yaptı. bence başarılıydı.

Yorum

• Komik bir maç oldu goller adına. O şiddetli yağmur altında zorlu bir maçtı.
                      Takım görüntüsünden çok uzaktık. Yorgun ve usanmış olan oyuncularımız vardı. Halil ve Zokora özellikle eksik kaldılar.
                      Burak için şanssız bir maç oldu.
                      Tolga, sana Allah kuvvet versin ne diyeyim. Puan kaybedeceğimizi tamin ediyordum süpriz olmadı.
                      İnter maçını alıp, BJK ile galibiyet serimize başlarız inşallah. Haydi Fırtına.

Yorum

• Bu maç, şu maç diye değerlendirmektense kadro yapımızı konuşmak daha mantıklı. Brozekler,henri,cech,vittek,sapara gibi yabancılar gönderilmeli. Yoksa ikinci yarı daha çok bu hafta böyle oldu,şöyle oldu der dururuz.

Yorum

• iki puan kaybettik lakin volkanı kazandık...
                          paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Volkanıda gördüm ya şöyle ağız tadıyla,daha ne isterim..

Yorum

• burak havalarda.....

---burak havalara girmiş kendisini süpermen plarak görüyor insan 2.metre yanındaki oyuncuya pres yaparmı yapmazmı cevabı sizler verin.elini taşın altına sokmuyor.dün ciddi anlamda bizi eksiksiz oynattı.burağın frikik atacağı yerler olacak,halilin frikik atacağı yer olacak ,alanzinyonun frikik kullanacağı yer olacak.dünkü maçta kullandığı frikik atışında hakemin tekrar ettirdiği pozisyon o frikiği alanzinyo kullansaydı sağlıklı olmazmıydı.alanzinyoda kayseri ve mersin maçının bence en iyisiydi.....

Yorum

• rakip ceza sahasına kullanılan korner veya serbest vuruşlarda dikkat ediin
                                yapılan ortalar ön direkte rakip karşılıyor.her pozisyon böyle şenol hocagörmesi lazım top arkaya gelmiyorsa ön direkte 2 kişi topu beklesin.
                                her maçta böyle oluyor.rakipler bu pozisyonlardan gol yapıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X