Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu akşam farklı adamlar gol atacak diye düşünüyorum ,halil yada colman yada volkan,henriquede hırs yaptı oda olabilir
    gel anlaşalım, hepsi atsın 4-0 bitsin

Bu arada defanstaki arapın cezası bitti galiba yanlış mıyım?
    Oscar CARDOZO
    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• macı izleyecegim için kazanacagımızı pek sanmıyorum kazanırsakda 90+2 de atar kazanırız... izleyecegim artık izlemeye izlemeye artık sıkıntı geldi banada totem yapıp özetlerle idare ediyorum.. yine izlediğim halde puan kaybedersek bir daha canlı mac izlemeyecegim...
      Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Burak'ta risk varsa kesinlikle Inter maçına saklamalıyız..
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          macı izleyecegim için kazanacagımızı pek sanmıyorum kazanırsakda 90+2 de atar kazanırız... izleyecegim artık izlemeye izlemeye artık sıkıntı geldi banada totem yapıp özetlerle idare ediyorum.. yine izlediğim halde puan kaybedersek bir daha canlı mac izlemeyecegim...

Üstat bu yapılır mı bize

takipteyim...

Oscar CARDOZO
          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Ohbee mac baslasinda Trabzonumu izleyek biktim milli takimdan ondan bundan Trabzondan baskasi yalannnnn
            https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burak'ta risk varsa kesinlikle Inter maçına saklamalıyız..

Kesinlikle Ama Brozek Kadroya alınmamış
              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Adam gibi Adam Cagdas Atan.
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak ilbey__26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  macı izleyecegim için kazanacagımızı pek sanmıyorum kazanırsakda 90+2 de atar kazanırız... izleyecegim artık izlemeye izlemeye artık sıkıntı geldi banada totem yapıp özetlerle idare ediyorum.. yine izlediğim halde puan kaybedersek bir daha canlı mac izlemeyecegim...
                  Şu macı geçtikten sonra başlasaydın izlemeye
                  En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 18.11.2011, 14:48.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Siz boşverin herşeyi hakemi izleyin bence,

O düdük ağzından hiç düşmeyecek,zart zurt öttürüp duracak!

Bu hüseyin göçek'e deli oluyorum,çoğu maçı 0-0'a bağlar,bu maçta öyle olacak kanser edecek beni itooluit!
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Cagdasin dediklerini herkes iyi bir düsunsün. Hem bizim oyuncular hemde Engin gibi herifler

Yorum

• Allah yar ve yardımcımız olsun.
                        0 Gün 4 S. 36 Dk. Kaldı

Yorum

• 1-0 olsun bizim olsun... inter maçı öncesi güzel moral olsun...
                          " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burak'ta risk varsa kesinlikle Inter maçına saklamalıyız..
                            Kesinlikle katılıyorum.
                            İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kesinlikle Ama Brozek Kadroya alınmamış
                            Henrique yada Halil yada ikisi ileride oynayabilir.Henri sol açıkta oynayabilir ama kesinlikle Burak'ı risk etmemek gerekir.
                            Liverpool FC Trabzonspor
                            Steven Gerrard

Yorum

• Bu maçtan alınacak 3 puana çok ihtiyacımız var...

2-1 alırız maçı diyorum....
                              Derin Trabzonspor
                              HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allah yar ve yardımcımız olsun.
                                0 Gün 4 S. 36 Dk. Kaldı
                                16 saat sonra düğünüm var Aklım maçta hatun görürse bu mesajı keser beni
                                Liverpool FC Trabzonspor
                                Steven Gerrard

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X