Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Serkan'la bi' sorunun mu var merak ediyorum?
    Sen ilk önce terbiyeni takın sonra cevap yetiştirirsin,işine bak.

Top tekniği 0

Sıfıra inip orta yapamaz

Orta ac diye top verirler önündeki adama nişanlar

Ben artık bıktım bu adamdan
    En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 18.11.2011, 22:11.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      burak attığı golleri yarısına yakınını boş kaleye salladı , diğerleri frikik penaltı falan işte.

ben her zaman eleştiriyorum, 2 gol attığı zamanda kötü oynadı burak.

ama bu sefer bi umursamazlık şimarıklık laubali tavırlar içindeydi.

arkadaşlarına bağrıyor bide yanlış pas attın falan filan, topa koştuğuda yok.
      Boş kaleye öyle mı allahım sana geliyorum

Yorum

• bizim takimda bi acayip, bir hafta süper futbolla kayseriyi yeniyoruz, bir dahaki mac mersinle berabere kaliyoruz...

Yorum

• İki gün önce burağa neler deniliyordu,şimdi neler.Adamın attığı 13 golün çoğunu boş kaleye attığını söyleyen bile var.Harbiden bir ilginciz biz ya.

Yorum

• Mıllı takımda oyuncularımız varmış???

Kım vardır sahada oynayanlardan????

Zokora ve Serkan haricinde Milli takımda top oynayan kımdi???

Colman mı, Volkan mı,Henrigue mi. Adrian mı, Burak mı, Cech mi, celustra mı, kımmm???

Kendimizi kandırmayalım.

Şenol Hoca beraberliğe çıktı ve aldı beraberliğini hayırlı olsun..
            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Hey yavrum eleştirilere bak yaaa . Sizde haklısınız sonuçta düşme potasındayız koskoca klüp buradan nasıl çıkacak. Allah yardımcımız olsun
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Kimse kendini kandırmasın bu takımdan bir halt olmaz. Fener küme düşecekmişte, bizim beceriksizler şampiyon olcakmıış mış mış mış. Masallara devam. Daha ikinci lig takımından aldığımız puana seviniyoruz vay düştüğümüz hallere,ya kardeşim bu kadar çok zayıflamışız çok çok.. Bu takımın geçen seneki takımı yakalaması hayal ,Allahtan fener,bjk,gs kötü yoksa bu kadar çok puan kaybıyla çoktan havlu atmıştık.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Derbilerde falan böyle oynamayalım da. Yoksa bu maçta takımın yarısını gönderenler o maçtan sonra herkesi postalar

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evey izledim ilk gittiğim maçta Burak'ı yuhlayarak gindermek için elimden geleni yapacağım

Beraber takılırız, elimizde çekirdekler, Burak'ı yuhlayarak göndereceğimiz o günü iple çekiyorum
                    kurusa bakma ama anlama ozurlusun abicim, burak boyle yapmaya oynamaya devam ederse gelecekte olacakları soyluyorum, gidip buragı yuhlayalım demiyorum ama boyle gidersen eninde sonında olcagı budur. bakınız: gokhan unal.

Yorum

• Volkan'ı ya baştan oynatmalıydı yada 50'den sonra almalıydı Hoca
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Maç 1-1 bitti ya .Henrique girseydi yok Volkan yok Veli ,Ahmet tabi ya .O kadar kolay tabi.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Çok yorum yapılır ama gerek yok. İnter maçı sonrası genel durumumuzu daha iyi görebiliriz.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sen ilk önce terbiyeni takın sonra cevap yetiştirirsin,işine bak.
                            Sorunun mu var deyince terbiyesizlik mi oluyormuş. Tüh! Çok özür dilerim ne yazmışım ben öyle!

Yorum

• serkan ofsporda oynasın
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• ŞENOL GÜNEŞ 1-1 Trabzonspor

1) Şenol Hoca bu sezon formunda değil.11 maç oldu takımda ışık yok.Ne oynadığımız belli değil,ne yaptığımız belli değil.Bireysel patlamalara dayalı bir takımız.Sistem denen bişey yok.Sistemi geçtim sistem ışığı bile yok. Küme düşmemeye oynayan bir takım gibi oynuyoruz.

2) Avrupa maçlarında diyoruz ya Hiddink Türk olsaydı ne olurdu ? Şenol Hoca yabancı olsaydı ne olurdu ? Cevap: Bu futbolla eleştiri yağmuruna tutulurdu. İnter galibiyeti hürmetine,biraz da Buraklı galibiyetlerin hürmetine kimse ses çıkarmıyor. Yoksa takım berbat.

3) Alanzinho ilk 11 de başlamaz ,bunu hala anlayamadı. Adrian dökülüyor kurtarıcı diye onu oyuna alıyor,ortalama 80 dk oynatıyor. Colman sahada yok ama müdahale etmiyor.(Alanzinho kız gibi şut çekmeye devam ediyor. Hangi pozisyon olduğunu biliyorsunuz )

4) Bu takımın başarıya aç gençlerine neden şans vermiyorsun ? EREN , SERCAN nerde ? Adamlar neden çürütülüyor.

5) Trabzonspor'un başında herhangi bir hoca olsaydıda bu aldığı puanı alırmıydı ? Tabiki Alırdı.

Özetle Şenol hoca çok formsuz . Takıma sistem oturtamadı,iyi oynamıyoruz,oyuncu tercihleri yanlış,zamanlamaları yanlış. Şenol Hocanında forma girmesi lazım.

Not: Alanzinho nerdeydi ? geçen haftanın messisi(!) ?

Serkan ile giray a laf etmiyorum. Suç onları oyun kurmak zorunda bırakan colman ve alanzinho gibi futbolcularda ve bu oyuna müdahale etmeyen ŞENOL GÜNEŞte.
                                En son inadına_Trabzon tarafından düzenlendi; 18.11.2011, 22:14.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X