İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Ben artik ciddi ciddi adrianin ne ilk 11de baslamasini ne de sonradan oyuna girmesini istemiyorum..
Pas veremiyor, adam gecemiyor, ince dusunemiyor, orta acamiyor..
Be adam sen ne halta yararsin ozaman?"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Kardeşim ben senin hiç bir özrünü yüzüne vuruyor muyum.İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekurusa bakma ama anlama ozurlusun abicim, burak boyle yapmaya oynamaya devam ederse gelecekte olacakları soyluyorum, gidip buragı yuhlayalım demiyorum ama boyle gidersen eninde sonında olcagı budur. bakınız: gokhan unal.
Burada okuduklarımı gördükçe Sakin kalmaya çalışıyorum, ama ne mümkün.
Üstüne alınma ama Burak ile Gökhan Ünal'ı kıyaslamak en hafif tabiriyle zeka özrüne delalettir. (Sen kıyaslıyorsun diye demiyorum, genel anlamda diyorum
)
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
Pozisyon bulabilirsek kazandık sayıcam..İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInter maçında atağa çıkamama krizleri yaşayabiliriz. Kapanmayı çok abartıyoruz.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
evet bir ara Volkan Sen topu aldi Burak'a verdi hizla ilerleyip topu geri isteyecekti kiiii Burak topa bile dokunamadi uyusuklugundan, hemen kaptirdi topu rakibe......İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet beyler ben ilk söylemiyorum bunu burak yilmaz cok simartilmisdir....tamam iyi futbolcu ona lafimiz yok takimin bel kemigi olabilir ama bi topa kosmuyor top ona gelecek gelen paslara yanasmiyor bunu görmedinizmi?
yaz yaz anlatamazsin agabey, ilk yari bir ara her ne kadar fuzuli ve ise yaramayan top alis verisi yapsa da rakip takim, 2 3 dakika top bizim oyuncularin ayagina bile degmedi, ulan :bikmiyors musunuz skilmiyor musun mal mal rakibin top çevirmesine bakarken ?? izliyorlar tiyatro gibiİlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle80 dakka rakibin, Orta sahada top çevirmesine seyiri kaldık..
Topa basan yok.. Adam kovalayan yok..
Top çalmamamış yok
İlk faulumuzu 44 dakka da aldık...
Size de enteresan gelmiyormu beylerTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Duran top duran top duran top.yok arkadas duran top kullanamıyoruz. Golde bile rakibin hamlesi olmasa top yine amacsıız yere gidiyordu.hep aynı ve kotu duran toplar ve 5 milyon euroluk adrıan///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
lisanslı topçu işteİlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Adrian ne işe yarar..
Yorum
-
burakın maç boyu takımı 10 kişi oynatması benim zoruma gidiyor...artık burak gol atınca sevinemiyorum çünkü sadece kendisine çalıştığını düşünmeye başladım...şu da var haftalardır buralarda eleştiri oklarının hedefi olan alanzinho ve serkan sahada olumlu birşeyler yapmaya çalışan nadir oyunculardandı.artık yapıcı eleştiri yapılsın bu forumda.burak colman vs. oyuncuları da eleştirme zamanı geldi...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
daha ne yapsın kaç dakika oynadı ki ? burası daha önemliİlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Adrian ne işe yarar..
Yorum
-
Alanzinyo eleştirilerine katılmıyorum, Bugun bile sahada neredeyse top tutan tek oyuncuydu.. Ama ılk devre mi ikinci devre mi bu tartışılabilir..İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞENOL GÜNEŞ 1-1 Trabzonspor
1) Şenol Hoca bu sezon formunda değil.11 maç oldu takımda ışık yok.Ne oynadığımız belli değil,ne yaptığımız belli değil.Bireysel patlamalara dayalı bir takımız.Sistem denen bişey yok.Sistemi geçtim sistem ışığı bile yok. Küme düşmemeye oynayan bir takım gibi oynuyoruz.
2) Avrupa maçlarında diyoruz ya Hiddink Türk olsaydı ne olurdu ? Şenol Hoca yabancı olsaydı ne olurdu ? Cevap: Bu futbolla eleştiri yağmuruna tutulurdu. İnter galibiyeti hürmetine,biraz da Buraklı galibiyetlerin hürmetine kimse ses çıkarmıyor. Yoksa takım berbat.
3) Alanzinho ilk 11 de başlamaz ,bunu hala anlayamadı. Adrian dökülüyor kurtarıcı diye onu oyuna alıyor,ortalama 80 dk oynatıyor. Colman sahada yok ama müdahale etmiyor.(Alanzinho kız gibi şut çekmeye devam ediyor. Hangi pozisyon olduğunu biliyorsunuz )
4) Bu takımın başarıya aç gençlerine neden şans vermiyorsun ? EREN , SERCAN nerde ? Adamlar neden çürütülüyor.
5) Trabzonspor'un başında herhangi bir hoca olsaydıda bu aldığı puanı alırmıydı ? Tabiki Alırdı.
Özetle Şenol hoca çok formsuz . Takıma sistem oturtamadı,iyi oynamıyoruz,oyuncu tercihleri yanlış,zamanlamaları yanlış. Şenol Hocanında forma girmesi lazım.
Not: Alanzinho nerdeydi ? geçen haftanın messisi(!) ?
Serkan ile giray a laf etmiyorum. Suç onları oyun kurmak zorunda bırakan colman ve alanzinho gibi futbolcularda ve bu oyuna müdahale etmeyen ŞENOL GÜNEŞte.
Serkan gibi defans oyuncusundan orta sahada harikalar yaratmaya çalışıyorsa Hoca, O zaman burdan çıkan sonuç şu
ALDIĞIMIZ BUTUN GENÇLER BİZİM SANDIĞIMIZ GİBİ YETENEK FALAN DEĞİLLER, BENCE HEPSİ KOF ÇIKTI VE ŞENOL HOCA GÜVENMİYOR..
DOLAYISIYLA ; YÖNETİM ÖYLESİNE KURU KURUYA FUTBOLCULARI TOPLAMIŞYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum