Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akıllar Şampiyonlar Liginde diye böylesine inançsız, hırssız oynadıysak yazıklar olsun öyle Şampiyonlar Ligine. Koskoca 90 dakika boyunca "işte bu pozisyonda gol atarız" dediğim hiç bir pozisyon yoktu. Bu akşam bizim adımıza sahanın en iyisi tartışmasız Serkan'dı. Tolga, Colman ve Volkan diğer iyi sayılabilecek adamlarımızdı. Burak Yılmaz dahil çoğu oyuncumuz da müthiş bir isteksizlik söz konusuydu.

Tamam hava şartları cart curt ama böyle futbolu kabul etmiyorum. En azından Mersin İdman Yurdu kadar oynayabilmeliydik..
    Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Burak şımarma eğilimine girmiştir artık,Bugün daha bir şımarmıştır içten içe; demiştirki: Ben gol atamayınca takımda gol atabilecek adam yok,atarsa rakip kendi kalesine atıyor ya da ben ...

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sonuçlar ne olursa olsun her zaman SENİNLEYİZ.Kötü futbola rağmen 1 puanda iyidir bunu alamayanlarda var
        bu laflari gecin ya...hepimiz takimin yanindayiz....burda olmazdik yoksa...böyle ufugu genis olmayan anadolu takimlarina uyan laflarin miladi gecti....avrupayi örnek almak lazim...burak yilmaz bugün sergiledigi kibiri gidermesi gerek ....ha suc sade ondami? tabiki degil...ama ona bukadar ihtiyac varken su an böyle yapmamasi lazim...13 gol atti, ama bi ronaldo degil...o bile bukadar kibirli havali oynamiyor

Yorum

• son dakika gol atıp yensek ne olacak, zaten şimdiye kadar çoğunlukla böyle oldu, sonra iyi oynadığımızı zannediyoruz. bu sene iyi oynadığımız bir tek kayseri maçı var. onu da şota sağolsun rahatça yenelim diye açıldıkça açıldı?
          sonra, böyle oyun anlayışı mı olur, ille yumurta bi tarafımıza dayanınca mı oyun oynayacağız, ne biçim iştir bu, her maç aynı, 60. dakikalardan sonra veya gol yedikten sonra gol atmayı aklımıza getiriyoruz. ha yeni takım kuruldu, zamana ihtiyacı var dersek belki ama, sonuçta bu takımdan fazla birşey beklememeli, çok eksiğimiz var ve kötü oynuyoruz. en başta oyun anlayışımız yanlış...
          Bir de; Türkiye 'de stoperleri sağlam olan takımlar şampiyon olur, kuraldır bu (Şike yapsan bile böyledir). gidip de iki tane ayı gibi zenci stoper biz niye alamıyoruz?
          Trabzon-Sürmene-Muratlı

Yorum

• zokora - colman

çok sıkmadı kendini, alanzinho ve serkan ileride iyi top taşıyamadı..

halil , burak vasattı.

her şey normal. bu YAĞMURLU HAVADA

İnter maçı daha önemli
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              açıkcası, beklenmedik sonuç değil

İnter maçı öncesi normal. İntere karşı böyle oynarsak fark yer takım.
              Başka türlü oynadığımız bir maç söyle??

Kayseri maçı hariç

Yanı 17 maçta sadece bir maç...???

Düşünün hele bir derinden.. O açıdan İnter maçında ne kadar iyi olabileceğimizi tahmin edemiyorum..

Hayır bi futbolcu maç seçer, Yorgun olabilrisin de bu kadar kişiliksiz ve Acemice oyun da oynanmaz ki, Defanstakı mudahalele rolsun, Orta sahada kı paslaşmalar falan olsun Olumlu bir tne harket yoktu maçta.. İş yapmaya çalışırsın da beceremeyebilirsin,, yanı düşünmüyorlar bile
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Giray kendi kalesine gol attı ama gene mücadelesini etti unutmayalım !!!
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Halil'in her maç banko oynamasını anlamıyorum. Her maç oynuyor her maç!

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• almanya'dan hiçbir takımın halil ile ilgilenmemesinin nedenleri her geçen gün daha da açığa çıkıyor
                    colman kendini sanıyorum sadece avrupa maçlarına saklıyor gerçi maçın başında sıkça pres yaptı ama arkasındaki en yakın adamla 20 metre mesafe olduğu için hiçbir etkisi kalmadı presin
                    adrian hakkında yorum yapmaya gerek yok sanıyorum
                    alanzinho oynanan 15 i aşkın resmi maç içinde tek bir maç kalburüstü performans gösterdi ve yetti kendisine bir 10 maç daha bekleriz heralde
                    mustafa yumlu'ya Rabbim sadece boy vermiş
                    teknik heyetse bizim gibi maç izliyor dakika 70 olmadan müdahale etmek günah heralde takıma

Yorum

• bugün bir kez daha görüldü ki , sol bekimiz yok ve orada oynayabilen tek kişi celutskadır, dolayısıyla takımın kurgusu oradan başlamalı...
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Dikkatimiz pek bu macta degildi. - Senol Gunes
                        1

Yorum

• İlk olarak limpb82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bravo şenol hocam bu puan kaybı senin eserin...
                          Sanada Brovo suçluyu bulmussu hemen, adamlar rusuz şenol hoca ne yapsın

Yorum

• Bravo arkadaşlar devam edin tüm sorumlu şenol hocadır asın o adamı. size yakısanı yapın
                            Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Halil'in her maç banko oynamasını anlamıyorum. Her maç oynuyor her maç!
                              Serkan'da.. sağ bek oynasa anlarım tamam da şimdi bide sağ acık cıktı başımıza Allahım büyüksün

Yorum

• İlk olarak Hamza Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu laflari gecin ya...hepimiz takimin yanindayiz....burda olmazdik yoksa...böyle ufugu genis olmayan anadolu takimlarina uyan laflarin miladi gecti....avrupayi örnek almak lazim...burak yilmaz bugün sergiledigi kibiri gidermesi gerek ....ha suc sade ondami? tabiki degil...ama ona bukadar ihtiyac varken su an böyle yapmamasi lazim...13 gol atti, ama bi ronaldo degil...o bile bukadar kibirli havali oynamiyor
                                Senınleyiz laflarına gerçekten uyuz oluyorum... Sonuna kadar haklısın...

Burda Bu takımın menfaatini düşünmeyen mi var..

Sorsan bu adamlar senede bir maç seyrederler ama lafa geldimi senınleyiz lafları ederler deli oluyorum..
                                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X