Maçın iyileri Tolga, Serkan, Volkan. Kötüleri tüm oynayanlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Her zaman ki gibi ligin kırılma maçlarından birinde daha kötü oynayıp galip gelemedik.Önümüzde ki kırılma maçlarına inşallah..Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
Bir forvet kendine güveni gelince şut çeker.Burak kendine güveniyor artık.Deneyecek.Eskişehir'deki gibi.İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonunda mantıklı bir yorum.
herkez buraksporlu olmuş burda trabzonsporu önemseyen yok heralde.
bütün gelen toplara abanıyor bakmadan. frikik oluyo geçiyo başına başkasına bırakmıyor ,bugün 2 kere peşpeşe saçma saçma vuruşlar yaptı.
arkadaşlarına bağırıp duruyor.
şenol hoca cezasını kesmeli.
Frikik kullanma yeteneğini geliştirdi.1 i sayılan biri ise sayılmayan gol attı.Başka kim vurucak frikik söylesene bana ? Güveni varken sahip çıkın da özgüveni kaybolmasın.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
takımın yaptığı ortaların %90'ı ön direği geçmezken kenardaki taktik dehası bir kez olsun uyarmaz mı adamı kısa oynayın bari diye
bu takım duran top organizasyonunu en son ne zaman yaptı
bu tip topun t'sini oynamadığın maçlarda duran topların ne kadar önemli olduğunu bilmiyor mu teknik heyet
ama boşver biz nasıl olsa kötü taraftarız sonuç kötü olduğunda eleştiririz nasıl olsa bir bildiği vardırr şenol hoca'nın
Yorum
-
İlk olarak Madshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'a sallayan ayıp eder de şenol hoca'ya sallamakta özgür herkes. Bu sene kayseri maçı hariç futbol oynamadı trabzonspor. şunu bi kabul edelim artık.
tolunay kafkas'da iyi teknik direktördü ama zamanı geldi bıraktı gaziantep'i. niye bilmiyorum ama geçen senenin devre arasından beri ruhunu kaybetti trabzonspor.
Birader senin futbol bilgin gerçekten 0 yada dalga geçiyorsun. Bir kaç sayfa önce neredeyse tüm kadro gönderilsin diyorsun şimdide hoca öyle mi? Ya bi gitBir Sevdasın Trabzonspor'um..
Yorum
-
Her maçı kazanacakmıyız sorusu, Ligden düşmemeye oynayan bir taraftar felsefesidir..Buna hakkınız yokİlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrica bu takimdan cogu futbolcu milli takim kamplarindan geldi.Futbolcular makina degil.Her maci kazanacak miyiz arkadas.Inter maci hedeftir.
70 dakka kaybetmemeye oynayan..
Sol bek ve sol açığı defansiz olan..
Sağ bek ve sağ açığı defansizf olan
Ikı tane on libero ile maça başlayan,
Ve butun bunlar varken, kalecinin kurtardığı mutlak 3 tane gol pozisyonu veren bir takım, Sahada hiç bir şey yapmamaıştır.
Beraberliğe oynamak da bir onur erdemdir.. Ama tesadüfen ve amatörce yenen bir gol ile maçtan alınana bir puan.. ne diyimYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Bence en önemli nokta burası.. Burak baya havalandı.İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Burak çok havalandı hiç kimse kusura bakmasın topu kaybediyo acayip bi şekilde bari kaybettiğin topun peşinden git laubali laubali hareketler filan...
Çok şişirince medya normal.
Şuda gerçek ki, Alanzinho, Serkan iyi paslar atmadı.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
orda alanzinho varken , hemde tam sol ayaklı birinin vurması gerekirken.İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir forvet kendine güveni gelince şut çeker.Burak kendine güveniyor artık.Deneyecek.Eskişehir'deki gibi.
Frikik kullanma yeteneğini geliştirdi.1 i sayılan biri ise sayılmayan gol attı.Başka kim vurucak frikik söylesene bana ? Güveni varken sahip çıkın da özgüveni kaybolmasın.
sen 1. yi vurmuşsun . 2 ye ne gerek var ?
Yorum
-
Maçı yediğimiz gole kadar radyodan dinleme imkanı buldum.Maçın son 10 dakikasına yetişebildim.Baya yağmur vardı.Büyük ihtimalle etkilemiştir bu da oyunu izleyemediğim için yorum yapamayacağım.İzlediğim bölümde Volkan bir şeyler yapmaya çalıştı.Çok istekliydi.Umarım İnter maçını kazanırız artık taraftar,camia olarak yarından itibaren İnter maçına konsantre olmalıyız.Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
Evet öyle gerçekten ama formayı giymek istiyorsa takım oyunu oynamak zorunda,o pası atmak zorunda!!!İlk olarak Selçuk Sarı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan formayi cok istiyor...Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum