Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Canımız sagolsun cokta önemli degil

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gol atsaydı yüzde yüz olarak kahraman ilan edilirdi orası doğru.Burak acaip yeteneklere sahip ama laubali hareketleri artmaya başladı bu bir sorundur bunu dile getirenlere biraz saygı göstermeliyiz
      sonunda mantıklı bir yorum.

herkez buraksporlu olmuş burda trabzonsporu önemseyen yok heralde.

bütün gelen toplara abanıyor bakmadan. frikik oluyo geçiyo başına başkasına bırakmıyor ,bugün 2 kere peşpeşe saçma saçma vuruşlar yaptı.

arkadaşlarına bağırıp duruyor.

şenol hoca cezasını kesmeli.

Yorum

• İlk olarak Umit Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        senol gunes artik sabrimi cok zorluyorsun.offf offfff offffff bizi yine yaktin
        İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Senol Hoca Mustafa'yi oynatmak zorunda kaliyor, cünkü elinde baska biri yok! Senol Hoca Burak'i oynatmak zorunda kaliyor, cünkü elinde baska bir isim yok!

YÖNETIM...!

..

Bu kadro ile 2. siradayiz + SL'de 5 puan topladik. Teknik heyetin basarisiz oldugu felan yok!

..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Burak'a sallayan ayıp eder de şenol hoca'ya sallamakta özgür herkes. Bu sene kayseri maçı hariç futbol oynamadı trabzonspor. şunu bi kabul edelim artık.
          tolunay kafkas'da iyi teknik direktördü ama zamanı geldi bıraktı gaziantep'i. niye bilmiyorum ama geçen senenin devre arasından beri ruhunu kaybetti trabzonspor.
          Oyna dik oyna!

Yorum

• Bu maçın bir önemi yoktu.

Mersin küme düşecekse, 3 puan zaten bizum

Önemli olan İNTER maçı
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• yağmur ve inter maçı dolayısı ile takıma çok kızamıyorum ve susuyorum.

not : bizim takımda düzgün bir tane orta açabilen adam yok!adrian kaç tane top kesti,gol olan top dahi saçma sapan yerlere gitti...
              from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                83494589423 tane adam içerde beyfendi kısa orta yapıyor la gir topun dibine havalandır

Aynen kardes bunu bende anlamiyorum...

Yaninda kimse yok bütün konsantrasyonun o vurusta ve her zaman bu toplar bizde kisa düsüyor...neden????

Duran topa vurmak cok mu zor???? Bizim goldede top kisa dstü bakmayi rakibin ters vurusuyla havalandi yine
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Adrian sen git Polonya Ligi'nde oyna bir zahmet...

Yorum

• su buragı pofpoflayanlar, yuhlayarak en sonunda geri gonderecektir. rezaletsin burak arkadasların kosarken sen izliyorsun, onune atılan topta arkadan adam seni yetisiyor pası atan arkadasını sucluyorsun, kraldan cok kralcı olmussun reisss sen bu takımdan yuhşanarak gonderileceksin,, maca gelince defansı begendim serkan son dakikalarda oyundan dussede, zokora vasat colmanın ne yaptıgı belli degil, takımın en iyisi gene alanzinho kayseri macında oldugu gibi, buragı konusmak bile istemiyorum, adam resmen sandalye cekmiş arkadaslarını izliyor.

Yorum

• Takima Adrian yerine Antep'ten ayrilan Wagner'i alsak stoperede Mustafa yerine bir adam alsak tamamdir.Moral bozmaya gerek yok arkadaslar.Lig maclarindan ne bekliyorsunuz ki.Hedef Inter.

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçen hafta 2 gol atarken kraldı ? O maçta da laubali hareketleri vardı .Şimdi ki fark gol atamaması .Gol atsın kral C.Ronaldo sözcüklerini utanmadan kullanacaklar !
                        Kullananlara söylersin. Onlarda yanlış yapıyor demek ki.

Kayseri ye 10 gol atsanda farketmez.

Gecen haftada eleştirdim kendi adıma.

Ben aynı takımda oynasam, bu hareketlerinden dolayı tokatlarım herhalde.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          devre arasına kadar sabredeceğiz...yalnız volkanın hırsı hareketleri hoşuma gitti...
                          Devre arası gerçekten iyi transferler yapılacağına inanıyorsunuz yani..

Yorum

• Keşke paf takımla çıksaydık. Mersin küme düşünce zaten bu maçtan 3 puan alacağız kayıp filan yok kimse merak etmesin.
                            6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Kayseri maçında ümitlenmiştim ama yine vasat ötesi futbola geri döndük. Beraberliğe razı, kapanan bir takım görüntüsünden bıktım artık. Şu futbolu Ziya Doğan oynatsa ne derdik kim bilir.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adrian sen git Polonya Ligi'nde oyna bir zahmet...
                                kumda oynasın
                                !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X