Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Güneş koşmayan mücadele etmeyen adamı oynatmaktan vazgeç bu kim olursa olsun yada maçın belirli bir dakikasına kadar sabret ondan sonra çıkar oda kabulümüzdür ama yeter ki çıkar
    İkinci olarakda neden inatla her top Burak'a atılıyor anlam verebilmiş değilim,unutmadan bazılarının onu C.Ronaldo'ya benzettiğini okuyorum yada duyuyorum abartmayın mümkünse saçmalamayın

Yorum

• Burak konusuna gelince...

Kayseri macinda da laubali idi ama attigi goller herseyi ört bas etti. Umarim biran önce kendini toparlar.

..
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Madshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burak'a sallayan ayıp eder de şenol hoca'ya sallamakta özgür herkes. Bu sene kayseri maçı hariç futbol oynamadı trabzonspor. şunu bi kabul edelim artık.
        tolunay kafkas'da iyi teknik direktördü ama zamanı geldi bıraktı gaziantep'i. niye bilmiyorum ama geçen senenin devre arasından beri ruhunu kaybetti trabzonspor.
        Herşey çok kolay sanıyoruz.Takımın iskeleti dağılmış ve bu sene iyi futbol bekliyoruz.Geçen seneden kaç kişi oynuyor arkadaşım.Takım bir alışsın kendine dimi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• burakin kötü oynama kredisi var AMA kosmamak, mücadele etmemek kimsenin haddine degil...

colman yoklari oynadi

en saglam adamlar alanzinho ve serkandi bugün

Yorum

• Şenol Güneş, eleştirilmez diye düşünen burdakı bazı şenol Güneş aşıkları,, Üzgünüm ki.. Şenol hoca bu sene bu takıma Burak'ın oyunuun üzerine bir şey katmadı katmayacak

Şampiyonlar Liginde hadi defansif oynarsın ve bir puana oynarsın ama bir Lig maçına ve her lig maçına gol yememeye oynamak kımse kusura bakmasın korkaklıktır
            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu Burak çok havalandı hiç kimse kusura bakmasın topu kaybediyo acayip bi şekilde bari kaybettiğin topun peşinden git laubali laubali hareketler filan...
              Katiliyorum ama 2 sebebe veriyorum. 1.si ufak bir sakatlik gecirdi ve inter maci icin biraz kendini kolladi hem fiziksel hem kondisyonel anlamda. 2. sebepte biri buna demiski senin macin inter maci yorma sakin yavas yavas kovala golu diye...Yoksa Burak bu karekterde degil..
              Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

• Allah bereket versin.

Yorum

• ben o pozisyonu defalarca tekrarlayan ligtv'ye taktım.
                  şansal karşıma gelse "ulan soytarı" der üzerine yürürdüm şu an
                  az sonra yatışabilirim ama

böyle ligin, böyle federasyonun, böyle hakemlerin, böyle yayıncının, böyle basının.........
                  her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• ntv radyodaki spiker bugün kötü olduğumuzu söylüyordu dakika 75 iken
                    MİY dirençli takım
                    eğer kötü oynadısak 1 paun iyidir

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maçın iyileri Tolga, Serkan, Volkan. Kötüleri tüm oynayanlar.
                      Bizim icin oyundaki en iyi oyuncu acik ara Moritz idi.

Yorum

• İlk olarak must_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu eleştirileri yaptığınız adam takımın 16 golünün 13ünü atmış kişi.Ayıptır bir maç gol atamadı diye yapılan yorumlara bak.
                        Acayip bi taraftar kitlesiyiz.
                        burak attığı golleri yarısına yakınını boş kaleye salladı , diğerleri frikik penaltı falan işte.

ben her zaman eleştiriyorum, 2 gol attığı zamanda kötü oynadı burak.

ama bu sefer bi umursamazlık şimarıklık laubali tavırlar içindeydi.

arkadaşlarına bağrıyor bide yanlış pas attın falan filan, topa koştuğuda yok.

Yorum

• İlk olarak Tyler Durden tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          oynanan oyuna gore skor normal.
                          yalniz baslik harika gidiyor.tolga disinda her futbolcu icin en az bir kere satilsin dendi
                          harikasiniz beyler,aynen devam..
                          arkadas karadeniz insanini seviyorum..herkes ayni tepkiyi verir mi ya
                          O da benden gelsin o zaman, çocuğun emeğine yazık hakettiği yerde oynasın,tolgaa satılsın

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Devre arası gerçekten iyi transferler yapılacağına inanıyorsunuz yani..
                            inanıyorum demiyorum..sonuçta play off var...takım hem clde hem ligde oynuyor...yenemiyorsan yenilmeyeceksin...ideal 11 bulunana kadar transfer sürer...
                            paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Başla maça

Volkan ve henrigue ile ama gerekirse yenil ama yenmeyi düşün...

Yenilmemeye oynayıp , hemde gol yiyerek maçı kaybetmek de vardı..

Basit ve isteksiz oynayan, Futbol zekası kıt oyuncularımız çok,,,
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Seni nasıl göndersek buralardan bilemedim valla.
                                ne diyorsun kardesim, macı izlednimi buragın tavırlarını gormedinmi, kendini begenmis kibirli adamın teki, arkadasın sana kotu pas atsa bile sen arkanı donup adama kızamassın sende bu takımın sıradan bir futbolcususun, bu kadar basit.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X