Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 11. Hafta | Mersin İ.Y. 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• oynanan oyuna gore skor normal.
    yalniz baslik harika gidiyor.tolga disinda her futbolcu icin en az bir kere satilsin dendi
    harikasiniz beyler,aynen devam..
    arkadas karadeniz insanini seviyorum..herkes ayni tepkiyi verir mi ya

Yorum

• Bu maçın bir değeri yok.

Sakat vermedik, en önemlisi buydu.
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takima Adrian yerine Antep'ten ayrilan Wagner'i alsak stoperede Mustafa yerine bir adam alsak tamamdir.Moral bozmaya gerek yok arkadaslar.Lig maclarindan ne bekliyorsunuz ki.Hedef Inter.
        Oyuncu portföyümüz bu kadar dar olmamalı. Ne Wagner'ı ya? Başka adam mı kalmadı? Ayrıca ligden aldığımız hangi yabancı futbolcu iyi performans sergiledi. Şu an aklıma sadece Song geliyor bu tanıma uyan.

Yorum

• Volkan formayi cok istiyor...
          Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.

Yorum

• Ayrica bu takimdan cogu futbolcu milli takim kamplarindan geldi.Futbolcular makina degil.Her maci kazanacak miyiz arkadas.Inter maci hedeftir.

Yorum

• İlk olarak Madshine tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burak'a sallayan ayıp eder de şenol hoca'ya sallamakta özgür herkes. Bu sene kayseri maçı hariç futbol oynamadı trabzonspor. şunu bi kabul edelim artık.
              tolunay kafkas'da iyi teknik direktördü ama zamanı geldi bıraktı gaziantep'i. niye bilmiyorum ama geçen senenin devre arasından beri ruhunu kaybetti trabzonspor.

Kadro bozuldu...! Bunu anlamak icin Futboldan anlamaya gerek yok.

..
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu maçın bir önemi yoktu.

Mersin küme düşecekse, 3 puan zaten bizum

Önemli olan İNTER maçı
                Bire bir bunu yazmaya gelmiştim.

Sıkmayın canınızı. Bu havada gol olması bile mucize.

Yorum

• Bu maçta as futbolcular hiç oynamasa daha iyiydi. A2 takımda bir beraberlik kotarırdı zaten.

Yorum

• Bu senenin klasik Şenol Güneş futbolu, Kaybetmemeye oynayan ve sadece Burak'la gol arayan bir takım... Düşmemeye oynayan deplasmandan alınacak bir puan kardır felsefesi.. Yazık çok üzgünüm
                    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Allah Şenol Hoca ya sabır versin.

Ne futbolcu futbolculuğunu biliyor, ne yönetim yöneticiliğini biliyor, ne taraftar taraftarlaığını biliyor
                      "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• Yağmur futbolu bitirdi.

Normal sonuç. İnter böyle oynarsak affetmez gerçi.
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bu Burak çok havalandı hiç kimse kusura bakmasın topu kaybediyo acayip bi şekilde bari kaybettiğin topun peşinden git laubali laubali hareketler filan...

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            su buragı pofpoflayanlar, yuhlayarak en sonunda geri gonderecektir. rezaletsin burak arkadasların kosarken sen izliyorsun, onune atılan topta arkadan adam seni yetisiyor pası atan arkadasını sucluyorsun, kraldan cok kralcı olmussun reisss sen bu takımdan yuhşanarak gonderileceksin,, maca gelince defansı begendim serkan son dakikalarda oyundan dussede, zokora vasat colmanın ne yaptıgı belli degil, takımın en iyisi gene alanzinho kayseri macında oldugu gibi, buragı konusmak bile istemiyorum, adam resmen sandalye cekmiş arkadaslarını izliyor.
                            Seni nasıl göndersek buralardan bilemedim valla.
                            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sonunda mantıklı bir yorum.

herkez buraksporlu olmuş burda trabzonsporu önemseyen yok heralde.

bütün gelen toplara abanıyor bakmadan. frikik oluyo geçiyo başına başkasına bırakmıyor ,bugün 2 kere peşpeşe saçma saçma vuruşlar yaptı.

arkadaşlarına bağırıp duruyor.

şenol hoca cezasını kesmeli.
                              Bu eleştirileri yaptığınız adam takımın 16 golünün 13ünü atmış kişi.Ayıptır bir maç gol atamadı diye yapılan yorumlara bak.
                              Acayip bi taraftar kitlesiyiz.
                              #Dik oyna

Yorum

• Burağın da hareketlerine dikkat etmesi lazım.
                                Bazen top kaybedince yaptığı hareketler bana jaja başkanı hatırlattı
                                herkes mücadele edecek Burakta dahil..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X